Pregled za poslovne korisnike | Laka gospodarska vozila Mercedes-Benz
Mercedes-Benzov servis za laka gospodarska vozila

Mercedes-Benzov servis za Vaše lako gospodarsko vozilo.

Brinuti se za projekt i ništa drugo.

Riješeno, uz Mercedes-Benzov servis za moje lako gospodarsko vozilo.

Naš zadatak: održavati Vaše vozilo u voznom stanju.

Vaši klijenti od Vas zahtijevaju najviši stupanj pouzdanosti i kvalitete. Zašto onda od Vašeg lakog gospodarskog vozila zahtijevati manje? Jer samo kad se Vaše lako gospodarsko vozilo pouzdano kreće svaki dan, kreće se i Vaš posao.

Uz Mercedes-Benzov servis imate partnera koji najbolje poznaje Vaše lako gospodarsko vozilo i koji Vam pouzdano pomaže održavati ga u voznom stanju, a time i Vaš posao u pokretu. Napokon, mi kao proizvođač poznajemo Vaše lako gospodarsko vozilo do najsitnijih detalja.

Zahvaljujući iskušanoj kvaliteti Mercedes-Benza, vozite uvijek sigurno i ekonomično. Naši djelatnici također Vam omogućavaju da vozite najbolje: oni su posebno školovani i zahvaljujući našoj gustoj servisnoj mreži uvijek u blizini.

Pregled naših usluga.

  1. Servisna radionica
  2. Originalni dijelovi

  3. Pomoć na putu1

Mercedes-Benz MobiloVan vrijedi za modele Sprinter, Vito, Citan i Marco Polo ACTIVITY u trenutačno vrijedećoj verziji.

Za sva vozila s prvom registracijom od 1. listopada 2012. MobiloVan vrijedi najprije 2 godine bez uvjeta servisa, a zatim se produžava od jednog do drugog održavanja kod ovlaštenog Mercedes-Benzovog servisnog partnera do najviše 30 godina.

Za modele V-klase, X-klase, Marco Polo i Marco Polo HORIZON jamstvo Mercedes-Benz Mobilo vrijedi u trenutačno vrijedećoj verziji.

Prednosti za Vas.

  1. Servisna radionica

  2. Originalni dijelovi

  3. Pomoć na putu