Marco Polo | Kamperi Mercedes-Benz

Marco Polo. Kamper za dobro raspoloženje.

Make your move.

Informiranje i zabava usmjereni na budućnost.

Sa sustavom MBUX (Mercedes-Benz User Experience) Vam je u modelu Marco Polo na raspolaganju multimedijski sustav koji ispunjava gotovo sve želje. Modularnim sustavom sposobnim za učenje upravlja se intuitivno, a može se i individualno proširiti: od integracije pametnog telefona, preko glasovnog upravljanja do Mercedes-Benzove navigacije1. Osim toga, aplikacija MBAC (Mercedes-Benz Advanced Control), potpuno integrirana ekskluzivno u Marco Polo, čini putovanje u modelu Marco Polo još ugodnijim jer se pomoću nje može upravljati mnogim funkcijama kampiranja. Osim toga, različite usluge Mercedes me connect dostupne u serijskoj i dodatnoj opremi također su dio opsega usluga sustava MBUX.

MBUX i MBAC

Još niste bili ovoliko usko povezani sa svojim vozilom: MBUX i MBAC donose Vam sasvim nove mogućnosti pozivanja informacija i upravljanja funkcijama vozila – također putem aplikacija na pametnom telefonu.

Navigacija MBUX

Jedan dodir vodi Vas do odredišta: upravljanje je vrlo jednostavno na zaslonu visoke razlučivosti osjetljivom na dodir, a Marco Polo Vam pokazuje kako ćete najjednostavnije doći do odredišta.

Mercedes me App

Sustavom MBUX možete upravljati i putem aplikacije. To je, na primjer, osobito praktično ako iz daljine želite provjeriti razinu napunjenosti vozila.

MBAC: putovati pametnije

Pomoću sustava Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) u kamperu možete komforno upravljati važnim električnim komponentama poput grijanja, kliznog krova ili hladnjaka.

Aplikacija MBAC

Zahvaljujući aplikaciji MBAC, prilikom kampiranja jednostavno možete promijeniti stupanj hlađenja hladnjaka, upravljati električnim podiznim krovom ili prije putovanja provjeriti je li razina spremnika za vodu spremna za godišnji odmor.

1

Kod određenih vozila zbog otežane isporuke nakratko može doći do privremenog ograničenja raspoloživosti komunikacijskog modula (LTE). To se osobito odnosi na usluge Mercedes me odnosno Mercedes PRO connect uključujući sustav za pozive u nuždi (eCall). Najaktualnije informacije možete dobiti kod prodavatelja Mercedes-Benza.

AIRMATIC – sa sigurnošću prvoklasni komfor u vožnji.

Komforan

Ovisno o situaciji u vožnji, brzini i podlozi, amortizacija se automatski prilagođava na svakom kotaču, a vozilo se prema potrebi spušta ili podiže

Samostalan

Bilo da je riječ o autocesti ili utrtom poljskom putu: sa zračnim ovjesom AIRMATIC uživat ćete u osobito komfornoj i sigurnoj vožnji, poboljšanim performansama u terenskoj vožnji i većem sportskom karakteru.

Siguran

Na taj Vam način, primjerice, na poljskim putevima ili blagom terenu pri niskim brzinama stoji na raspolaganju veći razmak između vozila i tla. Pri većim brzinama, primjerice na autocesti, vozilo se neznatno spušta.

Donosi više stila u Vaše pustolovine.

Želite da Vaš kamper bude jedinstven poput Vaših putovanja? To će Vam omogućiti posebna oprema za 3 modela Marco Polo s individualnim stilom. Pozornost osobito privlači naborani mijeh podiznog krova u modrozelenoj boji. Međutim, imate što vidjeti i iznutra: otvor sprijeda na podiznom krovu omogućava Vam promatranje okoline s potkrovnog kreveta. Ukrasne folije za stranice dostupne u otmjenoj zagasito crnoj boji s naglašenim modrozelenim detaljima usklađene su s naboranim mijehom. Dostupne su u 3 različita dizajna i veličine, možete ih birati potpuno prema svom ukusu.

Ukrasne folije

S ukrasnim folijama u dodatnoj opremi u varijantama small, medium ili large eksterijer možete oblikovati još individualnije i privlačnije.

Prednji otvor na podiznom krovu

Za još veći komfor spavanja: podizni krov je uz bočne otvore dostupan i s velikim prednjim prozorom.

Naborani mijeh, modrozelena

S modrozelenim naboranim mijehom atraktivnom dizajnu svog kampera Marco Polo pružit ćete još veću individualnost i izražajnost, a istodobno ćete istaknuti svoj osobni stil života.

Ostala oprema za dizajn i komfor, u sklopu dodatne opreme

Poklopac prtljažnika EASY-PACK koji se električno otvara i ambijentalna rasvjeta na donjem rubu kuhinjskih elemenata ubrajaju se u najvažnije značajke opreme posebnog modela.

Iskusite Marco Polo.

Ikona pretrage prodavatelja

Pretraži prodavatelje.

I pronađi ih u svojoj blizini
Saznajte više
[*] Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO₂ za nova osobna vozila možete naći u publikaciji „Vodič o potrošnji goriva i emisijama CO2 novih osobnih vozila” koja je dostupna na svim prodajnim mjestima i na mrežnim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.