Mercedes-Benz flotni kupci.

Po mjeri Vaših potreba: modeli i elementi Mercedes-Benz usluga.

Bez obzira na poslovne ciljeve koje imate, uz laka gospodarska vozila Mercedes-Benz idete naprijed. Ovisno o veličini Vaše flote i njenim zadacima, individualnim Vas uslugama dodatno podupiremo na Vašem putu prema uspjehu.

Proizvodi.

Vaša želja da svaki dan odradite savršen posao naša je motivacija. Za uspješno poslovanje trebate snažnog partnera: bilo da je riječ o okretnom gradskom dostavnom vozilu Citan, profesionalnom multitalentiranom Vitu, funkcionalnoj i terenskoj X-klasi, stilski udobnoj V-klasi ili raznolikom klasiku Sprinteru – s Mercedes-Benzom na svojoj strani imate vozilo koje je uvijek spremno za upotrebu i na koje se možete osloniti. Na taj se način možete u potpunosti koncentrirati na svoj posao.

Servis i mobilnost.

Uživajte u sveobuhvatnom servisiranju Vaše Mercedes-Benzove flote prema Vašim zahtjevima. To uključuje pogodnosti u slučaju popravaka, brzu pomoć u slučaju kvara te održavanje i njegu na razini Mercedes-Benzove kvalitete. Naše ćete stručnjake naći u servisnoj radionici ili tamo gdje ih baš trebate.

 

Partnerstvo.

Zahvaljujući najgušćoj prodajnoj mreži u Europi – oko 1200 prodajnih i servisnih centara samo u Njemačkoj – u svakom smo trenutku tu za Vas i Vaš vozni park. Bez obzira na to kad i gdje nas trebate.

Lorem Ipsum