Sprinter Sandučar | Laka gospodarska vozila Mercedes-Benz

Čvrst i snažan: Sprinter Sandučar.

Inovativan, učinkovit, pouzdan.

Konfigurirajte sada

Inovativan, učinkovit, pouzdan.

Sprinter Sandučar s 3 dužine vozila, standardnom vozačevom kabinom ili dvostrukom kabinom te utovarnom površinom i do 9,2 m2 nudi impresivnu raznolikost. 

Za vozila s pogonom na prednje kotače u ponudi je, na primjer, povoljna početna cijena i dodatna korisna nosivost u usporedbi s vozilima s pogonom na stražnje kotače. Vozači profitiraju od inteligentnog koncepta upravljanja i prikaza te modularnog koncepta pretinaca za odlaganje koji se, baš kao i izbor multimedijskih i sustava pomoći, može individualno prilagoditi Vašim potrebama.

Istaknute značajke.

 1. Koncept proizvoda
 2. Umrežavanje
 3. Rješenja za razne djelatnosti
 4. Sigurnost
 5. Ekonomičnost
Ugodan oku, još ugodniji za rad.

Kabina modela Sprinter Sandučar već samim izgledom predstavlja istaknutu značajku, svojom maskom hladnjaka tipičnom za Mercedes-Benz i moderno oblikovanim prednjim svjetlima. Ergonomično oblikovan kokpit osvaja odličnim funkcijama. Primjerice inteligentnim, modularnim konceptom pretinaca za odlaganje te funkcijom KEYLESS-START. Utovarnu površinu veličine do 9,2 m2 uokviruju vrhunske aluminijske stranice. Na taj način nastaje čvrsta utovarna površina prikladna za prijevoz dviju industrijskih paleta dimenzija 1200 x 1000 mm smještenih jedna do druge.

Vaša mobilnost 4.0.

Kako bi se posao odvijao što ekonomičnije i ugodnije, za Sprinter su po želji dostupni radio i multimedijski sustavi kao i rješenja povezanosti. Ponuda po potrebi seže od radija sa sučeljem za Bluetooth® i funkcijom handsfree telefoniranja, do multimedijskog sustava sa zaslonom osjetljivim na dodir visoke razlučivosti, brze navigacije hard diskom s 3D prikazom karata i integracije pametnog telefona. Upravljanje je upravo onakvo, kakvo želite: jednostavno. Multimedijskim sustavima možete, primjerice, upravljati putem zaslona osjetljivog na dodir visoke razlučivosti ili multifunkcijskog upravljača. Svi elementi upravljanja i prikazivanja smješteni su na dohvat ruke i lako čitljivi.

Gdje god postoji prijevoznički zadatak, tu je i Sprinter.

Zbog utovarne površine do 9,2 m2, Sprinter Sandučar omogućava mnogo toga: zahvaljujući dojmljivoj raznolikosti varijanti, možete konfigurirati vozila ukupne dopuštene mase i do 5500 kg. U slučaju potrebe možete priključiti teret do 3500 kg.

Osigurava Vaš put prema uspjehu.

Odličnu osnovu Sprintera čini njegova gruba karoserija koja je zbog svoje konstrukcije i sastava materijala osobito stabilna. Tome se priključuju brojni sustavi pomoći. Jer i najiskusniji vozač susreće se sa situacijama u kojima podrška može biti dobrodošla i korisna. Ponuda seže od serijskog sustava pomoći pri bočnom vjetru, preko sustava aktivne pomoći pri kočenju1, sve do sustava pomoći pri zadržavanju vozne trake1. Zračni jastuk iz serijske opreme u slučaju nužde može pomoći u zaštiti vozača pri sudaru. Za vozača i suvozača po želji je dostupno dodatnih 5 zračnih jastuka.

U svakom pogledu ekonomičan.

Sprinter od samog početka pokazuje svoju ekonomičnost: uz atraktivnu početnu cijenu i brojne mogućnosti konfiguracije s kojima naručujete upravo ono što Vam stvarno treba. S obzirom da volimo poboljšavati ionako dobre stvari, dodatno smo optimirali svoje dizelske motore. Dodatne prednosti u pogledu ekonomičnosti Vašeg poduzeća proizlaze iz korisne nosivosti povećane za cca 50 kg2. Sprinter tako spaja štedljivu potrošnju goriva i inteligentnu funkcionalnost u cjelovito ekonomično rješenje mobilnosti.

1

Sustav aktivne pomoći pri kočenju i sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku dio su serijske opreme za vozila iznad 3500 kg ukupne dopuštene mase.

2

U kombinaciji s pogonom na prednje kotače, u usporedbi s pogonom na stražnje kotače.

Moguća prilagodba gotovo svim zahtjevima.

Raznolik poput samog prijevoza tereta.

Brojne varijante vozila i opcije opreme omogućavaju preciznu prilagodbu Sprintera Sandučara specifičnom prijevozničkom zadatku. S dugom duljinom vozila i standardnom vozačevom kabinom utovarna površina doseže svoju maksimalnu veličinu od 9,2 m². Ako korisna nosivost predstavlja odlučujući faktor, najbolja varijanta bit će ona s masom vozila od 5500 kg. U standardnoj vozačevoj kabini moći će se smjestiti do 3 osobe, dok u dvostrukoj kabini do potrebne lokacije možete prevesti čak i male timove do 7 osoba. Za specifične zahtjeve određenih djelatnosti na raspolaganju dodatno stoje brojna rješenja proizvođača nadgradnji u iskušanoj kvaliteti.

Pregled raznolikosti varijanti Sprintera Sandučara:

 • Utovarna površina do 9,2 m²
 • Dostupno s 3000 kg, 3500 kg, 4100 kg i 5000 kg ukupne dopuštene mase, dodatne brojne varijante povećanja i smanjenja dopuštene mase za ukupnu dopuštenu masu i do 5500 kg
 • Maksimalna korisna nosivost iznad 3000 kg u varijanti mase vozila s 5500 kg
 • Dostupno s pogonom na prednje, stražnje i na sve kotače
 • 3 duljine vozila: kompaktna, standardna i duga
 • 2 kabine za vozača: standardna vozačeva kabina i dvostruka kabina

Olakšava težak rad.

Sprinter Sandučar