Vito Mixto | Laka gospodarska vozila Mercedes-Benz

Vito Mixto: Vaš multitalent za zahtjevne zadatke.

Unapređuje Vaše poduzeće.

Konfigurirajte sada

Prevozi osobe i teret.

Vito Mixto je Vaš multitalent sa zvijezdom: za Vas će prevesti do 6 osoba, a njegov utovarni obujam iznosi do 4,1 m³. Pogoni male potrošnje svakim kilometrom održivo pridonose Vašem ekonomskom uspjehu. Kao što i očekujete od Mercedes-Benza, sigurnosna oprema s tehnički usavršenim sustavima pomoći vrhunske je razine. U skladu s najnovijim standardima tehnologije su i 3 audiosustava u dodatnoj opremi i rješenja povezanosti usluge Mercedes me connect koja u Vaš Vito donose digitalni svijet.

Istaknute značajke.

  1. Sigurnost
  2. Ekonomičnost
  3. Povezanost
Stignite na svoj cilj. Jedinstvenom sigurnošću.

Od uzornih sustava sigurnosti i pomoći u modelu Vito Mixto mogu profitirati svi: Vi, Vaši putnici i drugi sudionici u prometu. U serijsku se sigurnosnu opremu ubrajaju, na primjer, sustav pomoći pri bočnom vjetru i sustav pomoći za rano prepoznavanje umora vozača ATTENTION ASSIST. Uz serijski zračni jastuk za vozača u dodatnoj su opremi dostupni zračni jastuk za suvozača1 kao i bočni zračni jastuci za prsni koš i zdjelicu te zračne zavjese sprijeda. Po želji Vas mogu podržati sustav aktivne pomoći pri kočenju i sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC te ‌sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku i sustav pomoći za mrtvi kut s upozorenjem na poprečni promet straga.

Doživite vlastito gospodarsko čudo.

Tko se štedljivo odnosi prema resursima, uvijek će biti rado viđen partner svakog poduzeća. Između 5 dizelskih motora modela Vito Mixto sigurno ćete pronaći ekonomično rješenje za svoje zadatke. Zahvaljujući pouzdanosti i dugovječnosti koje su tipične za Mercedes-Benz, Vito Mixto će Vam biti na raspolaganju kad god Vam treba. Tome pridonose i njegovi servisni intervali dugi i do 40.000 km.

Ostanite povezani i na putu.

S Vitom jednostavno nosite digitalni svijet sa sobom! Audiosustavi u dodatnoj opremi nude uređaj za hands-free telefoniranje te internetski prijenos glazbe putem funkcije Bluetooth® i omogućavaju djelomičnu integraciju pametnih telefona. Zahvaljujući tome, ali i jednostavnom upravljanju, obavljanje posla postaje ekonomičnije i ugodnije.

Usluge Mercedes me connect pomažu Vam da lakše i ekonomičnije svladate zadatke. Opsežna ponuda dodatne opreme omogućava Vama i Vašem poduzeću da uvijek i svuda ostanete povezani s vozilom.

1

Za model Vito Mixto registriran kao osobno vozilo (M1) zračni jastuk za suvozača dio je serijske opreme.

Multitalent za zahtjevne zadatke.

Određeni zadaci zahtijevaju posebna rješenja. Primjerice, kada uz teret želite prevoziti i ljude. Vito Mixto je idealan za takve zadatke. Zahvaljujući djelomičnom ostakljenju, olakšanom ulazu i varijabilnom rasporedu sjedala za do 6 osoba u jednakoj je mjeri funkcionalan i udoban.
U najdužoj od 3 ponuđene duljine vozila iza sjedeće klupe možete koristiti do 2,63 m² površine teretnog prostora. Dodatnu prednost predstavljaju veliki kutovi otvaranja vrata i niski utovarni brid koji Vam olakšavaju teške zadatke – za još više komfora i sigurnosti prilikom utovara i istovara.
Dužina vozila
Kompaktna verzija
Duga verzija
Ekstraduga verzija
Površina utovarnog prostora
Dužina utovarnog prostora
Obujam utovarnog prostora
 Maks. nosivost
1,86 m²
2433 mm
3,1 m³
1.310 kg
2,26 m²
2678 mm
3,6 m³
1.285 kg
2,26 m²
2678 mm
3,6 m³
1.260 kg

Ovdje možete uživati u radu.

Vito Mixto

Mercedes-Benzova električna laka gospodarska vozila: prikladna za svakodnevnu upotrebu, ekonomična i potpuno električna.

Oduševite se modelom Vito Furgon i s električnim pogonom.

Iskusite Vito Mixto.

Zatražite probnu vožnju.

Zatražite probnu vožnju.

Odaberite model i željeni termin.
Probna vožnja
Pretražite prodavatelje.

Pretražite prodavatelje.

I pronađite ih u svojoj blizini.
Pretraga
Konfigurirajte vozilo.

Konfigurirajte vozilo.

I oblikujte ga.
Konfigurirajte sada
[*] Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila možete naći u publikaciji „Vodič o potrošnji goriva i emisijama CO2 novih osobnih vozila” koja je dostupna na svim prodajnim mjestima i na mrežnim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.