Sprinter Podvozja | Laka gospodarska vozila Mercedes-Benz

Odlična osnova: Sprinter Podvozja.

Inovativan, učinkovit, pouzdan.

Konfigurirajte sada

Inovativan, učinkovit, pouzdan.

Sprinter Podvozje s 3 dužine vozila te standardnom vozačevom kabinom ili dvostrukom kabinom nudi dojmljivu raznolikost. Za vozila s pogonom na prednje kotače to će rezultirati povoljnijom početnom cijenom i dodatnom korisnom nosivosti u usporedbi s vozilima s pogonom na stražnje kotače. Vozači profitiraju zahvaljujući inteligentnom konceptu upravljanja i prikaza te modularnom konceptu pretinaca za odlaganje koji se, poput izbora multimedijskih i sustava pomoći, može individualno prilagoditi namjeni vozila.

Istaknute značajke.

  1. Koncept proizvoda
  2. Umrežavanje
  3. Rješenja za razne djelatnosti
  4. Sigurnost
  5. Ekonomičnost
Ugodan oku, još ugodniji za rad.

Kabina modela Sprinter Podvozje već samim izgledom predstavlja istaknutu značajku, svojom maskom hladnjaka tipičnom za Mercedes-Benz i moderno oblikovanim prednjim svjetlima. Ergonomično oblikovan kokpit osvaja odličnim funkcijama. Primjerice modularnim konceptom pretinaca za odlaganje te funkcijom KEYLESS-START. U standardnoj vozačevoj kabini možete prevesti do 3 osobe do potrebne lokacije, u dvostrukoj kabini i male timove do 7 osoba. Sprinter Podvozja u 3 duljine vozila iza kabine nude odgovarajuću osnovu za mnoga rješenja nadgradnji i opreme specifična za pojedinu funkciju.

Vaša mobilnost 4.0.

Kako bi se posao odvijao što ekonomičnije i ugodnije, za Sprinter su po želji dostupni radio i multimedijski sustavi kao i rješenja povezanosti. Ponuda po potrebi seže od radija sa sučeljem za Bluetooth® i funkcijom handsfree telefoniranja, do multimedijskog sustava sa zaslonom osjetljivim na dodir visoke razlučivosti, brze navigacije hard diskom s 3D prikazom karata i integracije pametnog telefona. Upravljanje je upravo onakvo, kakvo želite: jednostavno. Multimedijskim sustavima možete, primjerice, upravljati putem zaslona osjetljivog na dodir visoke razlučivosti ili multifunkcijskog upravljača. Svi elementi upravljanja i prikazivanja smješteni su na dohvat ruke i lako čitljivi.

Gdje god postoji prijevoznički zadatak, tu je i Sprinter.

Sprinter Podvozje omogućava mnogo toga: jednostruka ili dvostruka kabina te 3 duljine vozila predstavljaju temelj dojmljive raznolikosti varijanti. A ona se dodatno povećava zahvaljujući četirim motorima, trima pogonskim varijantama – na prednje kotače, stražnje kotače i na sve kotače, brojnoj dodatnoj opremi, izvedbama podvozja i rješenjima proizvođača nadgradnji specifičnima za pojedine djelatnosti. Na taj način možete konfigurirati vozila s ukupnom dopuštenom masom i do 5500 kg. Po potrebi preinakom u tegljača možete priključiti čak 5250 kg, uz ukupnu dopuštenu masu s prikolicom od 8750 kg.

S preko 600 elemenata dodatne opreme, koji na primjer uključuju posebna rješenja za vozni park i podvozja, Sprinter Podvozje možete precizno prilagoditi svojim potrebama.
 

Osigurava Vaš put prema uspjehu.

Odličnu osnovu Sprintera čini njegova gruba karoserija koja je zbog svoje konstrukcije i sastava materijala osobito stabilna. Tome se priključuju brojni sustavi pomoći. Jer i najiskusniji vozač susreće se sa situacijama u kojima podrška može biti dobrodošla i korisna. Ponuda seže od serijskog sustava pomoći pri bočnom vjetru, preko sustava aktivne pomoći pri kočenju1, sve do sustava pomoći pri zadržavanju vozne trake1. Zračni jastuk iz serijske opreme u slučaju nužde može pomoći u zaštiti vozača pri sudaru. Za vozača i suvozača po želji je dostupno dodatnih 5 zračnih jastuka.

U svakom pogledu ekonomičan.

Sprinter od samog početka pokazuje svoju ekonomičnost: uz atraktivnu početnu cijenu i brojne mogućnosti konfiguracije s kojima naručujete upravo ono što Vam stvarno treba. S obzirom da volimo poboljšavati ionako dobre stvari, dodatno smo optimirali svoje dizelske motore. Dodatne prednosti u pogledu ekonomičnosti Vašeg poduzeća proizlaze iz korisne nosivosti povećane za cca 50 kg2. Sprinter tako spaja štedljivu potrošnju goriva i inteligentnu funkcionalnost u cjelovito ekonomično rješenje mobilnosti.

1

Sustav aktivne pomoći pri kočenju i sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku dio su serijske opreme za vozila iznad 3500 kg ukupne dopuštene mase.

2

U kombinaciji s pogonom na prednje kotače, u usporedbi s pogonom na stražnje kotače.

Moguća prilagodba gotovo svim zahtjevima.

Raznolik poput samog prijevoza tereta.

Brojne varijante vozila i opcije opreme omogućavaju preciznu prilagodbu Sprinter Podvozja specifičnom prijevozničkom zadatku. Ako korisna nosivost predstavlja odlučujući faktor, najbolja varijanta bit će ona s masom vozila od 5500 kg. U standardnoj vozačevoj kabini moći će se smjestiti do 3 osobe, dok u dvostrukoj kabini do potrebne lokacije možete prevesti čak i male timove do 7 osoba. Za specifične zahtjeve određenih djelatnosti na raspolaganju dodatno stoje brojna rješenja proizvođača nadgradnji u iskušanoj kvaliteti.

Pregled raznolikosti varijanti Sprintera Podvozja:

  • 3 duljine vozila: kompaktna, standardna i duga
  • 2 kabine vozača: standardna vozačeva kabina i dvostruka kabina
  • Dostupno s 3000 kg, 3500 kg, 4100 kg i 5000 kg ukupne dopuštene mase, dodatne brojne varijante povećanja i smanjenja dopuštene mase za ukupnu dopuštenu masu i do 5500 kg
  • Maksimalna korisna nosivost od preko 3000 kg u varijanti mase vozila s 5500 kg
  • Dostupno s pogonom na prednje kotače, stražnje kotače i na sve kotače

Olakšava težak rad.

Sprinter Podvozje