Vito Furgon | Mercedes-Benz laka gospodarska vozila

Unapređuje poslovanje: Vito Furgon.

Spreman kad i Vi.

Konfigurator

Vito. Zna, hoće, može.

Želite uvijek biti pripravni? Ne možete odoljeti novim izazovima? Predano obavljate svoj posao? U tom slučaju Vi i Vito savršeno odgovarate jedan drugome. Naime, Vito će Vas odvesti dalje – kako na cesti tako i u uspjehu Vašeg poduzeća. U pogledu ekonomičnosti i kvalitete jedinstven je jednako kao u pogledu fleksibilnosti i sigurnosti. Dolazi ravno od pravog stručnjaka za gospodarska vozila.

S potrošnjom goriva od 5,7 l na 100 km [Vito Furgon i Vito Mixto 116 CDI s paketom BlueEFFICIENCY u kombinaciji s mjenjačem 7G-TRONIC PLUS i registriran kao gospodarsko vozilo (N1). Potrošnja goriva, prosjek: 5,8–5,7 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 153–150 g/km]1 ekonomičniji nego ikad te svakim prijeđenim kilometrom održivo pridonosi Vašem uspjehu. A zahvaljujući inovativnim sustavima pomoći i sigurnosti, još ćete se sigurnije kretati prema svojim ciljevima. Njegova ponuda jedinstvena je i u pogledu vrsta pogona: pogon na prednje kotače2, na stražnje kotače ili na sve kotače – pronaći ćete pravu varijantu za svoje zadatke.

S druge strane, gusta mreža Mercedes-Benzovih partnera svojim bogatim uslugama servisa, koje odgovaraju upravo Vama, omogućava Vašem Vitu da dugo zadrži svoju veliku pouzdanost. Kad zatrebate održavanje i popravak, povjerite svoje vozilo Mercedes-Benzovom servisu. On ga najbolje poznaje. Tako će Vito dugo biti Vaš vrijedan partner.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

1

Vito Furgon i Vito Mixto 116 CDI s paketom BlueEFFICIENCY u kombinaciji s mjenjačem 7G-TRONIC PLUS i registriran kao gospodarsko vozilo (N1). Potrošnja goriva gradska vožnja / otvorena cesta / prosjek: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 153–150 g/km. Stvarne vrijednosti potrošnje ovise, među ostalim, o masi vozila i odabranoj opremi.

2

Vito Mixto s pogonom na prednje kotače i registriran kao osobno vozilo (M1) od lipnja 2018. u nekim zemljama privremeno nije dostupan. Za dodatne informacije upitajte svojeg prodavatelja Mercedes-Benza.

Istaknute značajke.

  1. Kvaliteta
  2. Ekonomičnost
  3. Sigurnost
  4. Fleksibilnost
  5. Komfor
Spreman kad i Vi. To je pouzdan partner.

Cilj nam je da svoj Vito otpočetka cijenite kao partnera. Stoga činimo sve za izgradnju dugotrajnog i pouzdanog odnosa. Prilikom isporuke dobivate usavršeno vozilo s kvalitetom Mercedes-Benza koje iza sebe ima 5,5 milijuna probnih kilometara i brojna testiranja s uspješnim rezultatom. Vito je osmišljen za visoke zahtjeve postavljene vozilima poslovne namjene. A njegova opsežna antikorozivna zaštita s potpuno pocinčanom karoserijom osigurat će mu da i nakon dugog niza godina ostavlja dobar dojam kao posjetnica Vašeg poduzeća.

Jedno je sigurno: odluka za Vito je odluka za vozilo na koje se možete osloniti. Zahvaljujući velikoj raspoloživosti, podržat će Vas bilo gdje pri Vašim zadacima. Jer za nas „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ nije samo geslo, nego obećanje.

Doživite vlastito gospodarsko čudo. Napredak zahvaljujući štedljivoj potrošnji.

Tko se štedljivo odnosi prema resursima, uvijek će biti rado viđen partner svakog poduzeća. Vito stoga daje sve da bi svojom ekonomičnošću pridonio uspjehu Vašeg poduzeća. S certificiranim vrijednostima potrošnje od 5,7 l na 100 km [Vito Furgon i Vito Mixto 116 CDI s paketom BlueEFFICIENCY u kombinaciji s mjenjačem 7G-TRONIC PLUS i registrirani kao gospodarsko vozilo (N1). Potrošnja goriva, prosjek: 5,8–5,7 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 153–150 g/km]1 [*] na štedljivom ste putu. Vrijednost koja drugima može služiti kao uzor. Poput Mercedes-Benzove tipične pouzdanosti i dugovječnosti, zahvaljujući kojoj će Vam Vito biti na raspolaganju kad god Vam treba. Tome pridonose i njegovi servisni intervali dugi i do 40.000 km. Općenito, izvrsna kvaliteta ovog proizvoda najbolji je preduvjet da biste budžet za troškove održavanja i popravaka držali na niskoj razini. A da bi Vito i nakon dugog niza godina bio u dobroj formi, dali smo mu odličnu antikorozivnu zaštitu, među ostalim potpuno pocinčanom karoserijom.

