Otkrij svoj TOP 1 iz naših TOP 10 - Mercedes-Benz

Otkrij svoj TOP 1 iz naših TOP 10.

 

 

Posebna ponuda gospodarskih vozila dostupnih odmah.

Vaš je cilj svaki dan savršeno obaviti posao, a to je naša motivacija. Kako bi vaš posao dobro funkcionirao, trebaju vam jaki partneri: odaberite Citan, agilni gradski dostavni kombi; Vito, naš profesionalni multi-talent; ili naš svestrani vodeći model, Sprinter. S dostavnim vozilom Mercedes-Benza svaka tvrtka ima vozilo na koje se može osloniti. A kako bismo omogućili tvrtkama da se u potpunosti koncentriraju na svoj rad, svojim kupcima jamčimo maksimalnu pouzdanost zahvaljujući izuzetno visokim standardima kvalitete i posebno prilagođenim rješenjima za održavanje.

Dakle, u potrazi ste za kvalitetnim, pouzdanim i sigurnim gospodarskim vozilom? Nekada je dobro reagirati na prvu, a ovo je ta prilika. Za vas smo pripremili 10 poslastica – 10 najboljih ponuda Mercedes-Benz gospodarskih vozila sa zalihe s jedinstvenim popustima u iznosu od 24.000 – 100.000 kuna, ovisno o modelu. Ponuda je ograničena, a brzi prst neophodan. 

Izdvojene pogodnosti

  • Uštede od 24.000 do 100.000 kuna
  • Isporuka odmah
  • Opcija plaćanja 1/2 ili 1/3

Fiksna mjesečna rata bez akontacije, bez jamčevine i bez troškova obrade.

Otkrijte novu uslugu Mobility Solutions temeljenu na dugoročnom najmu sa uključenim uslugama upravljanja. Namijenjena svakome tko je zainteresiran za korištenje, bez namjere stjecanja vlasništva nakon isteka ugovorne obveze uz 100% kontrolu troškova.
* Slike vozila su simbolične.

Lorem Ipsum