Marco Polo ACTIVITY | Kamperi Mercedes-Benz

Marco Polo ACTIVITY Individualni putnik.

Raznovrstan kao život.

Najprije slobodno vrijeme. Zatim zadovoljstvo.

Varijabilno i ekonomično vozilo za slobodno vrijeme.

Isključite svakodnevicu, uključite slobodno vrijeme! Marco Polo ACTIVITY je varijabilno i ekonomično vozilo za slobodno vrijeme za obitelji i one koji aktivno provode slobodno vrijeme. Pritom osvaja i u svakodnevnoj vožnji i na putovanjima: svojom bogatom serijskom opremom i brojnim opcionalnim detaljima koji dodatno povećavaju sigurnost, komfor i užitak u vožnji.

AIRMATIC – sa sigurnošću prvoklasni komfor u vožnji.

Komforan

Ovisno o situaciji u vožnji, brzini i podlozi, amortizacija se automatski prilagođava na svakom kotaču, a vozilo se prema potrebi spušta ili podiže

Samostalan

Bilo da je riječ o autocesti ili utrtom poljskom putu: sa zračnim ovjesom AIRMATIC uživat ćete u osobito komfornoj i sigurnoj vožnji, poboljšanim performansama u terenskoj vožnji i većem sportskom karakteru.

Siguran

Na taj Vam način, primjerice, na poljskim putevima ili blagom terenu pri niskim brzinama stoji na raspolaganju veći razmak između vozila i tla. Pri većim brzinama, primjerice na autocesti, vozilo se neznatno spušta.

Donosi više stila u Vaše pustolovine.

Želite da Vaš kamper bude jedinstven poput Vaših putovanja? To će Vam omogućiti posebna oprema za 3 modela Marco Polo s individualnim stilom. Pozornost osobito privlači naborani mijeh podiznog krova u modrozelenoj boji. Međutim, imate što vidjeti i iznutra: otvor sprijeda na podiznom krovu omogućava Vam promatranje okoline s potkrovnog kreveta. Ukrasne folije za stranice dostupne u otmjenoj zagasito crnoj boji s naglašenim modrozelenim detaljima usklađene su s naboranim mijehom. Dostupne su u 3 različita dizajna i veličine, možete ih birati potpuno prema svom ukusu.

Ukrasne folije

S ukrasnim folijama u dodatnoj opremi u varijantama small, medium ili large eksterijer možete oblikovati još individualnije i privlačnije.

Prednji otvor na podiznom krovu

Za još veći komfor spavanja: podizni krov je uz bočne otvore dostupan i s velikim prednjim prozorom.

Naborani mijeh, modrozelena

S modrozelenim naboranim mijehom atraktivnom dizajnu svog kampera Marco Polo pružit ćete još veću individualnost i izražajnost, a istodobno ćete istaknuti svoj osobni stil života.

Ostala oprema za dizajn i komfor, u sklopu dodatne opreme

Poklopac prtljažnika EASY-PACK koji se električno otvara i ambijentalna rasvjeta na donjem rubu kuhinjskih elemenata ubrajaju se u najvažnije značajke opreme posebnog modela.

Iskusite Marco Polo ACTIVITY.

Ikona za rezervaciju probne vožnje

Rezerviraj probnu vožnju.

Prijavi se i kreni
Saznajte više
Ikona pretrage prodavatelja

Pretraži prodavatelje.

I pronađi ih u svojoj blizini
Saznajte više
[*] Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO₂ za nova osobna vozila možete naći u publikaciji „Vodič o potrošnji goriva i emisijama CO2 novih osobnih vozila” koja je dostupna na svim prodajnim mjestima i na mrežnim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.