Marco Polo ACTIVITY | Mercedes-Benzovi kamperi

Marco Polo ACTIVITY Individualni putnik.

Raznovrstan kao život.

Prvo slobodno vrijeme. Zatim zadovoljstvo.

Varijabilno i ekonomično vozilo za slobodno vrijeme.

Isključite svakodnevicu, uključite slobodno vrijeme! Marco Polo ACTIVITY je varijabilno i ekonomično vozilo za slobodno vrijeme za obitelji i one koji aktivno provode slobodno vrijeme. Zahvaljujući praktičnom podiznom krovu i sjedećoj klupi za 3 osobe kao komfornom ležaju jednim potezom bit će Vam na raspolaganju do 5 komfornih mjesta za spavanje. S maksimalnom visinom stajanja od 2350 mm, okretnim komfornim sjedalima naprijed i sklopivim stolom uvijek sa sobom imate ugodno mjesto za piknik. Marco Polo ACTIVITY jednako je varijabilan i u pogledu pogonskih varijanti: postoji varijanta s pogonom na stražnje i pogonom na sve kotače. A i u svakodnevici ćete profitirati od njegove okretnosti i visine od 2 metra koja je prikladna za uobičajene garaže.

Istaknute značajke.

 1. Stanovanje i spavanje
 2. Sigurnost
 3. Učinkovitost
 4. Užitak u vožnji
Brojni putovi, jedan cilj: više avanture.

U modelu Marco Polo ACTIVITY svaki je dan različit. Njegova unutrašnjost odlikuje se varijabilnom, funkcionalnom ponudom prostora s brojnim praktičnim mogućnostima za odlaganje stvari. Okretna komforna sjedala za vozača i suvozača, praktični sklopivi stol, utičnice od 12 V i izbočivi prozori omogućavaju spontanim istraživačima da i daleko od svakodnevice ne ostanu bez komfora. Zahvaljujući mehaničkom podiznom krovu i ugodnom komfornom ležaju s madracem u dodatnoj opremi uživat ćete ne samo u ugodnoj visini stajanja od 2350 mm, već ćete Marco Polo ACTIVITY u samo nekoliko pokreta rukom moći pretvoriti u vozilo za slobodno vrijeme opremljeno s do 5 udobnih mjesta za spavanje.

Obilje prostora za sigurnost.

Kuda god da putujete – sigurnost je Vaš stalni suputnik zahvaljujući sustavu ATTENTION ASSIST i sustavu pomoći pri bočnom vjetru. Inovativni sustavi pomoći i sigurnosti dostupni u sklopu dodatne opreme, kao što su sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC1, adaptivni sustav za potporu kočenju u modelima Marco Polo i Marco Polo HORIZON, COLLISION PREVENTION ASSIST u modelu Marco Polo ACTIVITY, sustav pomoći pri zadržavanju vozne trake i sustav upozoravanja na vozila u mrtvom kutu te LED Intelligent Light System, povećavaju već ionako besprijekornu razinu sigurnosti. Na taj način vozila za slobodno vrijeme i putovanja Marco Polo postaju predvodnici u svojoj klasi u kojima Vi i Vaši suvozači možete uživati u svakoj vožnji. Uostalom, visoku razinu sigurnosti u unutrašnjosti vozila potvrdio je TÜV Rheinland dodijelivši sustavima sigurnosti certifikat „Provjerena zaštita putnika“(„Geprüfter Insassenschutz“)2.

Prirodno talentiran – i u pogledu pogona.

S vozilima za slobodno vrijeme i putovanja Marco Polo vožnja je dosljedno usmjerena ka učinkovitosti. Na taj način Mercedes-Benz daje odgovoran doprinos za budućnost. Prema kojem god odredištu putovali: zahvaljujući snažnim i štedljivim motorima te inovativnoj tehnologiji BlueEFFICIENCY uvijek putujete učinkovito – a da se pritom ne morate odreći komfora u vožnji i agilnosti.

Oduševljenje ne poznaje granice.

Za kratke ili duge relacije – s vozilima za slobodno vrijeme i putovanja Marco Polo s još ćete više zadovoljstva krenuti iz svakodnevice u slobodno vrijeme. Pogonski sklop i podvozje spoj su agilnog ponašanja u vožnji i jedinstvenog komfora te Vas snažno i učinkovito prate do Vašeg odredišta. Suvereno ćete savladavati i teške terene pomoću snažnog trajnog pogona na sve kotače 4MATIC3 – zahvaljujući optimiranoj kontroli trakcije i izvrsnoj stabilnosti vožnje. Automatski mjenjač 7G-TRONIC PLUS4 istodobno Vam omogućuje da u jednakoj mjeri vladate komfornim i sportskim načinom prijenosa. A optimalno smanjena buka u unutrašnjosti čini svaki prijeđeni kilometar još ugodnijim.

