Sprinter Furgon | Tehnički podaci | Mercedes-Benz

Tehnički podaci, dimenzije i masa Sprintera Tourera.

Dimenzije i mase.

Dužina vozila
Vrsta krova
Ukupna dopuštena masa
Pogon

Snažna i ekonomična vožnja.

Odaberite među brojnim motorima.

Za uspjeh je potreban snažan pogon: učinkoviti dizelski motori brojnih razina snage u Sprinteru kombiniraju snagu i ekonomičnost. 

Svi su motori dostupni s ručnim ili automatskim mjenjačem. Tehnologija SCR (Selective Catalytic Reduction) omogućava usklađenost s normom Euro 6d TEMP odnosno normom o ispušnim plinovima Euro VI. Ovaj postupak smanjuje emisije dušikovih oksida u dizelskim motorima time što se ispušni plin provodi kroz katalizator, a dušikovi oksidi se pomoću dodatka sredstva na bazi vode AdBlue® pretvaraju u dušik i vodu.

[*] Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila možete naći u publikaciji „Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2 -Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Smjernice o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji električne energije za nova osobna vozila) koja je besplatno dostupna na svim prodajnim mjestima i u tvrtci DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).