Olakšan prijevoz teških tereta.

Arocs do 250 tona.

S Arocsom do 250 tona na cestu stiže vozilo dosljedno razvijeno i proizvedeno za pomicanje osobito teškog i velikog tereta. No, to nije sve: Arocs do 250 tona postavlja mjerila po pitanju komfora, snage vozila i fleksibilnosti. Na prvi pogled, u svakoj vožnji i za vrijeme stanki – sa svojim kabinama za vozača nudi točno onakav komfor u radu i stanovanju kakav trebate prilikom prijevoza teških tereta.

Sa svojim snažnim, pouzdanim Euro VI motorima, automatiziranim mjenjačem Mercedes PowerShift 3 i, primjerice, spojkom turbo retarder raspolaže snažnim, izuzetno opteretivim pogonom uvijek točno one snage koja je potrebna u prijevozu teških tereta.

A da biste iznimnu snagu mogli i pouzdano primijeniti, Arocs do 250 tona opremili smo osobito robusnom konstrukcijom podvozja, amortizacije i okvira koja dostupnu snagu precizno prenosi na cestu i u slučaju maksimalne opterećenosti.

Maksimalnu fleksibilnost i optimalnu funkcionalnu namjenu omogućava raznolikost ponude opreme i konstrukcija koja nudi vozilo savršeno konfigurirano za praktički sve namjene.