Vito Tourer za poslovnu namjenu | Mercedes-Benz laka gospodarska vozila

Unapređuje poslovanje: Vito Tourer.

Dodatne mogućnosti.

Konfigurator

Vito. Zna, hoće, može.

Želite uvijek biti pripravni? Ne možete odoljeti novim izazovima? Predano obavljate svoj posao? Vito Tourer Vam u tom slučaju savršeno odgovara. Naime, Vito Tourer će Vas odvesti dalje – kako na cesti tako i u uspjehu Vašeg poduzeća. U pogledu ekonomičnosti i kvalitete jedinstven je jednako kao u pogledu varijabilnosti i sigurnosti. Jer on je ipak ekspert za profesionalan prijevoz osoba – od pravog stručnjaka za gospodarska vozila.

Zahvaljujući inovativnim sustavima pomoći i sigurnosti, još ćete se sigurnije kretati prema svojim ciljevima. Bilo da je riječ o pogonu na stražnje kotače ili na sve kotače, u varijanti Vito Tourer BASE, PRO ili SELECT: jednostavno odaberite odgovarajuće vozilo za svoje potrebe.

S druge strane, gusta mreža Mercedes-Benzovih partnera svojim bogatim uslugama servisa, koje odgovaraju upravo Vama, omogućava Vašem modelu Vito Tourer da dugo zadrži svoju veliku pouzdanost. Kad zatrebate održavanje i popravak, povjerite svoje vozilo Mercedes-Benzovom servisu. On ga najbolje poznaje. Tako će Vito Tourer dugo biti Vaš vrijedan partner.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Istaknute značajke.

  1. Kvaliteta
  2. Ekonomičnost
  3. Sigurnost
  4. Fleksibilnost
  5. Komfor
Spreman kad i Vi.    

Cilj nam je da svoj Vito otpočetka cijenite kao partnera. Stoga činimo sve za izgradnju dugotrajnog i pouzdanog odnosa. Prilikom isporuke dobivate usavršeno vozilo s kvalitetom Mercedes-Benza koje iza sebe ima 5,5 milijuna probnih kilometara i brojna testiranja s uspješnim rezultatom. Vito je osmišljen za visoke zahtjeve postavljene vozilima poslovne namjene. A njegova opsežna antikorozivna zaštita s potpuno pocinčanom karoserijom osigurat će mu da i nakon dugog niza godina ostavlja dobar dojam kao posjetnica Vašeg poduzeća.

Jedno je sigurno: odluka za Vito je odluka za vozilo na koje se možete osloniti. Zahvaljujući velikoj raspoloživosti, podržat će Vas bilo gdje pri Vašim zadacima. Jer za nas „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ nije samo geslo, nego obećanje.

Napredovanje zahvaljujući visokom stupnju pouzdanosti.

Tko se štedljivo odnosi prema resursima, uvijek će biti rado viđen partner svakog poduzeća. Vito Tourer stoga daje sve da bi svojom ekonomičnošću pridonio uspjehu Vašeg poduzeća. Mercedes-Benzova tipična pouzdanost i dugovječnost pravi su uzor. Zahvaljujući njima, Vito Tourer će Vam biti na raspolaganju kad god Vam treba. Tome pridonose i njegovi servisni intervali dugi i do 40.000 km. Općenito, izvrsna kvaliteta ovog proizvoda najbolji je preduvjet da biste budžet za troškove održavanja i popravaka držali na niskoj razini. A da bi Vito Tourer i nakon dugog niza godina bio u dobroj formi, dali smo mu odličnu antikorozivnu zaštitu, među ostalim potpuno pocinčanom karoserijom.

Potpuno sigurni – na svim vožnjama.

Od uzornih sustava sigurnosti i pomoći u modelu Vito Tourer profitiraju svi: Vaši putnici, Vi pa čak i drugi sudionici u prometu. Primjerice od sustava pomoći pri bočnom vjetru i sustava pomoći za rano prepoznavanje umora vozača ATTENTION ASSIST u serijskoj opremi, od najnovije generacije elektroničkog programa stabilnosti ADAPTIVE ESP® te od zaštite i do 6 zračnih jastuka1. A zahvaljujući naljepnici za spašavanje s QR kôdom na B stupu, službe spašavanja mogu izravno skenirati shemu za spašavanje specifičnu za pojedini tip vozila.

Istaknutu značajku predstavlja sustav COLLISION PREVENTION ASSIST u sklopu dodatne opreme koji i izvan gradova nadzire razmak od vozila ispred Vas te može upozoriti na mogući sudar. Po želji su dostupni kamera za vožnju unatrag te preventivni sustav zaštite putnika PRE-SAFE®. Ako želite dodatno proširiti sigurnosnu opremu svog modela Vito Tourer, zasigurno ćete pronaći pravo rješenje među ostalim sustavima sigurnosne opreme2. Svima njima zajedničko je jedno: podržavaju Vas da sigurnije stignete na svoj cilj.

Dodatne mogućnosti.

