Sprinter Furgon | Laka gospodarska vozila Mercedes-Benz

Uistinu uvjerljiv: Sprinter Furgon.

 

Inovativan, učinkovit, pouzdan.

Konfigurirajte sada

Inovativan, učinkovit, pouzdan.

Sprinter Furgon s 4 duljine vozila, 3 visine krova i obujmom utovarnog prostora i do 17 m3 nudi dojmljivu raznolikost. Za vozila s pogonom na prednje kotače to će rezultirati povoljnijom početnom cijenom, dodatnom korisnom nosivosti i nižim utovarnim bridom u usporedbi s vozilima s pogonom na stražnje kotače. Vozači profitiraju zahvaljujući inteligentnom konceptu upravljanja i prikaza te modularnom konceptu pretinaca za odlaganje koji se, poput izbora multimedijskih i sustava pomoći, može individualno prilagoditi Vašim potrebama.

Istaknute značajke.

  1. Koncept proizvoda
  2. Umrežavanje
  3. Rješenja za razne djelatnosti
  4. Sigurnost
  5. Ekonomičnost
Ugodan oku, još ugodniji za rad.

Sprinter Furgon ističe se već svojim vrhunskim izgledom: njegov dizajn slijedi moderni koncept Mercedes-Benzovog dizajna. Ergonomično oblikovani kokpit osvaja, primjerice, inteligentnim, modularnim konceptom pretinaca za odlaganje te funkcijom KEYLESS-START. Utovarni prostor možete precizno prilagoditi svojim potrebama zahvaljujući praktičnim opcijama poput plastičnog poda optimirane mase i kućišta kotača koja se mogu koristiti kao teretne površine. Opcionalni potporanj za palete u stepenici kliznih vrata stabilizira teret i omogućava djelotvornije fiksiranje.

Vaša mobilnost 4.0.

Kako bi se posao odvijao što ekonomičnije i ugodnije, za Sprinter su po želji dostupni radio i multimedijski sustavi kao i rješenja povezanosti. Ponuda po potrebi seže od radija sa sučeljem za Bluetooth® i funkcijom handsfree telefoniranja, do multimedijskog sustava sa zaslonom osjetljivim na dodir visoke razlučivosti, brze navigacije hard diskom s 3D prikazom karata i integracije pametnog telefona. Upravljanje je upravo onakvo, kakvo želite: jednostavno. Multimedijskim sustavima možete, primjerice, upravljati putem zaslona osjetljivog na dodir visoke razlučivosti ili multifunkcijskog upravljača. Svi elementi upravljanja i prikazivanja smješteni su na dohvat ruke i lako čitljivi.

Gdje god postoji prijevoznički zadatak, tu je i Sprinter.

Sprinter Furgon omogućava mnogo toga: 4 duljine vozila, 3 visine krova i 4 motora tvore osnovu dojmljive raznolikosti varijanti ovog modela. Na taj način možete konfigurirati vozila s ukupnom dopuštenom masom i do 5500 kg. S najvećom od 4 duljine vozila i najvišim od 3 krova u modelu Sprinter Furgon na raspolaganju Vam je do 17 m3 obujma utovarnog prostora. U slučaju potrebe možete priključiti teret do 3500 kg.

S preko 600 elemenata dodatne opreme, koji na primjer uključuju posebna rješenja za vozni park i podvozja, Sprinter Furgon možete precizno prilagoditi svojim potrebama. S potpornjem za palete, obloženim kućištima kotača i krovnim nosačem prtljage na stropu vozila, sve u dodatnoj opremi, olakšano je rješavanje mnogih prijevozničkih zadataka.

Osigurava Vaš put prema uspjehu.

Odličnu osnovu Sprintera čini njegova gruba karoserija koja je zbog svoje konstrukcije i sastava materijala osobito stabilna. Tu su i brojni sustavi pomoći poput serijskih sustava pomoći pri bočnom vjetru, sustava aktivne pomoći pri kočenju i sustava pomoći za zadržavanje u voznom traku1. 3 rješenja s kamerama, od kamere za vožnju unatrag s prikazom na unutarnjem retrovizoru, sve do kamere od 360°, po želji poboljšavaju ionako dobar pregled s mjesta vozača. Zračni jastuk iz serijske opreme u slučaju nužde može pomoći u zaštiti vozača pri sudaru. Za vozača i suvozača po želji je dostupno dodatnih 5 zračnih jastuka.

U svakom pogledu ekonomičan.

Sprinter od samog početka pokazuje svoju ekonomičnost: uz atraktivnu početnu cijenu i brojne mogućnosti konfiguracije s kojima naručujete upravo ono što Vam stvarno treba. S obzirom da volimo poboljšavati ionako dobre stvari, dodatno smo optimirali svoje dizelske motore. Dodatne prednosti u pogledu ekonomičnosti Vašeg poduzeća proizlaze iz korisne nosivosti povećane za cca 50 kg2. Sprinter tako spaja štedljivu potrošnju goriva i inteligentnu funkcionalnost u cjelovito ekonomično rješenje mobilnosti.

1

Sustav aktivne pomoći pri kočenju i sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku dio su serijske opreme za vozila iznad 3500 kg ukupne dopuštene mase.

2

Podaci sukladno Direktivi 97/27/EZ u vrijedećoj verziji u trenutku unosa. (S vozačem mase 75 kg, svim pogonskim tekućinama i 90 % punim spremnikom za gorivo.)

Moguća prilagodba gotovo svim zahtjevima.

Dužina vozila
Kompaktna verzija
Standardna verzija
Duga verzija
Ekstraduga verzija
Vrsta krova
Normalan krov
Visoki krov
Supervisoki krov
Maks. dužina utovarnog prostora
Maks. visina utovarnog prostora
Maks. utovarna površina
Maks. obujam utovarnog prostora
2607 mm
1789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2607 mm
2079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3272 mm
1789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3272 mm
2079 mm
5,539 m2
11 m3
4307 mm
2009 mm
6,9 m2
14 m3
4307 mm
2243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4707 mm
2009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4707 mm
2243 mm
7,606 m2
17 m3

Olakšava težak rad.

Sprinter Furgon