Mercedes-Benz Citan | Mercedes-Benzova laka gospodarska vozila

Novi Citan dostupan je od 13. 9. 2021.

Novi Citan kao Furgon i Tourer.

Ako tražite prostrano lako gospodarsko vozilo kojim ćete i u središtu grada voziti opušteno i agilno, novi Citan pravi je izbor za Vas. Unatoč kompaktnim vanjskim dimenzijama oduševljava s mnogo prostora u unutrašnjosti. Njegov suvereni nastup, njegova visoka razina sigurnosti i njegova robusnost tipični su za vozilo koje nudi Mercedes-Benz Vans.

eCitan: novi član obitelji električnih lakih gospodarskih vozila.

Električni u svim klasama lakih gospodarskih vozila

U 2. polovici 2022. stiže eCitan, potpuno električna varijanta modela Citan. Doseg u skladu s WLTP-om iznosi od 285 do najviše 300 kilometara. Time odgovara potrebama poslovnih korisnika koji ove modele često koriste kao kurirska i dostavna vozila u gradu. Na stanicama za brzo punjenje možete napuniti bateriju do 80 posto u roku od 40 minuta. Velika prednost: uz ovakve dimenzije utovarnog prostora i nosivost ne morate se ničeg odreći u odnosu na konvencionalne modele. Za eCitan bit će dostupna i kuka za prikolicu.

Novi MBUX.

MBUX označava Mercedes-Benz User Experience zahvaljujući kojem ćete na novi način doživjeti multimediju u vozilu. To vrijedi kako za brojne funkcije i mogućnosti umrežavanja, tako i za razne načine upravljanja multimedijskim sustavom.
Citan, MBUX
 • Multimedijski sustav MBUX 7"

  Multimedijski sustav MBUX 7"

  Na zaslonu osjetljivom na dodir visoke razlučivosti dijagonale 17,8 cm (7") upravljat ćete multimedijskim sustavom jednako kao i na svojim mobilnim terminalnim uređajima. Dodatna mogućnost unosa: tipke na multifunkcijskom upravljaču.
 • Priključak za USB tip C

  Priključak za USB tip C

  Putem priključka za USB tip C dobivate integrirano medijsko sučelje s kojim, primjerice, u vozilu možete slušati glazbu sa svog pametnog telefona.
 • Glasovno upravljanje

  Glasovno upravljanje

  Dovoljno je reći „Hej, Mercedes” da biste pokrenuli opsežno glasovno upravljanje i na taj način komforno upravljali multimedijskim sustavom.
 • Integracija pametnog telefona

  Integracija pametnog telefona

  Pomoću integracije pametnog telefona putem multimedijskog sustava komforno možete pristupiti odabranim aplikacijama svog mobilnog terminalnog uređaja.

Lorem Ipsum