Citan Furgon | Oprema i posebna dodatna oprema | Mercedes-Benz
Citan Furgon, oprema

Upravo ono što trebate: oprema i posebna dodatna oprema za Vaš Citan Furgon.

Pregled raznolike opreme.

 1. Paketi opreme
 2. Interijer

  Klupa sjedala suvozača s fiksnim naslonom sjedala

  Dvostruka sjedeća klupa suvozača nudi mjesto za treću osobu u prostoru za vozača. Oba sjedeća mjesta opremljena su naslonom za glavu namjestivim po visini i sigurnosnim pojasom u tri točke vezanja. Jednodijelni jastuk sjedala može se sklopiti prema naprijed i stvara dodatan prostor za spremanje ispod sjedeće klupe.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, klupa sjedala suvozača s fiksnim naslonom sjedala

  Kožni upravljač

  Kožni upravljač vizualno podiže vrijednost kokpita. Ugodna haptika kožne presvlake koja omogućava dobro prianjanje i ergonomski oblikovano kolo upravljača osjetno povećavaju komfor.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, kožni upravljač

  Osvjetljenje utovarnog prostora u LED tehnologiji

  Osvjetljenje utovarnog prostora u LED tehnologiji osigurava dobru osvijetljenost Vašeg prtljažnog prostora i tako pridonosi boljoj orijentaciji po mraku i boljoj vidljivosti prilikom utovara i istovara Vašeg vozila.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, osvjetljenje utovarnog prostora u LED tehnologiji

  Držač pametnog telefona

  Univerzalni držač pametnog telefona omogućava korištenje raznih mobilnih terminalnih uređaja u vozilu. Fiksira se ergonomično u vozačevom vidokrugu na ploči s instrumentima te se svojom širinom od 57 mm do 95 mm može fleksibilno prilagoditi mobilnom telefonu ili pametnom telefonu.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, držač pametnog telefona

  Pretinac za odlaganje na ploči s instrumentima

  Praktični pretinac za odlaganje s poklopcem na ploči s instrumentima nudi Vam mnogo mjesta da biste tijekom vožnje nadohvat ruke mogli držati predmete koje koristite svaki dan, na primjer pametne telefone, tablete, novčanike ili ključeve.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, pretinac za odlaganje na ploči s instrumentima

  Naslon za ruke s pretincem za odlaganje

  Naslon za ruku s prostranim pretincem za spremanje nalazi se između vozačevog i suvozačevog sjedala. Kada je pretinac za odlaganje zatvoren, ruka se može udobno odmarati na mekano podstavljenom naslonu.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, naslon za ruke s pretincem za odlaganje
 3. Eksterijer

  Klizna vrata lijevo i desno

  Klizna vrata lijevo zajedno s kliznim vratima na desnoj strani omogućavaju veću fleksibilnost prilikom utovara i istovara. Klizna vrata trebaju malo prostora za otvaranje tako da vozač vozilom može ući i u uža parkirna mjesta.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, klizna vrata lijevo

  Stražnja dvokrilna vrata s prozorima

  Prozori u stražnjim vratima sa sustavom za brisanje i pranje stakla omogućavaju vozaču bolju vidljivost prema natrag kroz utovarni prostor te olakšavaju manevriranje i vožnju unatrag.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, stražnja dvokrilna vrata s prozorima

  Poklopac prtljažnika

  Poklopac prtljažnika može se preklopiti prema gore do kuta od cca 90° čime nastaje veliki otvor za utovar i istovar. Ugrađeni prozor poboljšava vidljivost prema natrag. Ima mogućnost grijanja i sustav za brisanje i pranje.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, poklopac prtljažnika

  Prednja svjetla za maglu u LED tehnologiji

  Prednja svjetla za maglu u LED tehnologiji mogu poboljšati vidljivost u složenim vremenskim uvjetima bez zasljepljivanja vozača iz suprotnog smjera.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, prednja svjetla za maglu u LED tehnologiji

  Lakirani odbojnici

  Prednjim i stražnjim odbojnicima lakiranima u boji vozila svom vozilu osiguravate još kvalitetniji izgled i osjetno poboljšavate eksterijer cijelog vozila.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, lakirani odbojnici

  Kuka za prikolicu, spuštena kugla

  Pomoću tvornički fiksno instalirane kuke za prikolicu s niskom kugličnom glavom možete otvoriti stražnja vrata svog vozila i dok je priključena prikolica. Tvorničkom ugradnjom izbjeći ćete naknadni posjet servisnoj radionici i dodatno ispitivanje na tehničkom pregledu.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, kuka za prikolicu kuglasta, niska
 4. Komfor

  Automatska klimatizacija THERMOTRONIC

  Automatska klimatizacija THERMOTRONIC automatski omogućava konstantnu ugodnu klimu u prostoru za vozača, i pod izravnim djelovanjem sunčeve svjetlosti ili pri vrlo visokim odnosno vrlo niskim vanjskim temperaturama.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, automatska klimatizacija THERMOTRONIC

