Sprinter Tourer | Laka gospodarska vozila Mercedes-Benz

Prostor, komfor i sigurnost: Sprinter Tourer.

Inovativan, učinkovit, pouzdan.

Konfigurirajte sada

Inovativan, učinkovit, pouzdan.

Sprinter Tourer s 3 duljine vozila, 2 visine krova i do 3 reda sjedala u prostoru za putnike nudi dojmljivu raznolikost. Na komfornim klupama Vaši putnici mogu individualno namjestiti nagib naslona i položaj komfornih naslona za glavu – istinska prednost u pogledu komfora. Vozači profitiraju zahvaljujući inteligentnom konceptu upravljanja i prikaza te modularnom konceptu pretinaca za odlaganje koji se, poput izbora multimedijskih i sustava pomoći, može individualno prilagoditi Vašim potrebama.

Istaknute značajke.

 1. Koncept proizvoda
 2. Umrežavanje
 3. Rješenja za razne djelatnosti
 4. Sigurnost
 5. Ekonomičnost
Uistinu uvjerljiv.

Sprinter Tourer ističe se već svojim vrhunskim izgledom: njegov dizajn slijedi moderni koncept Mercedes-Benzovog dizajna. Ergonomično oblikovani kokpit osvaja, primjerice, inteligentnim, modularnim konceptom pretinaca za odlaganje te funkcijom KEYLESS-START. Krovni klima-uređaj visoke učinkovitosti u dodatnoj opremi razmazit će Vaše putnike ugodnom temperaturom. U potpuno obloženom prostoru za putnike po želji za svaki red sjedala na raspolaganju stoji pretinac za pametne telefone s funkcijom punjenja putem USB sučelja.

Vaša mobilnost 4.0.

Kako bi se posao odvijao što ekonomičnije i ugodnije, za Sprinter su po želji dostupni radio i multimedijski sustavi kao i rješenja povezanosti. Ponuda po potrebi seže od radija sa sučeljem za Bluetooth® i funkcijom handsfree telefoniranja, do multimedijskog sustava sa zaslonom osjetljivim na dodir visoke razlučivosti, brze navigacije hard diskom s 3D prikazom karata i integracije pametnog telefona. Upravljanje je upravo onakvo, kakvo želite: jednostavno. Multimedijskim sustavima možete, primjerice, upravljati putem zaslona osjetljivog na dodir visoke razlučivosti ili multifunkcijskog upravljača. Svi elementi upravljanja i prikazivanja smješteni su na dohvat ruke i lako čitljivi.

Precizno prilagođen namjeni.

Sprinter Tourer omogućava mnogo toga: zahvaljujući dojmljivoj raznolikosti varijanti, možete konfigurirati osobito čvrsta vozila, na primjer za primjenu na gradilištu, kao i luksuzno opremljena vozila za transfer VIP osoba – točno onako kako Vam treba za obavljanje posla. Za odličan komfor putnika sve su sjedeće klupe za 2 i 3 osobe dostupne kao komforne klupe. Tako će se do 8 putnika plus vozač ugodno osjećati u modelu Sprinter Tourer. U slučaju potrebe, za prtljagu, materijal ili alat možete dodatno priključiti teret do 3500 kg.

Osigurava Vaš put prema uspjehu.

Odličnu osnovu Sprintera čini njegova gruba karoserija koja je zbog svoje konstrukcije i sastava materijala osobito stabilna. Tu su i brojni sustavi pomoći poput serijskih sustava pomoći pri bočnom vjetru, sustava aktivne pomoći pri kočenju i sustava pomoći pri zadržavanju vozne trake1. 3 rješenja s kamerama, od kamere za vožnju unatrag s prikazom na unutarnjem retrovizoru, sve do kamere od 360°, po želji poboljšavaju ionako dobar pregled s mjesta vozača. Zračni jastuk iz serijske opreme u slučaju nužde može pomoći u zaštiti vozača pri sudaru. Za vozača i suvozača po želji je dostupno dodatnih 5 zračnih jastuka.

U svakom pogledu ekonomičan.

Sprinter od samog početka pokazuje svoju ekonomičnost: uz atraktivnu početnu cijenu i brojne mogućnosti konfiguracije s kojima naručujete upravo ono što Vam stvarno treba. S obzirom da volimo poboljšavati ionako dobre stvari, dodatno smo optimirali svoje dizelske motore. Dodatne prednosti u pogledu ekonomičnosti Vašeg poduzeća proizlaze iz korisne nosivosti povećane za cca 50 kg2. Sprinter tako spaja štedljivu potrošnju goriva i inteligentnu funkcionalnost u cjelovito ekonomično rješenje mobilnosti.

1

Sustav aktivne pomoći pri kočenju i sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku dio su serijske opreme za vozila iznad 3500 kg ukupne dopuštene mase.

2

U kombinaciji s pogonom na prednje kotače, u usporedbi s pogonom na stražnje kotače.

Olakšava težak rad.

Sprinter Tourer
 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  Pokrenite motor jednostavnim pritiskom na dugme: sustav autorizacije za pokretanje vozila KEYLESS-START omogućava pokretanje motora samo jednim pritiskom tipke Start Stop u bravi paljenja.
  Više informacija
 • Podložak za pametne telefone uklj. bežično punjenje

  Podložak za pametne telefone uklj. bežično punjenje

  Zahvaljujući bezkabelskom sustavu punjenja, mobilni terminalni uređaji koji podržavaju Qi standard 1.2, odnosno mogu se nadograditi njime, vrlo jednostavno se mogu puniti u gornjem srednjem pretincu središnje konzole.
  Više informacija
 • Navigacija1

  Navigacija1

  Uz ovu opremu multimedijski sustavi MBUX (Mercedes-Benz User Experience) postaju punokrvan navigacijski sustav koji svojim vođenjem do odredišta može ubrzati vožnje i učiniti ih opuštenijima.
  Više informacija
 • Automatska klimatizacija THERMOTRONIC

  Automatska klimatizacija THERMOTRONIC

  Automatska klimatizacija THERMOTRONIC tijekom vožnje automatski regulira temperaturu u unutrašnjosti vozila te količinu i distribuciju zraka u prostoru za vozača.
  Više informacija
 • Multimedijski sustav MBUX sa zaslonom osjetljivim na dodir veličine 10,25"

  Multimedijski sustav MBUX sa zaslonom osjetljivim na dodir veličine 10,25"

  Multimedijski sustav MBUX sa zaslonom osjetljivim na dodir visoke razlučivosti i veličine 26 cm (10,25") među ostalim nudi brzu navigaciju hard diskom s 3D prikazom karata i integraciju pametnog telefona.
  Više informacija
 • Sjedalo vozača Komfort

  Sjedalo vozača Komfort

  Sjedalo vozača Komfort može se položajem po dužini, visini i nagibu i dubini jastuka sjedala prilagoditi individualnim potrebama vozača čime omogućava opuštenu vožnju.
  Više informacija