Kombinirani instrument sa zaslonom u boji

Multifunkcionalan i pregledan.

Ovaj privlačni kombinirani instrument zahvaljujući zaslonu u boji dijagonale 14 cm (5,5") omogućava vrlo čitljiv prikaz i preglednu navigaciju izbornikom u vidnom polju vozača. Sve važne informacije mogu se – ovisno o odabranoj opremi vozila – odabrati u izborniku i prikazati na zaslonu u boji.

Među njih se ubrajaju putno računalo s podacima o ekološkoj potrošnji, prosječna potrošnja goriva, razina aditiva AdBlue® i odabrani podaci o vozilu. Dodatno se u izborniku mogu pozvati radio, navigacija1, mediji, telefon, sustavi pomoći, postavke vozila i servis. U izborniku se bira putem tipke osjetljive na dodir lijevo na multifunkcijskom upravljaču. Zaslon u boji smješten je između brzinomjera s lijeve strane i brojača okretaja s desne.

1

Kod određenih vozila zbog otežane isporuke nakratko može doći do privremenog ograničenja raspoloživosti komunikacijskog modula (LTE). To se osobito odnosi na usluge Mercedes me odnosno Mercedes PRO connect uključujući sustav za pozive u nuždi (eCall). Najaktualnije informacije možete dobiti kod prodavatelja Mercedes-Benza.