Vito Tourer za privatnu namjenu | Laka gospodarska vozila Mercedes-Benz

Vito Tourer. Pokreće obitelji.

Osigurava mnogo prostora Vašim zamislima.

Konfigurirajte sada

Otvara nove horizonte – u svakodnevnom životu i u slobodno vrijeme.

Vito Tourer može prevesti do 8 osoba s vozačem, olakšava Vašu svakodnevicu i u slobodno vrijeme Vam otvara nove horizonte. Kao što se i očekuje od vozila Mercedes-Benz, sigurnosna oprema vrhunske je razine. Snažan pogon modela Vito Tourer prati najnoviji standard tehnologije. Ako naručite jedan od dva dizajnerska paketa – Vito Line SPORT ili sportski paket za eksterijer – možete iskusiti njegovu sportsku stranu. A 3 audiosustava u sklopu dodatne opreme kao i rješenja povezanosti usluge Mercedes me donose digitalni svijet u Vaš Vito.

Istaknute značajke.

  1. Sigurnost
  2. Ekonomičnost
  3. Povezanost
Vaš stručnjak za besprijekornu sigurnost.

Kad je u pitanju Vaša vlastita sigurnost i sigurnost Vaših putnika, trebali biste potražiti pomoć stručnjaka. U serijsku sigurnosnu opremu u modelu Vito Tourer ubrajaju se, na primjer, sustav pomoći pri bočnom vjetru i sustav pomoći za rano prepoznavanje umora vozača ATTENTION ASSIST. Dodajmo tu i zračni jastuk te upozorenje za vezanje pojasa za vozača i suvozača. Bočni zračni jastuci i zračna zavjesa dostupni su u dodatnoj opremi. Po želji Vas mogu podržati sustav aktivne pomoći pri kočenju i sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC te ‌sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku i sustav pomoći za mrtvi kut s upozorenjem na poprečni promet straga.

Štedljivost u svom najljepšem obliku.

Vito Tourer je štedljiv i pouzdan član obitelji. To ćete primijetiti već prilikom nabave zahvaljujući privlačnom omjeru cijene i kvalitete. Zahvaljujući povoljnim vrijednostima potrošnje 4 varijante dizelskih motora, putovat ćete štedljivo. Jednako uzorne su pouzdanost i dugovječnost tipične za Mercedes-Benz. Zahvaljujući njima, Vito Tourer će Vam biti na raspolaganju kad god Vam treba. Tome pridonose i njegovi servisni intervali dugi i do 40.000 km.

Ostanite povezani i na putu.

S Vitom jednostavno nosite digitalni svijet sa sobom! Audiosustavi u dodatnoj opremi nude uređaj za hands-free telefoniranje te internetski prijenos glazbe putem funkcije Bluetooth® i omogućavaju djelomičnu integraciju pametnih telefona. Tako će Vaše vožnje postati još zabavnije i ugodnije – također zahvaljujući jednostavnom upravljanju. Neprestano rastući broj usluga Mercedes me connect olakšat će Vaš mobilni život. Bogata ponuda dodatne opreme sastoji se od upravljanja održavanjem, preko lociranja vozila, do Mercedes-Benzovog sustava poziva u nuždi1.

1

Kod određenih vozila zbog otežane isporuke nakratko može doći do privremenog ograničenja raspoloživosti komunikacijskog modula (LTE). To se osobito odnosi na usluge Mercedes me odnosno Mercedes PRO connect uključujući sustav za pozive u nuždi (eCall). Najaktualnije informacije možete dobiti kod prodavatelja Mercedes-Benza.

Ovdje možete uživati u svakoj turi.

Vito Tourer

Mercedes-Benzova električna laka gospodarska vozila: prikladna za svakodnevnu upotrebu, ekonomična i potpuno električna.

Oduševite se modelom Vito Tourer također i s električnim pogonom.

Iskusite Vito Tourer.

Zatražite probnu vožnju.

Zatražite probnu vožnju.

Odaberite model i željeni termin.
Probna vožnja
Pretražite prodavatelje.

Pretražite prodavatelje.

I pronađite ih u svojoj blizini.
Pretraga
 Konfigurirajte vozilo.

Konfigurirajte vozilo.

I oblikujte ga.
Konfigurirajte sada
[*] Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila možete naći u publikaciji „Vodič o potrošnji goriva i emisijama CO2 novih osobnih vozila” koja je dostupna na svim prodajnim mjestima i na mrežnim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.