Citan Tourer | Lako gospodarsko vozilo Mercedes-Benz

Novi Citan Tourer.    Feels giant.

Novi Citan Tourer.

Želite kompaktno lako gospodarsko vozilo s prostranim putničkim prostorom kojim možete agilno i komforno upravljati i koje se lako snalazi u gustom prometu i uskim ulicama? Vaše lako gospodarsko vozilo treba Vam olakšati obavljanje posla, služiti kao posjetnica Vašeg poduzeća i ne činiti kompromise kad je riječ o sigurnosnoj opremi? Vrijeme je da upoznate novi Citan Tourer.

Istaknute značajke.

  1. Kvaliteta
  2. Funkcionalnost
  3. Sigurnost
  4. Pouzdanost
Kvaliteta tipična za marku koju možete vidjeti i osjetiti.

Atraktivan izgled i visoki komfor u novom Citanu idu ruku pod ruku. Njegov karakterističan dizajn eksterijera ističe se u masi. Kad uđete, dočekat će vas elegantno oblikovana unutrašnjost. Brojna oprema za komfor tipična za marku koja je već poznata iz drugih klasa vozila pretvara novi Citan u pravo Mercedes-Benzovo lako gospodarsko vozilo.

Olakšava Vašu radnu svakodnevicu.

Novi Citan Tourer tu je da Vam olakša posao: od prostranog, fleksibilno iskoristivog putničkog prostora s komfornom stražnjom klupom Fold & Load do ergonomično oblikovanog mjesta vozača. Ovdje Vas očekuju udobna sjedala, jednostavno upravljanje i mnogi pretinci nadohvat ruke, primjerice na ploči s instrumentima.

Opsežna sigurnosna oprema već serijske u vozilu.

U modelu Citan Tourer Vi i Vaši putnici ste sigurno na dobrom putu. Sveobuhvatna zaštita putnika sa 7 zračnih jastuka i 5 sustava pomoći dio su serijske opreme. Novi Citan Tourer najbolje je opremljen da bi Vam, kao i svaki drugi Mercedes-Benz, pruži aktivnu podršku u zbivanjima u prometu, kao i sveobuhvatnu zaštitu u slučaju nesreće.

Pomaže Vam iz dana u dan.

Naše kompaktno lako gospodarsko vozilo Citan Tourer prije susreta s Vama svoju je robusnost dokazalo u zahtjevnim Mercedes-Benzovim ljetnim i zimskim testovima te strogim ispitivanjima na koroziju. Stoga je pouzdano baš kao što i očekujete od Mercedes-Benzovog lakog gospodarskog vozila.

Izvana kompaktan, iznutra prostran.

U novom modelu Citan Tourer Vaši se putnici od početka osjećaju ugodno: ulazi se komforno kroz dvoja klizna vrata u serijskoj opremi čija izbočiva stakla omogućavaju dobro provjetravanje. Sva sjedala presvučena su izdržljivom tkaninom. Naslone prema potrebi možete preklopiti u omjeru 1/3 prema 2/3 da biste dobili ravno dno utovarnog prostora.
Mjesta u putničkom prostoru
Obujam utovarnog prostora
Maks. obujam utovarnog prostora.
Maks. nosivost

3

 

517 l
2390 l
539 kg

Donosi digitalni svijet u vozilo.

Svoje radno vrijeme želite provesti maksimalno produktivno i bez stresa, a želite biti dostupni i na putu? Modularni elementi opreme za informiranje i zabavu koji se u novom modelu Citan nadograđuju jedan na drugi pomoći će Vam s upravo s onim funkcijama koje su Vam važne. Najvažnija značajka je multimedijski sustav MBUX s navigacijom i integracijom pametnog telefona.

Mercedes-Benz User Experience

Uz MBUX možete iznova doživjeti multimediju u vozilu. To vrijedi i za brojne funkcije i mogućnosti umrežavanja jednako kao i za razne načine upravljanja Vašim multimedijskim sustavom.

Zaslon osjetljiv na dodir

Na zaslonu visoke razlučivosti osjetljivom na dodir dijagonale 17,8 cm (7") multimedijskim sustavom upravljate jednako kao i svojim terminalnim uređajem. Dodatna mogućnost unosa: tipke na multifunkcijskom upravljaču.

„Hej, Mercedes”

Dovoljno je reći „Hej, Mercedes” da biste pokrenuli glasovno upravljanje i tako komforno koristili multimedijski sustav.

Produktivniji rad uz inteligentnu povezanost.

Oprema za informiranje i zabavu u novom Citanu ima rješenje za gotovo sve: želite brže doći do odredišta pomoću aktualnih podataka o prometu i bez kabela puniti svoj mobilni terminalni uređaj? Ili želite upravljati svojim opcionalnim multimedijskim sustavom MBUX putem zaslona osjetljivog na dodir visoke razlučivosti, putem tipki na multifunkcijskom upravljaču ili putem govorne naredbe? Sve je moguće. Nove su i usluge povezivanja Mercedes me koje osiguravaju gotovo neograničene mogućnosti informiranja i zabave te pružaju veću sigurnost u Vašem malom lakom gospodarskom vozilu.

Citan Furgon

Multimedijski sustav MBUX

Citan Furgon

Usluge Mercedes me connect1

Citan Furgon

Bezkabelski sustav punjenja za mobilne terminalne uređaje

1

Za korištenje usluga potrebno se registrirati na Mercedes me Portalu i pristati na uvjete korištenja usluga Mercedes me. Osim toga, odgovarajuće vozilo mora biti povezano s korisničkim računom. Nakon isteka početnog roka valjanosti, usluge se mogu produžiti uz naknadu. Prva aktivacija usluga moguća je unutar 1 godine od prve registracije ili kad kupac počne koristiti vozilo, ovisno o tome što prije uslijedi.

Doživite Citan Tourer.

Zatražite probnu vožnju.

Zatražite probnu vožnju.

Odaberite model i željeni termin.
Probna vožnja
Pretražite prodavatelje.

Pretražite prodavatelje.

I pronađite ih u svojoj blizini.
Pretraga
Konfigurirajte vozilo.

Konfigurirajte vozilo.

 

I oblikujte ga.
Konfigurirajte sada