Stignite na svoj cilj. Jedinstvenom sigurnošću. Potpuno sigurni – na svim vožnjama.

Od uzornih sustava sigurnosti i pomoći u Vitu profitiraju svi: Vi, Vaši putnici pa čak i drugi sudionici u prometu. I Vaš teret na najbolji način putuje s Vitom. Vito Mixto, registriran kao osobno vozilo (M1)2, serijski je već opremljen sustavom pomoći pri bočnom vjetru, sustavom pomoći za rano prepoznavanje umora vozača ATTENTION ASSIST, zračnim jastucima za vozača i suvozača te najnovijom generacijom elektroničkog programa stabilnosti ADAPTIVE ESP®. Posljednji prilikom reguliranja dinamike vožnje u obzir uzima i opterećenje vozila. A zahvaljujući naljepnici za spašavanje s QR kôdom na B stupu, službe spašavanja mogu izravno skenirati shemu za spašavanje specifičnu za pojedini tip vozila.

Istaknutu značajku predstavlja sustav COLLISION PREVENTION ASSIST u sklopu dodatne opreme koji i izvan gradova nadzire razmak od vozila ispred Vas te može upozoriti na mogući sudar. Po želji su dostupne zračne zavjese i bočni zračni jastuci za prsni koš i zdjelicu za vozača i suvozača te preventivni sustav zaštite putnika PRE-SAFE®. Ako želite dodatno proširiti sigurnosnu opremu svog Vita, zasigurno ćete pronaći pravo rješenje među ostalim sustavima sigurnosne opreme3. Svima njima zajedničko je jedno: podržavaju Vas da sigurnije stignete na svoj cilj.

Skida veliki teret s Vaših leđa. Utovarni prostor raznolik poput prijevozničkih zadataka.

Vito ima mjesta za sve što morate ponijeti. Uz maksimalnu nosivost i do 1374 kg (Furgon) i do 3 m dužine utvarnog prostora4 kao vozilo mase 3200 kg svakako može ponijeti obilje tereta. I ne samo to: uz 3 duljine vozila, 2 međuosovinska razmaka, fleksibilni sustav osiguranja i praktične pregradne stijene nudi Vam raznolike mogućnosti individualizacije i specijalizacije za Vaše profesionalno prijevozničko rješenje.

Jer nisu svi zadaci jednaki. Prije svega kada uz teret želite prevesti i ljude. Vito Mixto je idealan za takve zadatke. Zahvaljujući djelomičnom ostakljenju, komfornom ulazu i prilagodljivom rasporedu sjedala za do 6 osoba, u njemu se ujedinjuju funkcionalnost i komfor. U slučaju potrebe zadnja se klupa, u sklopu dodatne opreme, može demontirati u samo nekoliko pokreta rukom.

Uostalom: zahvaljujući njegovim velikim otvorima za vrata i niskom utovarnom pragu, u Vitu ćete s lakoćom svladati i teške zadatke – za još više komfora, učinkovitosti i sigurnosti pri utovaru i istovaru.

Ovdje možete uživati u radu. Fascinantno, koliko radno mjesto može biti udobno.

Razgovarajmo o ugodnim stranama Vašeg posla: svojom prostranom unutrašnjošću Vito će stvoriti dobro raspoloženje za rad. Sjedala oduševljavaju svojim čvrstim presvlakama od tkanine, a zahvaljujući njihovoj ergonomičnosti, udobno ćete sjediti i na dugim vožnjama. U hladno godišnje doba grijanje sjedala za vozača i suvozača, u dodatnoj opremi, predstavlja vrijedan dodatak. Treba li Vam sprijeda mjesta za 2 suvozača, možete naručiti sjedeću klupu suvozača u dodatnoj opremi.

Zahvaljujući elektromehaničkom servoupravljanju te TEMPOMATU, multifunkcijskom upravljaču s namjestivim stupom i putnom računalu, u sklopu dodatne opreme, s lakoćom ćete usmjeriti Vito prema Vašim odredištima. Klima-uređaj odnosno automatska klimatizacija u dodatnoj opremi također pomaže da sačuvate hladnu glavu.

