Citan Furgon | Mercedes-Benzova laka gospodarska vozila

Novi Citan Furgon. Feels giant.

Novi Citan Furgon.

Novi Citan Furgon osvaja mnogim talentima: osim kompaktnih vanjskih dimenzija ima i prostran utovarni prostor i prostor za vozača. Veliku korisnu nosivost kombinira s agilnim voznim performansama. Njegovo ergonomično oblikovano mjesto vozača i mnoge mogućnosti prilagodbe na prijevoznički zadatak olakšavaju Vam posao.

Istaknute značajke.

  1. Kvaliteta
  2. Funkcionalnost
  3. Sigurnost
  4. Pouzdanost
Kvaliteta tipična za marku koju možete vidjeti i osjetiti.

Atraktivan izgled i visoki komfor u novom Citanu idu ruku pod ruku. Njegov karakterističan dizajn eksterijera ističe se u masi. Kad uđete, dočekat će vas elegantno oblikovana unutrašnjost. Brojna oprema za komfor tipična za marku koja je već poznata iz drugih klasa vozila pretvara novi Citan u pravo Mercedes-Benzovo lako gospodarsko vozilo.

Riješit će i Vaš prijevoznički zadatak.

Novi Citan Furgon krije mnoge dobre zamisli koje Vam olakšavaju posao: varijabilno iskoristivi utovarni prostor ima veliki obujam i veliku korisnu nosivost. Unutrašnjost je osobito ergonomična: od robusnih sjedala preko jednostavnog upravljanja do praktičnih pretinaca.

Profesionalac i po pitanju sigurnosti

U modelu Citan Furgon Vi i Vaši putnici ste sigurno na dobrom putu. Sveobuhvatna zaštita putnika, među ostalim sa 6 zračnih jastuka, serijska je oprema u vozilu. Po želji Vas mogu poduprijeti mnogi aktivni sustavi pomoći.

Tu je za Vas kad ga trebate.

Novi Citan Furgon pouzdan je baš kao što i očekujete od vozila Mercedes-Benz te osvaja izdržljivim materijalima i visokom kvalitetom obrade. Prije susreta s Vama svoju je robusnost dokazao u zahtjevnim Mercedes-Benzovim ljetnim i zimskim testovima te strogim ispitivanjima na koroziju.

Kompaktno čudo od prostora.

Utovarni prostor u novom modelu Citan Furgon ima nizak utovarni brid i lako je dostupan pa se može još jednostavnije natovariti i istovariti: zahvaljujući velikoj širini utovarnog prostora između kućišta kotača, možete lako utovariti, primjerice, palete. U sklopu serijske opreme nalaze se asimetrična dvokrilna stražnja krilna vrata kroz koja ćete utovariti Citan Furgon. Po želji su dostupna klizna vrata lijevo i desno te prozori u stražnjim vratima kao i poklopac prtljažnika s prozorom.
Površina utovarnog prostora
Obujam utovarnog prostora
Dužina utovarnog prostora
Maks. nosivost
2,35 m2
2,5 − 2,9 m3
1806 mm
782 kg

Mnogo dobrih ideja olakšat će rad.

Primjer fleksibilnosti novog modela Citan Furgon njegov je prostor suvozača: ako se u vozilu često voze tri osobe, naručite dvostruku sjedeću klupu suvozača. Ako ponekad trebate više mjesta za teret, opcionalno sklopivo suvozačevo sjedalo s rešetkom za zaštitu od tereta omogućit će Vam čak i utovar dugih predmeta. Jednako ćete jednostavno upravljati svojim lakim gospodarskim vozilom s intuitivnim Mercedes-Benzovim konceptom upravljanja i prikaza.


Donosi digitalni svijet u vozilo.

Svoje radno vrijeme želite provesti maksimalno produktivno i bez stresa, a želite biti dostupni i na putu? Modularni elementi opreme za informiranje i zabavu koji se u novom modelu Citan nadograđuju jedan na drugi pomoći će Vam s upravo s onim funkcijama koje su Vam važne. Najvažnija značajka je multimedijski sustav MBUX s navigacijom i integracijom pametnog telefona.

Mercedes-Benz User Experience

Uz MBUX možete iznova doživjeti multimediju u vozilu. To vrijedi i za brojne funkcije i mogućnosti umrežavanja jednako kao i za razne načine upravljanja Vašim multimedijskim sustavom.

Zaslon osjetljiv na dodir

Na zaslonu visoke razlučivosti osjetljivom na dodir dijagonale 17,8 cm (7") multimedijskim sustavom upravljate jednako kao i svojim terminalnim uređajima. Dodatna mogućnost unosa: tipke na multifunkcijskom upravljaču.

„Hej, Mercedes”

Dovoljno je reći „Hej, Mercedes” da biste pokrenuli glasovno upravljanje i tako komforno koristili multimedijski sustav.

Produktivniji rad uz inteligentnu povezanost.

Oprema za informiranje i zabavu u novom Citanu ima rješenje za gotovo sve: želite brže doći do odredišta pomoću aktualnih podataka o prometu i puniti svoj mobilni terminalni uređaj bez kabela? Ili želite upravljati svojim opcionalnim multimedijskim sustavom MBUX putem zaslona osjetljivog na dodir visoke razlučivosti, putem tipki na multifunkcijskom upravljaču ili putem govorne naredbe? Sve je moguće. Nove su i usluge povezivanja Mercedes me koje osiguravaju gotovo neograničene mogućnosti informiranja i zabave te pružaju veću sigurnost u Vašem malom lakom gospodarskom vozilu.

Citan Furgon

Multimedijski sustav MBUX

Citan Furgon

Usluge Mercedes me connect1

Citan Furgon

Bezkabelski sustav punjenja za mobilne terminalne uređaje

1

Za korištenje usluga potrebno se registrirati na Mercedes me Portalu i pristati na uvjete korištenja usluga Mercedes me. Osim toga, odgovarajuće vozilo mora biti povezano s korisničkim računom. Nakon isteka početnog roka valjanosti, usluge se mogu produžiti uz naknadu. Prva aktivacija usluga moguća je unutar 1 godine od prve registracije ili kad kupac počne koristiti vozilo, ovisno o tome što prije uslijedi.

Doživite Citan Furgon.

Zatražite probnu vožnju

Zatražite probnu vožnju.

Odaberite model i željeni termin.
Probna vožnja
Pretraga prodavatelja

Pretražite prodavatelje.

I pronađite ih u svojoj blizini.
Pretraga
Konfigurirajte vozilo

Konfigurirajte vozilo.

I oblikujte ga.
Konfigurirajte sada
[*] Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO₂ za nova osobna vozila možete naći u publikaciji „Vodič o potrošnji goriva i emisijama CO2 novih osobnih vozila” koja je dostupna na svim prodajnim mjestima i na mrežnim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.