Vito Furgon | Laka gospodarska vozila Mercedes-Benz

Vito Furgon: rješenje za Vaše prijevozničke zadatke.

Spreman kad i Vi.

Konfigurirajte sada

Profesionalni prijevoz tereta sa zvijezdom.

Vito Furgon može Vam pružiti podršku: prihvaća teret do 6,6 m³. Pogoni male potrošnje svakim kilometrom održivo pridonose Vašem ekonomskom uspjehu. Kao što i očekujete od Mercedes-Benza, sigurnosna oprema s tehnički usavršenim sustavima pomoći vrhunske je razine. U skladu s najnovijim standardima tehnologije su i 3 audiosustava u dodatnoj opremi i rješenja povezanosti usluge Mercedes me connect koja u Vaš Vito donose digitalni svijet.

Istaknute značajke.

  1. Sigurnost
  2. Ekonomičnost
  3. Povezanost
Stignite na svoj cilj. Jedinstvenom sigurnošću.

Od uzornih sustava sigurnosti i pomoći u modelu Vito Furgon mogu svi profitirati: Vi, Vaši putnici i drugi sudionici u prometu. U sklopu serijske opreme u vozilu su dostupni elektronički program stabilnosti ADAPTIVE ESP® koji prilagođava vozilo ovisno o opterećenju, sustav pomoći pri bočnom vjetru i sustav pomoći za rano prepoznavanje umora vozača ATTENTION ASSIST. Osim zračnog jastuka za vozača u sklopu serijske opreme, u dodatnoj su opremi dostupni i drugi zračni jastuci. Po želji Vas mogu podržati sustav aktivne pomoći pri kočenju i sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC te ‌sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku i sustav pomoći za mrtvi kut s upozorenjem na poprečni promet straga.

Doživite vlastito gospodarsko čudo.

Tko se štedljivo odnosi prema resursima, uvijek će biti rado viđen partner svakog poduzeća. Između 5 dizelskih motora modela Vito Furgon sigurno ćete pronaći ekonomično rješenje za svoje zadatke. Zahvaljujući pouzdanosti i dugovječnosti koje su tipične za Mercedes-Benz, Vito Furgon će Vam biti na raspolaganju kad god Vam treba. Tome pridonose i njegovi servisni intervali dugi i do 40.000 km.

Ostanite povezani i na putu.

S Vitom jednostavno nosite digitalni svijet sa sobom! Audiosustavi u dodatnoj opremi nude uređaj za hands-free telefoniranje te internetski prijenos glazbe putem funkcije Bluetooth® i omogućavaju djelomičnu integraciju pametnih telefona. Zahvaljujući tome, ali i jednostavnom upravljanju, obavljanje posla postaje ekonomičnije i ugodnije.

Usluge Mercedes me connect pomažu Vam da lakše i ekonomičnije svladate zadatke. Opsežna ponuda dodatne opreme omogućava Vama i Vašem poduzeću da uvijek i svuda ostanete povezani s vozilom.

Skida veliki teret s Vaših leđa.

Vito Furgon ima mnogo mjesta za sve što morate ponijeti. Svojom dužinom utovarnog prostora1 od 3 m kao vozilo do 3200 kg može ponijeti oblije tereta.

I ne samo to: uz 3 duljine vozila, 2 međuosovinska razmaka, fleksibilni sustav osiguranja i praktične pregradne stijene nudi Vam raznolike mogućnosti individualizacije i specijalizacije za Vaše profesionalno prijevozničko rješenje.

Dodatnu prednost predstavljaju veliki kutovi otvaranja vrata i niski utovarni brid koji Vam olakšavaju teške zadatke – za još više komfora i sigurnosti prilikom utovara i istovara.

Dužina vozila
Kompaktna verzija
Duga verzija
Ekstraduga verzija
Površina utovarnog prostora
Obujam utovarnog prostora
Dužina utovarnog prostora
 Maks. nosivost
3,97 m²
5,5 m³
2586 mm
1.346 kg
4,38 m²
6,0 m³
2831 mm
1.316 kg
4,76 m²
6,6 m³
3061 mm
1.281 kg
1

Vrijedi za Vito u ekstradugoj verziji.

Ovdje možete uživati u radu.

Vito Furgon

Mercedes-Benzova električna laka gospodarska vozila: prikladna za svakodnevnu upotrebu, ekonomična i potpuno električna.

Oduševite se modelom Vito Furgon i s električnim pogonom.

Iskusite Vito Furgon.

Zatražite probnu vožnju.

Zatražite probnu vožnju.

Odaberite model i željeni termin.
Probna vožnja
Pretražite prodavatelje.

Pretražite prodavatelje.

I pronađite ih u svojoj blizini.
Pretraga
Konfigurirajte vozilo.

Konfigurirajte vozilo.

I oblikujte ga.

 

Konfigurirajte sada
[*] Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO₂ za nova osobna vozila možete naći u publikaciji „Vodič o potrošnji goriva i emisijama CO2 novih osobnih vozila” koja je dostupna na svim prodajnim mjestima i na mrežnim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.