Danonoćno: Mercedes-Benz Service24h.

Omogućavamo Vam nastavak putovanja u bilo koje doba dana i noći.

Jedno je uvijek s Vama u novom vozilu: osjećaj sigurnosti na putu. Ako Vaše vozilo jednom ipak ne bude u voznom stanju, profesionalni Mercedes-Benzov servis pomaže Vam da stignete na svoje odredište.

Mi smo uvijek tu za Vas.

Unutar Hrvatske na besplatni broj telefona 0800 10 401 dostupni smo 24 sata dnevno, 365 dana godišnje. A diljem Europe (ili putem MB Contacta2 u imeniku Vašeg radio-uređaja) dostupni smo na broj telefona +385 1 364 48 73. Pomaže Vam Mercedes-Benzov mehaničar i u većini slučajeva već na mjestu kvara vraća Vaše vozilo u vozno stanje.

Mercedes-Benz Mobilo.

Rješenje mobilnosti Mercedes-Benz Mobilo iz serijske opreme3 omogućava Vam da ostanete mobilni i kada Vaš Mercedes-Benz više ne može dalje. U slučaju tehničkih kvarova, malih nezgoda (na primjer gubitka ključa), prometnih nesreća, vandalizma i krađe dijelova dobivate brzu i pouzdanu pomoć na licu mjesta u gotovo cijeloj Europi – besplatno i danonoćno.

1

Besplatno. Za pozive iz mobilnih mreža mogu se zaračunati naknade. U europskim zemljama koje nisu u EU: +385 1 364 48 73.

2

Preduvjet: radio tvornički povezan s mobilnim telefonom spremnim za aktivaciju. Nastaju samo troškovi uspostavljanja mobilne telefonske veze s fiksnom telefonskom mrežom.

3

Mercedes-Benz MobiloVan vrijedi za modele V-klasa, X-klasa, Marco Polo i Marco Polo HORIZON u trenutačno vrijedećoj verziji. Za sva vozila s prvom registracijom od 1. siječnja 2012. Mobilo vrijedi najprije 2 godine bez uvjeta servisa, a zatim se produžava od jednog do drugog održavanja kod ovlaštenog Mercedes-Benzovog servisnog partnera do najviše 30 godina. Za modele Sprinter, Vito, Citan i Marco Polo ACTIVITY jamstvo Mercedes-Benz MobiloVan vrijedi u trenutačno vrijedećoj verziji.

Lorem Ipsum