1

Sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC dostupan je samo za modele Marco Polo i Marco Polo HORIZON.

2

U scenariju nesreće kakav je definirao TÜV Rheinland dokazana je zaštita putnika od tereta i stabilnost ugrađenog namještaja. Prilikom testiranja struktura vozila je kod udara pri brzini od 56 km/h amortizirala nastale sile bez znatnijih deformacija u unutrašnjosti vozila. Ugrađeni elementi ostali su netaknuti, a vrata namještaja zatvorena.

3

U dodatnoj opremi za određene tipove motora.

4

Automatski mjenjač 7G-TRONIC PLUS je – ovisno o tipu motora – dostupan u serijskoj ili u dodatnoj opremi.

Spavanje. Zona za opuštanje.

Udobna mjesta za spavanje za do 5 osoba.

Na putovanjima, tijekom slobodnog vremena i u svakodnevici – Marco Polo ACTIVITY za kratke i duge stanke nudi do 5 mjesta za spavanje. Pod podiznim krovom nalazi se prostrano, ugodno mjesto za spavanje s mjestom za dvije osobe. Osobito ergonomske su točkasto elastične opruge ispod madraca od pjene. Dolje na sklopljenoj sjedećoj klupi za 3 osobe s produžetkom kreveta nastaje velika, ravna površina za ležanje za do 3 osobe. Tonirano staklo dostupno u dodatnoj opremi s crnim staklom u stražnjem dijelu vozila štiti od znatiželjnih pogleda i jakog svjetla.

Sve za ugodan odmor.

 • Potkrovni krevet za 2 osobe s površinom za ležanje od cca 2,05 m x 1,13 m (cca 200 kg ukupne nosivosti) i zaštitnom mrežom
 • Vrhunski ergonomski madrac od pjene za potkrovni krevet s točkasto elastičnim oprugama i dobrim provjetravanjem za ugodan komfor spavanja
 • Sjedeća klupa za 3 osobe kao komforni ležaj za do 3 osobe s produžetkom kreveta i površinom za ležanje od cca 1,93 m x 1,35 m
 • Električno izbočivi prozori u stražnjem dijelu vozila za dodatno prozračivanje
 • Zavjese za zamračivanje u stražnjem dijelu vozila i sprijeda, kojima se unutrašnjost vozila može potpuno zamračiti
 • Staklo s toplinskom izolacijom na svim prozorima, u dodatnoj opremi tonirano staklo u stražnjem dijelu vozila, crno staklo

Stanovanje. Multifunkcijski prostor.

Odlično se uklapa u uzbudljivi život.

Veliki ciljevi ili mala putovanja – u modelu Marco Polo ACTIVITY pronaći ćete obilje varijabilno iskoristivog prostora za oboje. S komfornim sjedalima za vozača i suvozača okrenutima prema natrag u stražnjem dijelu vozila oko rasklopivog stola nastaje ugodna sjedeća garnitura za blagovanje, igru ili kovanje planova. Inteligentni detalji – poput držača za čaše koji se mogu utaknuti i električno izbočivih prozora u stražnjem dijelu vozila – boravak čine ugodnim. Prostrani prtljažni prostor ima prostora za veliku količinu prtljage, sportske opreme ili pribora za slobodno vrijeme.

Sve za putovanje.

 • Okretna komforna sjedala za vozača i suvozača koja se tijekom stanki mogu okrenuti prema stražnjem dijelu vozila. Tako zajedno sa stražnjom klupom za sjedenje nastaje ugodna sjedeća garnitura.
 • Rasklopivi stol, fleksibilno pomičan zahvaljujući sustavu vodilica, s 2 sklopive ploče stola. Kad stol nije u upotrebi, može se jednostavno sklopiti u stup stola.
 • Sjedeća klupa za 3 osobe kao komforni ležaj s produžetkom kreveta može se u nekoliko pokreta rukom preklopiti u površinu za ležanje, prihvaća dugačke terete i može se fleksibilno pomicati na sustavu vodilica.
 • 2 ladice ispod sjedeće klupe za 3 osobe i komfornog ležaja, u koji se mogu spremati stvari poput pokrivača.

Lorem Ipsum