Originalni obnovljeni dijelovi za privatne korisnike | Mercedes-Benz

Iz starog nastaje novo: originalni obnovljeni dijelovi.

Originalni obnovljeni dijelovi.

Ključ cijene i kvalitete.

Zašto biste trebali birati između cijene i kvalitete? Naposljetku, od jednog Mercedesa s velikom kilometražom očekuje se da i dalje vozi ekonomično – a opet ostane originalan.

Upravo se na tom načelu temelje Mercedes-Benz originalni tvornički obnovljenih dijelovi: dijelovi koji smanjuju troškove i ne utječu na dokazanu Mercedes-Benzovu kvalitetu. U učinkovitim proizvodnim postupcima koji štede resurse svaki se dio priprema, ispituje i testira u skladu s kvalitetom Mercedes-Benzovih standarda. Rezultat je široki asortiman povoljnih originalnih obnovljenih dijelova koji se kontinuirano povećava.

A naša mreža Mercedes-Benzovih partnera pouzdano osigurava brzu raspoloživost na licu mjesta. Osim toga, Mercedes-Benzovi originalni obnovljeni dijelovi štede vrijedne sirovine i energiju u procesu pripreme – ušteda koju kao popust izravno dajemo našim kupcima.

4 razloga za više ekonomičnosti s Mercedes-Benz originalnim obnovljenim dijelovima:

 • Ekonomični troškovi obnovljenih dijelova
 • Zajamčena Mercedes-Benzova kvaliteta
 • Pouzdana raspoloživost
 • Proizvodnja koja štedi resurse
   

Paleta proizvoda.

Od alternatora do zupčastog remena.

Brza raspoloživost dijelova za popravak odlučujuća je za brzi povratak na cestu. To omogućava široki asortiman Mercedes-Benzovih originalnih obnovljenih dijelova. A ponuda se stalno mijenja i širi ‒ od startera, kočnog cilindra, alternatora, preko turbopunjača, glava cilindra i pumpi za ubrizgavanje goriva, sve do motora trupa i kompletnih motora.

Mercedes-Benzovi kupci s pravom očekuju najveću kvalitetu, preciznost i dugovječnost. Stoga i u industrijsku izradu dijelova ulažemo čitavo naše proizvodno znanje. Potrošni dijelovi u načelu se zamjenjuju novim dijelovima, a ostali elementi temeljito se ispituju u skladu sa strogim Mercedes-Benzovim postupcima.
Na kraju svaki Mercedes-Benzov originalni obnovljeni dio ispunjava sve Mercedes-Benzove standarde i u skladu je s trenutačnim stanjem tehnološkog razvoja.

Uvjerite se sami! Pitajte svog Mercedes-Benzovog partnera za Mercedes-Benzove originalne obnovljene dijelove.

Grupe proizvoda:

 • Agregati (motori i mjenjači)
 • Mehanički dijelovi (npr. kočni ventili i turbopunjač)
 • Sustav ubrizgavanja i sustav ispušnih plinova (npr. ventil recirkulacije ispušnih plinova i pumpa za ubrizgavanje dizela)
 • Električni i elektronički dijelovi (npr. starter i alternator)
 • Alternativni pogoni (npr. elektromotori i visokonaponski akumulator)

Lorem Ipsum