Marco Polo HORIZON | Kamperi Mercedes-Benz

Marco Polo HORIZON. Pustolov sa stilom.

Make your move.

Doživite ono o čemu drugi sanjaju.

Vozilo za slobodno vrijeme za pustolove sa stilom.

Marco Polo HORIZON otkriće je za sve koji u pustolovinu vole krenuti spontano i sa stilom. S intuitivno upravljivim multimedijskim sustavom MBUX opušteno Vas dovodi na Vaša odredišta iz snova. Pritom Vas njegov promišljen, ugodan interijer poziva na okrepu i odmor. A za okrepljujuće noći dostupno je do 5 udobnih mjesta za spavanje. Osim bogate serijske opreme, Marco Polo HORIZON nudi i mnogobrojnu opremu – primjerice zračni ovjes AIRMATIC u dodatnoj opremi – kojom ga možete dodatno prilagoditi svojim osobnim potrebama.

Informiranje i zabava usmjereni na budućnost.

Sa sustavom MBUX (Mercedes-Benz User Experience) Vam je u modelu Marco Polo HORIZON na raspolaganju multimedijski sustav koji ispunjava gotovo sve želje. Modularnim sustavom sposobnim za učenje upravlja se intuitivno, a može se i individualno proširiti: od integracije pametnog telefona, preko glasovnog upravljanja do Mercedes-Benzove navigacije. Osim toga, različite usluge Mercedes me connect dostupne u serijskoj i dodatnoj opremi također su dio opsega usluga sustava MBUX.

Predviđanje ponašanja korisnika

MBUX Vaše vozilo pretvara u snažnog partnera. Svaki dan sustav nauči nešto novo, a prije svega bolje upoznaje vozača. Potpuno samostalno i potpuno prirodno, ako tako želite.

Integracija pametnog telefona

Integracija pametnog telefona spaja mobilni telefon s multimedijskim sustavom putem aplikacija Apple CarPlay® i Android Auto®. Na taj način dobivate jednostavan pristup najvažnijim aplikacijama na svom pametnom telefonu.

Sustav glasovnog upravljanja LINGUATRONIC

Zahvaljujući sustavu glasovnog upravljanja LINGUATRONIC u dodatnoj opremi, Vaše vozilo sluša što govorite. Ali i još mnogo više: ono Vas razumije, a da prethodno ne mora učiti naredbe. I razgovara s Vama.

Koncept upravljanja dodirom

MBUX Vam nudi maksimalnu slobodu upravljanja svim funkcijama na za Vas najkomforniji način. Za Vaše je vozilo dostupan zaslon osjetljiv na dodir, a u središnjoj konzoli usto je integrirana podloga osjetljiva na dodir.

AIRMATIC – sa sigurnošću prvoklasni komfor u vožnji.

Komforan

Ovisno o situaciji u vožnji, brzini i podlozi, amortizacija se automatski prilagođava na svakom kotaču, a vozilo se prema potrebi spušta ili podiže

Samostalan

Bilo da je riječ o autocesti ili utrtom poljskom putu: sa zračnim ovjesom AIRMATIC uživat ćete u osobito komfornoj i sigurnoj vožnji, poboljšanim performansama u terenskoj vožnji i većem sportskom karakteru.

Siguran

Na taj Vam način, primjerice, na poljskim putevima ili blagom terenu pri niskim brzinama stoji na raspolaganju veći razmak između vozila i tla. Pri većim brzinama, primjerice na autocesti, vozilo se neznatno spušta.

Donosi više stila u Vaše pustolovine.

Želite da Vaš kamper bude jedinstven poput Vaših putovanja? To će Vam omogućiti posebna oprema za 3 modela Marco Polo s individualnim stilom. Pozornost osobito privlači naborani mijeh podiznog krova u modrozelenoj boji. Međutim, imate što vidjeti i iznutra: otvor sprijeda na podiznom krovu omogućava Vam promatranje okoline s potkrovnog kreveta. Ukrasne folije za stranice dostupne u otmjenoj zagasito crnoj boji s naglašenim modrozelenim detaljima usklađene su s naboranim mijehom. Dostupne su u 3 različita dizajna i veličine, a možete ih birati potpuno prema svom ukusu.

Ukrasne folije

S ukrasnim folijama u dodatnoj opremi u varijantama small, medium ili large eksterijer možete oblikovati još individualnije i privlačnije.

Prednji otvor na podiznom krovu

Za još veći komfor spavanja: podizni krov je uz bočne otvore dostupan i s velikim prednjim prozorom.

Naborani mijeh, modrozelena

S modrozelenim naboranim mijehom atraktivnom dizajnu svog kampera Marco Polo pružit ćete još veću individualnost i izražajnost, a istodobno ćete istaknuti svoj osobni stil života.

Ostala oprema za dizajn i komfor, u sklopu dodatne opreme

Poklopac prtljažnika EASY-PACK koji se električno otvara i ambijentalna rasvjeta na donjem rubu kuhinjskih elemenata ubrajaju se u najvažnije značajke opreme posebnog modela.

Iskusite Marco Polo HORIZON.

Ikona pretrage prodavatelja

Pretraži prodavatelje.

I pronađi ih u svojoj blizini
Saznajte više
[*] Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila možete naći u publikaciji „Vodič o potrošnji goriva i emisijama CO2 novih osobnih vozila” koja je dostupna na svim prodajnim mjestima i na mrežnim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.