Pregled originalnih dijelova za privatne korisnike | Mercedes-Benz
Mercedes-Benzovi originalni dijelovi

Pregled: svi originalni dijelovi za privatne korisnike.

Izvrsna kvaliteta, provjerena sigurnost i velika pouzdanost.

 

Profitirajte i Vi od prednosti koje nude Mercedes-Benzovi originalni dijelovi.

U Mercedes-Benzove originalne dijelove pretočeno je čitavo naše znanje vezano uz proizvodnju vozila: razvijeni su posebno za Mercedes-Benzova vozila i pojedine komponente te opsežno testirani. Jer se svako lako gospodarsko vozilo sastoji od tisuća međusobno savršeno usklađenih Mercedes-Benzovih originalnih dijelova. Time se osigurava optimalna kombinacija svih elemenata u vozilu.

Prilikom brojnih testiranja u stvarnoj vožnji originalni dijelovi moraju dokazati svoju pouzdanost i kvalitetu – i u ekstremnim uvjetima. Samo kad ispune stroge uvjete Mercedes-Benza, mogu biti pušteni u prodaju.

Mercedes-Benzovi originalni dijelovi prvi su izbor za Vaše vozilo po pitanju voznih karakteristika, udobnosti i očuvanja vrijednosti – nude optimalnu funkcionalnost, dugovječnost i opteretivost.

Pregled prednosti za Vas:

  • Savršeno uklapanje, krojeni po mjeri Mercedes-Benzovih vozila
  • Opsežno ispitani Mercedes-Benzovi originalni dijelovi ‒ kvaliteta za optimalnu sigurnost
  • Visok stupanj pouzdanosti i dugovječnosti za maksimalnu raspoloživost vozila
  • Izdržljivi materijali za optimalnu zaštitu od habanja
  • Brza, specijalizirana i standardizirana montaža za izbjegavanje dugih razdoblja čekanja
  • Ekonomičnost i dugoročno očuvanje vrijednosti vozila

Mercedes-Benzove originalne kočnice: kratak put kočenja. Dugi vijek trajanja.

U slučaju nužde važno je brzo stati: Mercedes-Benzovi originalni sustavi kočenja savršeno su usklađeni međusobno i sa sigurnosnim sustavima u Vašem vozilu, kao što su ABS ili ESP. Razvijeni su posebno za Vaše vozilo. To omogućava veliku snagu kočenja i kratak put kočenja – bez dugog uhodavanja, čak i pri ekstremnom opterećenju. Vrhunski materijali usto osiguravaju sporije habanje i zaštitu od korozije. To se isplati – zbog manjih troškova i veće sigurnosti.

Film: sve o prednostima Mercedes-Benzovog originalnog filtra zraka.

Mercedes-Benzov originalni filtar zraka: čist zrak za čistu snagu motora.

Čist zrak omogućava osobito učinkovit i štedljiv rad Vašeg motora: Mercedes-Benzov originalni filtar zraka kombinira snažno filtriranje i veliku zrakopropusnost. Tako prašina i prljavština nikako ne mogu dospjeti u komoru za izgaranje. A Vaš motor oduševljava velikom snagom i niskom potrošnjom goriva. Osim toga, zahvaljujući velikom prihvatnom kapacitetu filtra zraka, moguće je pridržavati se redovitih intervala održavanja. Time se čuva Vaš novac i okoliš.  

Mercedes-Benzov originalni filtar ulja: čuvar Vašeg motora.

Zahvaljujući svojoj velikoj sposobnosti filtriranja, Mercedes-Benzovi originalni filtri ulja osiguravaju filtriranje onečišćenja iz cirkulacije ulja. Time se sprječavaju štetne posljedice za ubrizgavanje i motor Vašeg vozila. Visoka kvaliteta osigurava dugi vijek trajanja filtra. Tako Vaš motor u svakom trenutku razvija optimalnu snagu – što za Vas rezultira manjom potrošnjom goriva.

Film: sve o prednostima Mercedes-Benzovog originalnog odbojnika.

Mercedes-Benzov originalni odbojnik: optimalno uklapanje za maksimalnu zaštitu.

Za brži zaborav prometne nesreće: Mercedes-Benzovi originalni odbojnici oduševljavaju optimalnim uklapanjem. Usto je Mercedes-Benzov originalni odbojnik ključni dio Vašeg vozila u slučaju frontalnog sudara štiteći tako motor, vozača i pješake. Prednji Mercedes-Benzov originalni odbojnik potpuno je osmišljen za maksimalnu sigurnost, aerodinamiku i učinkovitost te je posebno dizajniran za zaštitu dijelova u prednjem dijelu vozila.  

Mercedes-Benzovi originalni amortizeri: sigurni komfor u vožnji i na lošim cestama.

Uživajte u najvećem komforu i sigurnosti i na lošim cestama: Mercedes-Benzovi originalni amortizeri mogu ublažiti i prigušiti čak i jake udarce zahvaljujući izdržljivom i visokokvalitetnom materijalu. Tako ćete profitirati od velike dugovječnosti i ostati u voznoj traci. Osim toga, izbjeći ćete i moguće naknadne troškove zbog guma i podvozja – budući da su amortizeri savršeno usklađeni s njima. Baš kao i s usklađenošću sustava sigurnosti u Vašem vozilu.

Lorem Ipsum