Vito Tourer za poslovnu namjenu | Laka gospodarska vozila Mercedes-Benz

Vito Tourer: raznolik kao i Vaši putnici.

Ubrzat će Vaš uspjeh.

Konfigurirajte sada

Stručnjak za profesionalan prijevoz ljudi.

Vito Tourer može prevesti do 8 osoba s vozačem. Međutim, srednje lako gospodarsko vozila sa zvijezdom nudi Vam mnogo više: ekonomičan pogon svakim kilometrom održivo pridonosi Vašem ekonomskom uspjehu. Kao što i očekujete od Mercedes-Benza, sigurnosna oprema s tehnički usavršenim sustavima pomoći vrhunske je razine. U skladu s najnovijim standardima tehnologije su i 3 audiosustava u dodatnoj opremi i rješenja povezanosti usluge Mercedes me connect koja u Vaš Vito donose digitalni svijet.

Istaknute značajke.

  1. Sigurnost
  2. Ekonomičnost
  3. Povezanost
Stignite na svoje odredište s jedinstvenom sigurnošću.

Od uzornih sustava sigurnosti i pomoći u modelu Vito Tourer mogu profitirati svi: Vi, Vaši putnici i drugi sudionici u prometu. U serijsku se sigurnosnu opremu ubrajaju, na primjer, sustav pomoći pri bočnom vjetru i sustav pomoći za rano prepoznavanje umora vozača ATTENTION ASSIST. Dodajmo tu i zračni jastuk te upozorenje za vezanje pojasa za vozača i suvozača. Bočni zračni jastuci i zračna zavjesa dostupni su u dodatnoj opremi. Po želji Vas mogu podržati sustav aktivne pomoći pri kočenju i sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC te ‌sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku i sustav pomoći za mrtvi kut s upozorenjem na poprečni promet straga.

Doživite vlastito gospodarsko čudo.

Tko se štedljivo odnosi prema resursima, uvijek će biti rado viđen partner svakog poduzeća. Među 4 dizelska motora modela Vito Tourer zasigurno ćete pronaći ekonomično rješenje za svoje zadatke. Zahvaljujući pouzdanosti i dugovječnosti koje su tipične za Mercedes-Benz, Vito Tourer će Vam biti na raspolaganju kad god Vam treba. Tome pridonose i njegovi servisni intervali dugi i do 40.000 km.

Ostanite povezani i na putu.

S Vitom jednostavno nosite digitalni svijet sa sobom! Audiosustavi u dodatnoj opremi nude uređaj za hands-free telefoniranje te internetski prijenos glazbe putem funkcije Bluetooth® i omogućavaju djelomičnu integraciju pametnih telefona. Zahvaljujući tome, ali i jednostavnom upravljanju, obavljanje posla postaje ekonomičnije i ugodnije.

Usluge Mercedes me connect pomažu Vam da lakše i ekonomičnije svladate zadatke. Opsežna ponuda dodatne opreme omogućava Vama i Vašem poduzeću da uvijek i svuda ostanete povezani s vozilom.

Ovdje možete uživati u radu.

Vito Tourer

Iskusite Vito Tourer.

Zatražite probnu vožnju.

Zatražite probnu vožnju.

Odaberite model i željeni termin.
Probna vožnja
Pretražite prodavatelje.

Pretražite prodavatelje.

I pronađite ih u svojoj blizini.
Pretraga
Konfigurirajte vozilo.

Konfigurirajte vozilo.

I oblikujte ga.
Konfigurirajte sada
[*] Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila možete naći u publikaciji „Vodič o potrošnji goriva i emisijama CO2 novih osobnih vozila” koja je dostupna na svim prodajnim mjestima i na mrežnim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.