Po mjeri – za primjenu u lakom distribucijskom prometu.

Namjena.

Da biste na najbolji mogući način bili pripremljeni na korištenje u distribucijskom prometu od 6,5–16 t, tu je idealno dizajnirano radno mjesto vozača koje oduševljava većom ergonomijom i komforom. Osim toga, oduševit će Vas snažni Euro VI motori, automatski mjenjač Mercedes PowerShift 3 kao i suvereno, sigurno ponašanje u vožnji.

S Ategom Vam je dostupno teretno vozilo koje brojnom opremom ovisnom o namjeni uvelike olakšava rad u distribucijskom prometu.

Tako četiri kabine za vozača širine 2300 mm Ategu daju ne samo markantan, karakterističan vanjski izgled, nego oduševljavaju i dojmljivim vrijednostima u unutrašnjosti: za osobito visok stupanj funkcionalnosti Atego je dostupan s tri različite varijante kokpita koje u kombinaciji s kombiniranim instrumentom, multifunkcijskim upravljačem i udobnim sjedalima omogućavaju visok stupanj komfora u vožnji i radu. Svi upravljački elementi i pretinci za odlaganje stvari ergonomski su raspoređeni i omogućavaju jednostavno rukovanje prilikom rada u vozilu.

Kvalitete Atega odmah se osjete i u vožnji. U njih se ubrajaju, primjerice, precizno upravljanje i vođenje stražnje osovine za precizne performanse upravljanja, automatski mjenjač Mercedes PowerShift 3 te snažni 4-cilindarski i 6-cilindarski redni motori koji istodobno štede gorivo.

S obzirom na to da se od vozila u distribucijskom prometu očekuje da ispunjavaju veoma različite zahtjeve, Atego ispunjava gotovo sve želje i po pitanju jednostavnosti nadgradnje. To počinje s njegovim konceptom elektrike i elektronike, a ne prestaje ni s najrazličitijim rješenjima priprema koje je moguće naručiti iz tvornice.

Sve u svemu, s Ategom ste odlično pripremljeni za svakodnevno korištenje u distribucijskom prometu od 6,5–16 t. Danas i ubuduće.