Digitalna dokumentacija vozila
Digitalna dokumentacija vozila

Pregled: digitalna dokumentacija vozila.

Digitalna dokumentacija vozila za Vaše lako gospodarsko vozilo.

Provjera vozila osigurava da u Vašem Mercedes-Benzovom lakom gospodarskom vozilu sve bude u redu po pitanju raspoloživosti i sigurnosti u prometu. Stoga jednostavno dovezite svoje vozilo u svoju Mercedes-Benzovu ugovornu radionicu na besplatnu provjeru njegovog tehničkog stanja.

Provjera Vam omogućava brzi pregled nužnih, odnosno predloženih popravaka i radova održavanja. Nakon provjere ćete rezultat pregleda dobiti putem maila, dokumentiran fotografijama ili video zapisima. Tako na jednom mjestu možete vidjeti koji su radovi servisa potrebni i preporučeni. Za sve predložene popravke odmah dobivate i procjenu troškova. Time je osigurana transparentnost troškova u pogledu predstojećih radova.

Prednosti za Vas: čim provjerite individualnu ponudu za popravak i održavanje, možete jednostavno i uz uštedu vremena putem maila odobriti odgovarajuće radove. Ne morate dodatno dolaziti u servisnu radionicu. Vaše lako gospodarsko vozilo Mercedes-Benz bit će popravljeno što je brže moguće i uskoro će Vam opet stajati na raspolaganju. Za svako se vozilo registrira trenutačni status u obliku digitalne dokumentacije vozila.

Prednosti za Vas:

  • Više vremena za važne zadatke
  • Individualna ponuda s pregledom troškova
  • Transparentniji i razumljiviji prijedlozi popravaka
  • Praktična obrada zahvaljujući mogućnosti digitalne potvrde naloga za popravak
  • Najbolja moguća raspoloživost vozila
  • Radovi održavanja mogu se unaprijed planirati