Odbitak je dobitak!

 

Mercedes-Benz Citan, Vito, Sprinter i X-klasa u N1 varijanti

  

Nešto odbiti ponekad znači i biti u dobitku. Iskoristite našu ponudu modela Citan, Vito, Sprinter i X-klasa u N1 kategoriji i računajte na 100% odbitak pretporeza na gotovo sve – nabavu vozila, redovne servise, popravke, gume, gorivo, pranje, pa čak i na tekućinu za stakla.

N1 varijanta

  • Mercedes-Benz nudi četiri modela lakih gospodarskih vozila u N1 varijanti koje sada možete kupiti putem financijskog leasinga u trajanju od 12 mjeseci uz učešće u visini 50% cijene vozila i uz 0% kamate. U slučaju da Vam više odgovara neki drugi financijski proizvod, na raspolaganju je čitav niz mogućnosti financiranja putem Mercedes-Benz Leasinga koja najbolje odgovaraju Vašem budžetu i trajanju financiranja.

    Kako se zima bliži uz vozilo dobivate gratis set zimskih kotača1. Osim toga, zašto čekati na vozilo kada vam vozilo možemo isporučiti odmah. Zatražite ponudu kod svog najbližeg ovlaštenog Mercedes-Benz prodavatelja koji će vam rado objasniti sve prednosti vozila.

Citan

  • Gradsko dostavno vozilo za poduzetnike koje je konstruirano posebno za raznolike izazove u svakodnevnom gradskom prometu: robusno je i fleksibilno, a njegova je primjena ekonomična. Njegov koncept oduševljava velikim utovarnim prostorom uz kompaktne dimenzije vozila, velikom dinamikom vožnje, visokom agilnošću i okretnošću. Citan Mixto idealno kombinira prijevoz ljudi i tereta. U tu svrhu iza pet sjedećih mjesta nudi 2,4 m3 obujma utovarnog prostora za materijal ili prtljagu. S ekonomske strane Citan osigurava niske pogonske troškove i najbolju moguću raspoloživost. I za Citan dajemo doživotno jamstvo mobilnosti Mercedes-Benz MobiloVan2. Suvremeni motori omogućuju izvrsne uvjete rada te s potrošnjom od 4,3 l/100 km, zahvaljujući inovativnim tehnologijama BlueEFFICIENCY, pridonose ekonomičnosti.

Vito Furgon i Mixto

  • Bilo da se radi o gradskom ili međumjesnom dostavnom prometu Vito smo prilagodili Vašim individualnim zahtjevima, od pogona na prednje i stražnje kotače do varijante pogona na sve kotače. Dodamo li tome elektromehanički servoupravljač u serijskoj opremi i automatski mjenjač sa 7 stupnjeva prijenosa 7G-TRONICPLUS u dodatnoj opremi, rezultat su učinkovitost i komfor u vožnji koji se mogu mjeriti s onima osobnog vozila. Svojim štedljivim motorima i inovativnim tehnologijama BlueEFFICIENCY, Vito postiže izvrsne vrijednosti emisija. Zahvaljujući kontinuiranom tehničkom razvoju koje smanjuje potrošnju s potrošnjom već od 5,7 l na 100 km putujete u najodrživijem Vitu svih vremena. Servisni intervali do 40.000 km dodatno povećavaju ekonomičnost Vašeg Vita dok doživotno jamstvo mobilnosti Mercedes-Benz MobiloVan2 pruža sigurnost.

Novi Sprinter!

  • Sa Sprinterom možete mnogo toga prevoziti. Od njegova uvođenja 1995. godine ubraja se među najuspješnija laka gospodarska vozila na svijetu. U klasi koja je po njemu nazvana „Sprinter klasa”, uzor je i dan-danas. Sprinter smo neprekidno poboljšavali za Vas – da bude predvodnik u tehnologiji po pitanju ekonomičnosti i sigurnosti, kao i komfora i dizajna. Zbog toga se na učinkovitost Sprintera možete osloniti u svakom pogledu: što se tiče ekonomičnosti zbog povoljnih vrijednosti potrošnje od 6,3 l na 100 km, njegove visoke pouzdanosti i izuzetno dugog servisnog intervala do 60.000km. Sprinter je bez premca i po bogatoj ponudi sustava pomoći u vožnji, a dodatno povjerenje možete steći kroz besplatno mobilno jamstvo Mercedes-Benz MobiloVan2.

X-klasa

  • Nova X-klasa je potpuno robusna: nosi više od 1000 kg tereta i vuče prikolicu mase do 3500 kg. Za to joj je potreban stabilan i postojan temeljni okvir. Zato smo naš pick-up smjestili na čvrsto podvozje u obliku ljestava od visoko kvalitetnog čelika. Dakle, slobodno ga možete dobro natovariti alatom, strojevima, materijalom ili sportskom opremom kao i onom za slobodno vrijeme. U X-klasi bit ćete i primijećeni. Prepoznatljiv Mercedes-Benzov dizajn X-klase privlači poglede poput magneta. Impozantan prednji dio s centralno pozicioniranom Mercedesovom zvijezdom, vizualnom donjom zaštitom, ispupčenjima powerdome na poklopcu motora i markantnim dizajnom prednjih svjetala, po želji u LED tehnologiji, osigurava pick-upu dominantan nastup. Sustavi pomoći i doživotno mobilno jamstvo Mercedes-Benz MobiloVan2 pridonose sigurnosti i povjerenju koje nudi samo Mercedes-Benz.

Održavanje

  • Gusta mreža Mercedes-Benzovih partnera s individualnim uslugama servisa krojenima po mjeri istodobno omogućava očuvanje vrijednosti i pouzdanosti Vašeg Mercedes-Benz lakog gospodarskog vozila. Održavanje i popravak povjerite onome tko Vaše vozilo poznaje od prvog do zadnjeg vijka: svom Mercedes-Benzovom servisu. A kako biste se još sigurnije kretali prema svojim ciljevima, u serijskoj Vam opremi nudi visok stupanj sigurnosti – brojnim inovativnim sustavima pomoći i sigurnosti kao što su ATTENTION ASSIST i sustav pomoći pri bočnim udarima vjetra. Bez obzira na to radi li se o modelu s pogonom na stražnje ili sve kotače – možete jednostavno odabrati vozilo koje odgovara Vašim potrebama.
1

Ponuda je ograničena i vrijedi do isteka zaliha.

2

Mobilno jamstvo MobiloVan vrijedi do maks. 30 godina.