Marco Polo. Kamper za dobro raspoloženje.

Udoban od samog početka.

Ovim putem objavljujete svoju neovisnost.

Komforni kamper za zahtjevne kampiste.

Marco Polo je kompaktni kamper za sve ljude koji i na putovanju najveću važnost pridaju dizajnu i udobnosti. Donosi mnogo toga što je potrebno da biste vozili, stanovali i spavali na visokoj razini: u interijeru nudi promišljeno unutarnje uređenje s prvoklasnom kuhinjom i ormarima, podizni krov s potkrovnim krevetom i sjedeću klupu za 2 osobe u obliku komfornog ležaja tako da 4 osobe mogu udobno spavati. Visokokvalitetna oprema i intuitivni koncept informiranja i zabave očarava u svakodnevici jednako kao i na putovanju. Na cesti postavlja nova mjerila sa svojim štedljivim i istodobno snažnim motorima, i to ne samo s obzirom na svoj vanjski izgled. Ako danas ne znate kamo ćete sutra krenuti – Marco Polo Vam pruža potrebnu slobodu.

Istaknute značajke.

  1. Stanovanje i spavanje
  2. Sigurnost
  3. Učinkovitost
  4. Užitak u vožnji
Posvuda kod kuće.

Marco Polo svako mjesto na putovanju pretvara u drugi dom. Putujte sa stilom zahvaljujući moderno osmišljenom namještaju koji uključuje garderobni ormar i sanduk za sjedenje i spremanje stvari te ekskluzivnu opremu i podne obloge u stilu jahte i ukrasne elemente u optici klavirskog laka. Svi znamo da se u vlastita 4 zida najbolje jede pa ne smiju nedostajati bogato opremljeni kuhinjski elementi s integriranim hladnjakom, praktičnim ladicama i velikim sklopivim stolom. Ali prije nego što netom okrijepljeni krenete prema sljedećem odredištu, prisjetite se doživljaja s putovanja u udobnosti komfornog ležaja ili potkrovnog kreveta – u iznimno ugodnom svjetlu ambijentalne rasvjete1.

Obilje prostora za sigurnost.

Kuda god da putujete – sigurnost je Vaš stalni suputnik zahvaljujući sustavu ATTENTION ASSIST, u sklopu serijske opreme, i sustavu pomoći pri bočnom vjetru. Inovativni sustavi pomoći i sigurnosti dostupni u sklopu dodatne opreme, kao što su sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC2, adaptivni sustav za potporu kočenju u modelima Marco Polo i Marco Polo HORIZON, COLLISION PREVENTION ASSIST u modelu Marco Polo ACTIVITY, sustav pomoći pri zadržavanju vozne trake i sustav upozoravanja na vozila u mrtvom kutu te LED Intelligent Light System, povećavaju već ionako besprijekornu razinu sigurnosti. Na taj način vozila za slobodno vrijeme i putovanja Marco Polo postaju predvodnici u svojoj klasi u kojima Vi i Vaši suvozači možete uživati u svakoj vožnji. Uostalom, visoku razinu sigurnosti u unutrašnjosti vozila potvrdio je TÜV Rheinland dodijelivši sustavima sigurnosti certifikat „Provjerena zaštita putnika“(„Geprüfter Insassenschutz“)3.

Prirodno talentiran – i u pogledu pogona.

S vozilima za slobodno vrijeme i putovanja Marco Polo vožnja je dosljedno usmjerena ka učinkovitosti. Na taj način Mercedes-Benz daje odgovoran doprinos za budućnost. Prema kojem god odredištu putovali: zahvaljujući snažnim i štedljivim motorima te inovativnoj tehnologiji BlueEFFICIENCY uvijek putujete učinkovito – a da se pritom ne morate odreći komfora u vožnji i agilnosti.

Oduševljenje ne poznaje granice.

Za kratke ili duge relacije – s vozilima za slobodno vrijeme i putovanja Marco Polo s još ćete više zadovoljstva krenuti iz svakodnevice u slobodno vrijeme. Pogonski sklop i podvozje spoj su agilnog ponašanja u vožnji i jedinstvenog komfora te Vas snažno i učinkovito prate do Vašeg odredišta. Suvereno ćete savladavati i teške terene pomoću snažnog trajnog pogona na sve kotače 4MATIC4 – zahvaljujući optimiranoj kontroli trakcije i izvrsnoj stabilnosti vožnje. Automatski mjenjač 7G-TRONIC PLUS5 istodobno Vam omogućuje da u jednakoj mjeri vladate komfornim i sportskim načinom prijenosa. A optimalno smanjena buka u unutrašnjosti čini svaki prijeđeni kilometar još ugodnijim.

1

Dostupno u dodatnoj opremi.

2

Sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC dostupan je samo za modele Marco Polo i Marco Polo HORIZON.

3

U scenariju nesreće kakav je definirao TÜV Rheinland dokazana je zaštita putnika od tereta i stabilnost ugrađenog namještaja. Prilikom testiranja struktura vozila je kod udara pri brzini od 56 km/h amortizirala nastale sile bez znatnijih deformacija u unutrašnjosti vozila. Ugrađeni elementi ostali su netaknuti, a vrata namještaja zatvorena.

4

U dodatnoj opremi za određene tipove motora.

5

Automatski mjenjač 7G-TRONIC PLUS je – ovisno o tipu motora – dostupan u serijskoj ili u dodatnoj opremi.

Spavanje. Zona mira.

Udobna mjesta za spavanje za do 4 osobe.

U modelu Marco Polo 4 osobe mogu sanjati o novim pustolovinama: ispod podiznog krova nalazi se prostrani prostor za spavanje za 2 osobe. Točkasto elastične opruge ispod pjenastog madraca iznimno su ugodne i zbog njih nećete osjećati čežnju za domom. Sjedeća klupa za 2 osobe električnim se putem premješta u položaj za ležanje te istovremeno ispušta zrak iz pneumatskih bočnih stranica na naslonu i jastuku sjedala koji tijekom vožnje pružaju bočnu potporu. Na taj način zajedno s produžetkom kreveta nastaje ugodna ravna površina za ležanje za 2 osobe.

Sve za ugodan san.

  • Potkrovni krevet za 2 osobe s površinom za ležanje dimenzija cca 2,05 m x 1,13 m (cca 200 kg ukupnog opterećenja) i zaštitnom mrežom. Vrhunski ergonomski madrac od pjene za potkrovni krevet s točkasto elastičnim oprugama omogućava dobro provjetravanje i ugodni komfor spavanja
  • Sjedeća klupa za 2 osobe kao komforni ležaj za 2 osobe s produžetkom kreveta i površinom za ležanje površine cca 2,03 m x 1,13 m
  • Roloi u stražnjem dijelu vozila i zastor za vjetrobransko staklo kojima se može zatamniti prostor za spavanje
  • Električno izbočivi prozori u stražnjem dijelu vozila desno
  • Tonirano staklo u stražnjem dijelu vozila s crnim staklom koje zaklanja od znatiželjnih pogleda i ublažava zagrijavanje uslijed prodora sunčevih zraka

Lorem Ipsum