Funkcija 2

Usluge Mercedes me connect1

S uslugama Mercedes me connect dostupno Vam je mnoštvo servisa i usluga: od korisnih usluga sigurnosti i održavanja do najrazličitijih načina rada s navigacijom. Pridonose većoj sigurnosti, većem komforu i većoj razini povezanosti te Vam tako mogu olakšati svakodnevicu u vozilu.

Više usluga za Vas i Vaše vozilo.

S uslugama Mercedes me connect sve je jednostavnije, brže i ugodnije – usluge Mercedes me connect podržavaju Vas kad Vam je potrebna podrška: od komforne konfiguracije i nadzora vozila, preko mnoštva praktičnih i korisnih funkcija navigacije i povezanosti do upravljanja održavanjem. Imajte na umu da Vam opsežna pomoć u slučaju nesreće i upravljanje kvarovima kao i Mercedes-Benz sustav poziva u pomoć mogu sačuvati dragocjeno vrijeme u slučaju nužde. Ukratko: sve su to usluge koje uistinu i zaslužuju ovaj naziv.

 

1

Za korištenje usluga potrebno se registrirati na Mercedes me Portalu i pristati na uvjete korištenja usluga Mercedes me. Osim toga, odgovarajuće vozilo mora biti povezano s korisničkim računom. Nakon isteka početnog roka valjanosti, usluge se mogu produžiti uz naknadu. Prva aktivacija usluga moguća je unutar 1 godine od prve registracije ili kad kupac počne koristiti vozilo, ovisno o tome što prije uslijedi.