Po želji dostupni audiosustavi na putu osiguravaju najbolju vezu i dobru zabavu, a uz navigacijske sustave Audio 40 ili Becker® MAP PILOT5 također Vaš brži dolazak na odredište. Želite li dodatno povećati kvalitetu Vita, naručite paket kromiranih aplikacija za interijer u sklopu dodatne opreme. Kako svaki uspješan pothvat započinje dobrom organizacijom, Vito smo opremili brojnim praktičnim pretincima za spremanje.

1

Vito Furgon i Vito Mixto 116 CDI s paketom BlueEFFICIENCY u kombinaciji s mjenjačem 7G-TRONIC PLUS i registriran kao gospodarsko vozilo (N1). Potrošnja goriva gradska vožnja / otvorena cesta / prosjek: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 153–150 g/km. Stvarne vrijednosti potrošnje ovise, među ostalim, o masi vozila i odabranoj opremi.

2

Dodatna oprema za Vito Furgon i Vito Mixto registrirane kao gospodarsko vozilo (N1), serijska oprema za Vito Mixto registriran kao osobno vozilo (M1).

3

Pogledajte serijsku i dodatnu opremu za sigurnost.

4

Vrijedi za Vito u ekstradugoj verziji.

5

Navigacijski sustav Becker® MAP PILOT dostupan isključivo u kombinaciji sa sustavom Audio 15.

Karoserija.

Dužina vozila
Kompaktna verzija
Duga verzija
Ekstraduga verzija
Površina utovarnog prostora
Obujam utovarnog prostora
Dužina utovarnog prostora
 Maksimalna nosivost
3,97 m²
5,5 m3
2586 mm
1374 kg
4,38 m²
6,0 m3
2831 mm
1349 kg
4,76 m²
6,6 m3
3061 mm
1324 kg

Uvijek na sigurnom putu.

Vrhunska sigurnosna oprema u Vitu u serijskoj opremi uključuje, primjerice, sustav pomoći pri bočnom vjetru i sustav pomoći za rano prepoznavanje umora vozača ATTENTION ASSIST. Uz serijski zračni jastuk za vozača u dodatnoj su opremi dostupni zračni jastuk za suvozača kao i bočni zračni jastuci za prsni koš i zdjelicu te zračne zavjese sprijeda. Sigurnosti će u sklopu dodatne opreme pridonijeti sustav upozoravanja na mogući sudar COLLISION PREVENTION ASSIST te sustav pomoći pri zadržavanju vozne trake i sustav upozoravanja na vozila u mrtvom kutu.

Vito Furgon, COLLISION PREVENTION ASSIST

COLLISION PREVENTION ASSIST

Vito Furgon, sustav pomoći pri zadržavanju vozne trake

Sustav pomoći pri zadržavanju vozne trake

Vito Furgon, sustav upozoravanja na vozila u mrtvom kutu

Sustav upozoravanja na vozila u mrtvom kutu

Vito Furgon, LED Intelligent Light System

LED Intelligent Light System

Vito Furgon, ATTENTION ASSIST

ATTENTION ASSIST

Vito Furgon, sustav pomoći pri bočnom vjetru

Sustav pomoći pri bočnom vjetru

Raznovrstan koliko i Vaši zadaci.

Svatko može stići do cilja. Vaša je težnja da idete dalje. Zato za Vito, kao prvo lako gospodarsko vozilo u svojoj klasi, možete birati između 3 vrste pogona: pogona na prednje kotače, stražnje kotače i sve kotače. Ovisno o tome što planirate ili kamo putujete: odaberite vozilo s pogonom koji odgovara Vašoj namjeni i željenom ponašanju u vožnji.

Automatski mjenjač sa 7 stupnjeva prijenosa 7G-TRONIC PLUS1, u sklopu dodatne opreme, na putu održava visok komfor u vožnji i nisku potrošnju. Ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa, u serijskoj opremi, također osvaja odmjerenom ravnotežom agilnosti i učinkovitosti. Za koju god se pogonsku varijantu odlučili: u Vitu ćete uz elektromehanički servoupravljač iz serijske opreme, komforno namješteno podvozje i zasebni ovjes na kotačima uživati u učinkovitosti, uglađenom radu motora i komforu u vožnji na razini osobnog vozila.

1

Dostupno za pogon na stražnje kotače i na sve kotače.

Lorem Ipsum