Bez obzira prema kojim ciljevima krenuli: Vito Tourer podržava Vas u tome da uspješno stignete. Jer 3 modela BASE, PRO i SELECT mogu se točno prilagoditi Vašim potrebama i potrebama Vaših putnika. Ako Vam treba vrlo komforno vozilo za putničku agenciju ili za transfer do hotela, Vito Tourer SELECT s 2 namjestive sjedeće klupe za 3 osobe najbolji je izbor. Možda ćete svoje putnike htjeti razmaziti svjetlom i svježim zrakom pa ćete naručiti panoramski pomični krov u dodatnoj opremi. Treba li Vam izrazito svestran taksi ili vozilo za potrebe udruge? U tom slučaju trebali biste upoznati Vito Tourer PRO. Želite li svoj tim prevesti do mjesta rada, u obzir dolazi funkcionalni Vito Tourer BASE.

Ovisno o duljini vozila, u prostoru za putnike možete smjestiti dva, ili u ekstradugoj verziji čak tri reda sjedala sa sjedećim klupama za 2 ili 3 osobe. Da biste dobili maksimalnih 9 sjedećih mjesta, odaberite 3 reda sjedala u prostoru za putnike (raspored sjedala 2-2-3) ili se odlučite za sjedeću klupu suvozača sprijeda i dvije sjedeće klupe za 3 osobe straga. Najbolje od svega: i na privatnim vožnjama profitirat ćete od svestranosti modela Vito Tourer.

Fascinantno, koliko radno mjesto može biti udobno.

Razgovarajmo o ugodnim stranama Vašeg posla: svojom prostranom unutrašnjošću Vito Tourer će stvoriti dobro raspoloženje za rad. Sjedala oduševljavaju svojim čvrstim presvlakama od tkanine, a zahvaljujući njihovoj ergonomičnosti, udobno ćete sjediti i na dugim vožnjama. U hladno godišnje doba grijanje sjedala za vozača i suvozača, u dodatnoj opremi, predstavlja vrijedan dodatak. Uz sjedeću klupu za suvozača, u dodatnoj opremi, sprijeda imate mjesta za 2 putnika.

Zahvaljujući elektromehaničkom servoupravljanju te TEMPOMATU, multifunkcijskom upravljaču s namjestivim stupom i putnom računalu, u sklopu dodatne opreme, s lakoćom ćete usmjeriti Vito prema Vašim odredištima. Klima-uređaj odnosno automatska klimatizacija u dodatnoj opremi također pomaže da sačuvate hladnu glavu.

Po želji dostupni audiosustavi na putu osiguravaju najbolju vezu i dobru zabavu, a uz navigacijske sustave Audio 40 i Becker® MAP PILOT3 također Vaš brži dolazak na odredište. Želite li dodatno povećati kvalitetu modela Vito Tourer, naručite paket kromiranih aplikacija za interijer u sklopu dodatne opreme4. Kako svaki uspješan pothvat započinje dobrom organizacijom, Vito Tourer smo opremili brojnim praktičnim pretincima za spremanje.

1

Zračni jastuk za vozača i suvozača dio je serijske opreme za sve modele Vito Tourer. U dodatnoj opremi su dostupni bočni zračni jastuci za prsni koš i zdjelicu te zračne zavjese sprijeda odnosno zračne zavjese sprijeda i u stražnjem dijelu vozila.

2

Pogledajte serijsku i dodatnu opremu za sigurnost.

3

Navigacijski sustav Becker® MAP PILOT dostupan isključivo u kombinaciji sa sustavom Audio 15.

4

Paket kromiranih aplikacija za interijer uključen je u opseg opreme za model Vito Tourer SELECT.

Uvijek spreman pomoći.

Vito Tourer, sustav PRE-SAFE

Sustav PRE-SAFE®

Vito Tourer, sustav aktivne pomoći pri parkiranju

Sustav aktivne pomoći pri parkiranju

Vito Tourer, automatsko svjetlo za vožnju

Automatsko svjetlo za vožnju

Vito Tourer, sustav pomoći pri zadržavanju vozne trake

Sustav pomoći pri zadržavanju vozne trake

Vito Tourer, COLLISION PREVENTION ASSIST

COLLISION PREVENTION ASSIST

Vito Tourer, sustav upozoravanja na vozila u mrtvom kutu

Sustav upozoravanja na vozila u mrtvom kutu

Raznovrstan koliko i Vaše vožnje.

Svatko može stići do cilja. Vaša je težnja da idete dalje. Stoga Vam za Vito Tourer na raspolaganju stoje 3 snažna motora te pogon na stražnje kotače i na sve kotače. Ovisno o tome što planirate ili kamo putujete: odaberite vozilo s pogonom koji odgovara Vašoj namjeni i željenom ponašanju u vožnji.

Automatski mjenjač sa 7 stupnjeva prijenosa 7G-TRONIC PLUS, u sklopu dodatne opreme, na putu održava visok komfor u vožnji i nisku potrošnju. Ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa, u serijskoj opremi, također osvaja odmjerenom ravnotežom agilnosti i učinkovitosti. Za koju god se pogonsku varijantu odlučili: u modelu Vito Tourer ćete uz elektromehanički servoupravljač iz serijske opreme, komforno namješteno podvozje i zasebni ovjes na kotačima uživati u učinkovitosti, uglađenom radu motora i komforu u vožnji na razini osobnog vozila.

Lorem Ipsum