Više od same ekonomičnosti. Actros.

Komfor. S ukupno jedanaest funkcionalnih varijanti kabina za vozača, Actros nudi izvrsna rješenja u pogledu rada, stanovanja i spavanja za sve namjene u transportnom prometu. Osim svijetlog, ugodnog ambijenta i jasne razdvojenosti radnog mjesta i prostora za boravak, maksimalni komfor rada, stanovanja i spavanja omogućavaju, primjerice, visina stajanja i do 2,13 m, velika sloboda kretanja te mnoštvo prostora za spremanje stvari, kao i udobni kreveti.

Ekonomičnost. Visok stupanj ekonomičnosti Actrosa moguć je zahvaljujući različitim čimbenicima. Tako je vozilo, primjerice, od samog početka opremljeno osobito štedljivom tehnologijom – bogatom servisnom ponudom moguće je dodatno povećati ekonomičnost i raspoloživost vozila. Osim toga, i međusobno usklađene usluge kao što su Fleetboard i CharterWay* pridonose smanjenju troškova potrošnje. Edukacije vozača i MercedesServiceCard pobrinut će se za sve ostalo. Još jedan plus u pogledu ekonomičnosti je i atraktivan TruckStore ugovor o reotkupu.

Dinamika vožnje. Kako bi osjećaj u vožnji bio neusporedivo dobar, Actros smo opremili inovativnim vođenjem stražnje osovine kod vozila 4x2, preciznim upravljanjem te širokim, kruto dizajniranim okvirom. Motori spontane reakcije dostupni su u ukupno 18 razina snage s do 460 kW te u kombinaciji s automatskim mjenjačem Mercedes PowerShift 3 pridonose ekonomičnom užitku u vožnji.

Koncepti vozila specifični za razne djelatnosti. Kad je bitna visoka korisna nosivost, Actros Loader je pravi izbor. Za namjene usmjerene na obujam, pravo rješenje je Actros Volumer.