Komfor i sigurnost: digitalni servisni izvještaj.
Digitalni servisni izvještaj

Komfor i sigurnost: digitalni servisni izvještaj.

Digitalni servisni izvještaj.

Vaši podaci o servisiranju na poziv.

Digitalni servisni izvještaj1 zamjenjuje standardnu knjižicu održavanja i omogućava Vašem Mercedes-Benzovom servisnom partneru sigurno i točno dokumentiranje svih obavljenih servisnih radova.

Digitalni servisni izvještaj sigurno je pohranjen u Mercedes-Benzovoj bazi podataka za vijeka trajanja lakog gospodarskog vozila i u slučaju potrebe možete dobiti čitavu povijest servisa.

Sigurnije u slučaju gubitka

U slučaju gubitka digitalnog servisnog izvještaja možemo pristupiti podacima o servisiranju Vašeg lakog transportnog vozila online i u svakom trenutku Vam dostaviti informacije.

Komfornije u inozemstvu ili u slučaju promjene radionice

Podacima o servisiranju Vašeg lakog gospodarskog vozila možemo pristupiti i u inozemstvu. Tako Vam je posvuda dostupna brza i profesionalna pomoć. Usto Vam jamčimo da će se Vaš digitalni servisni izvještaj i nakon boravka u inozemstvu ili promjene radionice uredno evidentirati.

Stabilnija vrijednost uz zaštitu od krivotvorenja

Digitalni servisni izvještaj dokumentira kilometražu i opseg izvedenih servisnih radova na način koji je siguran od krivotvorenja. Time se može povećati vrijednost Vašeg Mercedes-Benza prilikom daljnje prodaje. I prilikom kupovine rabljenog vozila kupcu daje dodatnu sigurnost u vezi informacija o povijesti servisa.

1

Dostupno za laka gospodarska vozila od listopada 2012.