  Kamera za vožnju unatrag

  Kamera za vožnju unatrag osigurava vidljivost područja neposredno iza vozila i može povećati preglednost pri parkiranju i manevriranju, osobito u gustom prometu. Osim toga se pomoću kamere mogu bolje prepoznati niski predmeti u području iza vozila.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, kamera za vožnju unatrag

  Kamera za vožnju unatrag s prikazom na unutarnjem retrovizoru

  Ova kamera za vožnju unatrag prikazuje područje izravno iza vozila u zaslonu u unutarnjem retrovizoru. Na taj način povećava sigurnost prilikom parkiranja i manevriranja – osobito u skučenim uvjetima prometa – i može pomoći u sprečavanju oštećenja vozila.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, kamera za vožnju unatrag s prikazom na unutarnjem retrovizoru

  Grijanje sjedala za vozača i suvozača

  Električno grijanje sjedala povećava Vaš komfor sjedenja i Vaš osjećaj ugode u hladnim godišnjim dobima zagrijavajući sjedala odmah nakon uključivanja.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, grijanje za vozačevo i suvozačevo sjedalo

  Vozačevo sjedalo namjestivo po visini s lumbalnom potporom

  Vozačevo sjedalo namjestivo po visini s potporom za lumbalni dio leđa omogućava ergonomičniji, položaj sjedenja za što manje opterećenje leđa. Osim dužine i nagiba naslona sjedala svojim potrebama možete prilagoditi i visinu sjedala, kao i individualno namjestiti podršku za slabinski dio kralješnice.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, vozačevo sjedalo namjestivo po visini s lumbalnom potporom
 5. Tehnologija

  Vučno opterećenje 1500 kg

  S kukom za prikolicu u dodatnoj opremi novi Citan Furgon može povući do 1500 kg što je osobito praktično kad tu i tamo treba prevesti više tereta.

  Citan Furgon, vučno opterećenje 1500 kg


  Ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa

  Ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa osvaja i pri većim brzinama glatkim pogonskim sklopom i ekonomičnom potrošnjom goriva. Može se komforno prebacivati, a prilikom ranog prebacivanja u viši stupanj podržava način vožnje koji štedi gorivo.

  Citan Furgon, ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa
 6. Sigurnost

  Sustav aktivne pomoći pri kočenju

  Sustav aktivne pomoći pri kočenju može pomoći u sprečavanju, odnosno ublažavanju posljedica nesreća s vozilima koja voze ispred Vas te s pješacima koji prelaze cestu.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, sustav aktivne pomoći pri kočenju

  Sustav aktivne pomoći za zadržavanje u voznom traku

  Usto, sustav aktivne pomoći za zadržavanje u voznom traku može pridonijeti izbjegavanju nesreća prepoznavanjem nehotičnih skretanja s kolnika, upozoravanjima, a u slučaju potrebe i interveniranjem u upravljanje. Pritom u svakom trenutku imate kontrolu: dok aktivno upravljate, kočite ili ubrzavate, sustav ne intervenira.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, sustav aktivne pomoći za zadržavanje u voznom traku

  Sustav pomoći za mrtvi kut

  Uz sustav pomoći za mrtvi kut jednostavno ste sigurniji na putu – osobito prilikom prestrojavanja. Pomoću radarske tehnologije za Vas registrira područje koje ne prikazuju vanjski retrovizori. Tako može vizualno i zvučno upozoriti na mogući bočni sudar s drugim sudionicima u prometu.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, sustav pomoći za mrtvi kut

  Sustav pomoći za prometne znakove

  Sustav pomoći za prometne znakove olakšava Vam pridržavanje ograničenja brzine i ostalih propisa. To povećava sigurnost.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, sustav pomoći za prometne znakove

  Sustav pomoći za duga svjetla

  Sustav pomoći za duga svjetla automatski uključuje i isključuje duga svjetla u skladu sa situacijom u prometu zbog čega to vozač ne mora činiti ručno. Sustavom upravlja kamera iza vjetrobranskog stakla koja trajno snima zbivanja u prometu ispred vozila.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, sustav pomoći za duga svjetla

  Nadzor tlaka u gumama na prednjoj i stražnjoj osovini, bežični

  Nadzor tlaka u gumama kontrolira tlak u gumama na sva 4 kotača. Može upozoriti vozača na gubitak tlaka u gumama čime povećava sigurnost vožnje i životni vijek guma. Sustav Vas vizualno upozorava u slučaju malog gubitka tlaka ili većih razlika u tlaku.

  Dodatna oprema.
  Citan Furgon, nadzor tlaka u gumama na prednjoj i stražnjoj osovini, bežični

Doživite Citan Furgon.

Zatražite probnu vožnju.

Zatražite probnu vožnju.

 

Odaberite model i željeni termin.
Probna vožnja
Pretražite prodavatelje.

Pretražite prodavatelje.

I pronađite ih u svojoj blizini.
Pretraga
Konfigurirajte vozilo.

Konfigurirajte vozilo.

I oblikujte ga.
Konfigurirajte sada
[*] Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO₂ za nova osobna vozila možete naći u publikaciji „Vodič o potrošnji goriva i emisijama CO2 novih osobnih vozila” koja je dostupna na svim prodajnim mjestima i na mrežnim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.