Marco Polo | Mercedes-Benzovi kamperi

Marco Polo. Kamper za dobro raspoloženje.

Udoban od samog početka.

Ovim putem objavljujete svoju neovisnost.

Komforni kamper za zahtjevne kampiste.

Marco Polo je kompaktni kamper za sve ljude koji i na putovanju najveću važnost pridaju dizajnu i udobnosti. Donosi mnogo toga što je potrebno da biste vozili, stanovali i spavali na visokoj razini: u interijeru nudi promišljeno unutarnje uređenje s prvoklasnom kuhinjom i ormarima, podizni krov s potkrovnim krevetom i sjedeću klupu za 2 osobe u obliku komfornog ležaja tako da 4 osobe mogu udobno spavati. Visokokvalitetna oprema i intuitivni koncept informiranja i zabave očarava u svakodnevici jednako kao i na putovanju. Na cesti postavlja nova mjerila sa svojim štedljivim i istodobno snažnim motorima, i to ne samo s obzirom na svoj vanjski izgled. Ako danas ne znate kamo ćete sutra krenuti – Marco Polo Vam pruža potrebnu slobodu.

Istaknute značajke.

  1. Stanovanje i spavanje
  2. Sigurnost
  3. Učinkovitost
  4. Užitak u vožnji
Posvuda kod kuće.

Marco Polo svako mjesto na putovanju pretvara u drugi dom. Putujte sa stilom zahvaljujući moderno osmišljenom namještaju koji uključuje garderobni ormar i sanduk za sjedenje i spremanje stvari te ekskluzivnu opremu i podne obloge u stilu jahte i ukrasne elemente u optici klavirskog laka. Svi znamo da se u vlastita 4 zida najbolje jede pa ne smiju nedostajati bogato opremljeni kuhinjski elementi s integriranim hladnjakom, praktičnim ladicama i velikim sklopivim stolom. Ali prije nego što netom okrijepljeni krenete prema sljedećem odredištu, prisjetite se doživljaja s putovanja u udobnosti komfornog ležaja ili potkrovnog kreveta – u iznimno ugodnom svjetlu ambijentalne rasvjete1.

Obilje prostora za sigurnost.

Kuda god da putujete – sigurnost je Vaš stalni suputnik zahvaljujući sustavu ATTENTION ASSIST, u sklopu serijske opreme, i sustavu pomoći pri bočnom vjetru. Inovativni sustavi pomoći i sigurnosti dostupni u sklopu dodatne opreme, kao što su sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC2, adaptivni sustav za potporu kočenju u modelima Marco Polo i Marco Polo HORIZON, COLLISION PREVENTION ASSIST u modelu Marco Polo ACTIVITY, sustav pomoći pri zadržavanju vozne trake i sustav upozoravanja na vozila u mrtvom kutu te LED Intelligent Light System, povećavaju već ionako besprijekornu razinu sigurnosti. Na taj način vozila za slobodno vrijeme i putovanja Marco Polo postaju predvodnici u svojoj klasi u kojima Vi i Vaši suvozači možete uživati u svakoj vožnji. Uostalom, visoku razinu sigurnosti u unutrašnjosti vozila potvrdio je TÜV Rheinland dodijelivši sustavima sigurnosti certifikat „Provjerena zaštita putnika“(„Geprüfter Insassenschutz“)3.

Prirodno talentiran – i u pogledu pogona.

S vozilima za slobodno vrijeme i putovanja Marco Polo vožnja je dosljedno usmjerena ka učinkovitosti. Na taj način Mercedes-Benz daje odgovoran doprinos za budućnost. Prema kojem god odredištu putovali: zahvaljujući snažnim i štedljivim motorima te inovativnoj tehnologiji BlueEFFICIENCY uvijek putujete učinkovito – a da se pritom ne morate odreći komfora u vožnji i agilnosti.

Oduševljenje ne poznaje granice.

Za kratke ili duge relacije – s vozilima za slobodno vrijeme i putovanja Marco Polo s još ćete više zadovoljstva krenuti iz svakodnevice u slobodno vrijeme. Pogonski sklop i podvozje spoj su agilnog ponašanja u vožnji i jedinstvenog komfora te Vas snažno i učinkovito prate do Vašeg odredišta. Suvereno ćete savladavati i teške terene pomoću snažnog trajnog pogona na sve kotače 4MATIC4 – zahvaljujući optimiranoj kontroli trakcije i izvrsnoj stabilnosti vožnje. Automatski mjenjač 7G-TRONIC PLUS5 istodobno Vam omogućuje da u jednakoj mjeri vladate komfornim i sportskim načinom prijenosa. A optimalno smanjena buka u unutrašnjosti čini svaki prijeđeni kilometar još ugodnijim.

1

Dostupno u dodatnoj opremi.

2

Sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC dostupan je samo za modele Marco Polo i Marco Polo HORIZON.

3

U scenariju nesreće kakav je definirao TÜV Rheinland dokazana je zaštita putnika od tereta i stabilnost ugrađenog namještaja. Prilikom testiranja struktura vozila je kod udara pri brzini od 56 km/h amortizirala nastale sile bez znatnijih deformacija u unutrašnjosti vozila. Ugrađeni elementi ostali su netaknuti, a vrata namještaja zatvorena.

4

U dodatnoj opremi za određene tipove motora.

5

Automatski mjenjač 7G-TRONIC PLUS je – ovisno o tipu motora – dostupan u serijskoj ili u dodatnoj opremi.

Spavanje. Zona mira.

Udobna mjesta za spavanje za do 4 osobe.

U modelu Marco Polo 4 osobe mogu sanjati o novim pustolovinama: ispod podiznog krova nalazi se prostrani prostor za spavanje za 2 osobe. Točkasto elastične opruge ispod pjenastog madraca iznimno su ugodne i zbog njih nećete osjećati čežnju za domom. Sjedeća klupa za 2 osobe električnim se putem premješta u položaj za ležanje te istovremeno ispušta zrak iz pneumatskih bočnih stranica na naslonu i jastuku sjedala koji tijekom vožnje pružaju bočnu potporu. Na taj način zajedno s produžetkom kreveta nastaje ugodna ravna površina za ležanje za 2 osobe.

Sve za ugodan san.

  • Potkrovni krevet za 2 osobe s površinom za ležanje dimenzija cca 2,05 m x 1,13 m (cca 200 kg ukupnog opterećenja) i zaštitnom mrežom. Vrhunski ergonomski madrac od pjene za potkrovni krevet s točkasto elastičnim oprugama omogućava dobro provjetravanje i ugodni komfor spavanja
  • Sjedeća klupa za 2 osobe kao komforni ležaj za 2 osobe s produžetkom kreveta i površinom za ležanje površine cca 2,03 m x 1,13 m
  • Roloi u stražnjem dijelu vozila i zastor za vjetrobransko staklo kojima se može zatamniti prostor za spavanje
  • Električno izbočivi prozori u stražnjem dijelu vozila desno
  • Tonirano staklo u stražnjem dijelu vozila s crnim staklom koje zaklanja od znatiželjnih pogleda i ublažava zagrijavanje uslijed prodora sunčevih zraka

Lorem Ipsum