Marco Polo | Financiranje i osiguranje | Mercedes-Benz

Pretječe konkurenciju: financiranje, leasing i servis za Vaš Marco Polo.

Odgovarajuće financiranje za Vaš Marco Polo.

Primjer izračuna leasinga za Marco Polo

Marco Polo
Kupoprodajna cijena uskoro
Trajanje 60 mjeseci
Ukupna kilometraža 150 000 km
Ostatak vrijednosti uskoro
Mjesečna najamnina1 uskoro
1

Financiranje putem operativnog leasinga s ostatkom vrijednosti na 60 mjeseci, učešće 20%, jednokratna naknada zaključenja ugovora iznosi 1% od kupoprodajne cijene vozila. Plaćanje se vrši u kunskoj protuvrijednosti po prodajnom teč. za EUR SG Splitske banke d.d. na dan plaćanja.

Naš zadatak: održavati Vaš Marco Polo u voznom stanju.

Uz Mercedes-Benz Service imate partnera koji najbolje poznaje Vaše lako gospodarsko vozilo i koji Vam pouzdano pomaže održavati ga u voznom stanju.

Mercedes-Benz Service24h i Mobilo.

Ako ponekad ipak ostanete na mjestu, profesionalna usluga Mercedes-Benz Service24h pomaže Vam da stignete na odredište. S jamstvom mobilnosti Mercedes-Benz Mobilo1 u sklopu serijske opreme dostupne su Vam ove i mnoge druge korisne usluge uz svako novo Mercedes-Benzovo lako gospodarsko vozilo.

1

Mercedes-Benz MobiloVan vrijedi za modele V-klasa, X-klasa, Marco Polo i Marco Polo HORIZON u trenutačno vrijedećoj verziji. Za sva vozila s prvom registracijom od 1. siječnja 2012. Mobilo vrijedi najprije 2 godine bez uvjeta servisa, a zatim se produžava od jednog do drugog održavanja kod ovlaštenog Mercedes-Benzovog servisnog partnera do najviše 30 godina. Za modele Sprinter, Vito, Citan i Marco Polo ACTIVITY jamstvo Mercedes-Benz MobiloVan vrijedi u trenutačno vrijedećoj verziji.

Lorem Ipsum