Citan Furgon | Tehnički podaci | Mercedes-Benz
Motor OM607

Ispod poklopca motora: tehnički podaci, dimenzije i mase Citana Furgona.

Dimenzije i mase.

Duljina vozila
Ukupna dopuštena masa

Dinamika vožnje i ekonomičnost. Za održivi užitak u vožnji.

Velika početna snaga i ekonomična potrošnja.

Ponuda vrsta motora za Citan sastoji se od 4-cilindarskog benzinskog motora i 4-cilindarskog dizelskog motora u 3 varijante. Četiri vrste motora odlikuju se svojim snažnim okretnim momentom i opremljeni su tehnologijom BlueEFFICIENCY koja smanjuje potrošnju. Varijanta od 55 kW1 [Citan Furgon 108 CDI s paketom BlueEFFICIENCY u kombinaciji s ručnim mjenjačem s 5 stupnjeva prijenosa i registriran kao gospodarsko vozilo (N1). Potrošnja goriva, prosjek: 4,6–4,3 l/100 km, emisije CO2, prosjek: 119–112 g/km.] [*] ističe se jedinstvenom vrijednošću potrošnje u usporedbi s vozilima u istom segmentu. Niska potrošnja goriva ima pozitivan utjecaj i na domet: uz puni 60-litarski spremnik za gorivo – ovisno o namjeni i načinu vožnje – dizelski motori prevale do 1000 km, a benzinski motori do 800 km do sljedećeg punjenja goriva.

1

Citan Furgon 108 CDI s paketom BlueEFFICIENCY u kombinaciji s ručnim mjenjačem s 5 stupnjeva prijenosa i registriran kao gospodarsko vozilo (N1). Potrošnja goriva gradska vožnja/otvorena cesta/prosjek: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 119–112 g/km. Stvarne vrijednosti potrošnje ovise, među ostalim, o masi vozila i odabranoj opremi.

Motori i vrijednosti potrošnje.

Tip vozila
* Navedene vrijednosti izračunate su pomoću propisanog mjernog postupka. Radi se o „izmjerenim vrijednostima CO₂ koje su dobivene ispitivanjem vozila u skladu s NEDC-om“ u smislu čl. 2. br. 2 Provedbene uredbe Komisije (EU) 2017/1152. Podaci o potrošnji goriva izračunati su na temelju tih vrijednosti. Zbog zakonskih izmjena mjerodavnih postupaka ispitivanja u potvrdu o sukladnosti nužnu za registraciju vozila i za eventualni porez na motorna vozila mogu biti unesene više vrijednosti. Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za uspoređivanje različitih tipova vozila.

Lorem Ipsum