„Grow up.“ – priče nove generacije.

Uz „Grow up.“ Mercedes-Benz utire nove puteve marketinške komunikacije. Za pet modela obitelji kompaktnih vozila provedena je najšira kreacija sadržaja u povijesti branda.

„Grow up.“ – priče nove generacije.

Uz „Grow up.“ Mercedes-Benz utire nove puteve marketinške komunikacije. Za pet modela obitelji kompaktnih vozila provedena je najšira kreacija sadržaja u povijesti branda.

Između odrastanja i malograđanštine.

Između odrastanja i malograđanštine.

S više od 100 sekvenci pokretnih slika i preko 90 fotografija na temu životnog stila i proizvoda do kraja godine će se ispričati priče nove generacije.

Otac i sin stoje ispred B-klase Sports Tourer.
Prednji i bočni prikaz modela GLA okruženog trojicom mladih ljudi.
Mlada žena sjedi na stražnjoj klupi modela GLA.

U središtu kampanje su ljudi koji na međi između „kul“ odrastanja i malograđanštine utjelovljuju životni stil novog kompaktnog vozila. Jedan od protagonista je američki reper A$AP Rocky. Kampanja kreće početkom ožujka 2017. godine. Zainteresirani na internetu na adresi www.mercedes-benz.com/growup osim detaljnijih informacija o proizvodu mogu pronaći i fleksibilne proširene sadržaje za pojedina tržišta, kao na primjer integraciju posebnih modela „WhiteArt Edition“.

Više moderniteta, progresivnosti i dinamike.

Više moderniteta, progresivnosti i dinamike.

„‚Grow up.‘ nije samo velika kampanja klase vozila. Radi se o daljnjem proboju cijelog branda prema većem modernitetu, većoj progresivnosti i većoj dinamici u ukupnom nastupu branda Mercedes-Benza“, govori dr. Jens Thiemer, potpredsjednik marketinga ogranka Mercedes-Benz Pkw, o namjeri kampanje. „Kampanjom ‚Grow up.‘ na nov način tumačimo tradicionalne vrijednosti i stavove u odnosu na Mercedes-Benz i prikazujemo njihovu današnju interpretaciju i relevantnost u generacijama X i Y. Pritom s ‚Grow up.‘ zajedno s našom agencijom antoni predstavljamo nekonvencionalnu kampanju koja se na prvi pogled ne čini reklamom zahvaljujući svojoj konzekventnoj digitalnoj usmjerenosti i sadržajnoj mehanici.“

Mlada, samosvjesna generacija.

Mlada, samosvjesna generacija.

U središtu kampanje nalazi se pet filmova koji na središnjici kampanje www.mercedes-benz.com/growup predstavljaju pet modela iz obitelji kompaktnih vozila. Pripovijedaju o mladim ljudima i modernom odrastanju sa svim svojim usponima i padovima. Tako, primjerice, o dvije prijateljice koje nakon svađe i višemjesečne šutnje shvate da je pravo prijateljstvo vrijednost koja odolijeva i teškim vremenima.

Dvije mlade žene sjede na krovu A-klase Limuzine.

Filmovi koje je režirao nagrađivani švedski redatelj Gustav Johansson prikazuju slike u mladenačkoj, autentičnoj estetici. Bez umjetnog svjetla, bez uvježbanih poza, vozila su uključena gotovo neprimjetno. Kampanja u tom smislu iznenađuje i opisuje svijet Mercedes-Benza koji izaziva oduševljenje mlade, samosvjesne generacije „odraslih“ za brand.

Nova lica modernog luksuza.

Nova lica modernog luksuza.

Kao predstavnik nove generacije mladih odraslih ljudi, američki reper A$AP Rocky utjelovljuje ovaj životni stil. U filmu za CLA Coupé ispričana je dosad neispričana priča njegovog uspona kao glazbenika i ikone mode iz Harlema na svjetske pozornice. „U mom životu je često bilo neuspjeha. Bitno je samo ne odustati i uvijek iznova ustati i krenuti dalje", smatra A$AP Rocky.

A$AP Rocky i mlada žena sjede na stražnjoj klupi modela CLA Coupé.

"Svoj život uvijek moraš iznova osmisliti, sve dok konačno ne uspiješ.“

A$AP Rocky o svojoj životnoj filozofiji.

Ostali protagonisti filmova su glumica Lucy Walters, glumica i producentica Julia Morrison, glumica i redateljica Anna Zahn, glumac John Rue, poznat po svojoj ulozi u seriji „Kuća od karata“ te fotografkinja Alice Moitié. 25-godišnja Francuskinja usto je autorica fotografskih motiva. Svojom sklonošću prema novoj vrsti vintage-estetike uklapa se u poruku kampanje. Kampanja kreće početkom ožujka s TV spotom koji „best of“ isječcima pobuđuje radoznalost publike da sazna više.

Otac i sin razgovaraju ispred plaže.
Nažalost, željeni video trenutačno nije dostupan. Molimo, pokušajte ponovno kasnije.
Pogledajte ponovno