Na prikazu je novi Mercedes-Benz GLA iz prednje perspektive.

GLA.

U gradu. Na selu. U gradu.

Novi GLA opremljen je svime onime što će Vašu vožnju učiniti još ugodnijom. Interijer ujedinjuje prostorni dojam, sportski karakter i materijale na najvišoj razini. Pritom je novi kompaktni SUV funkcionalniji nego ikad i uvijek se prilagođava Vašim potrebama.

Na prikazu je Mercedes-Benz GLB iz prednje nakošene perspektive.

GLB.

Otvoren za sve što slijedi.

Ništa nije kao prije. Svijet se sve brže mijenja i prepun je prilika. Sve je moguće ako ste otvoreni – i imate vozilo koje surađuje u gotovo svemu. Doživite slobodu kao nikad dosad: otkrijte Mercedes-Benz GLB.

Na prikazu je Mercedes-Benz GLC SUV.

GLC.

Jak karakter sa sasvim novim nijansama.

Novi GLC prezentira se inteligentnije, dinamičnije i suverenije nego ikad. S fascinantnim modernim sustavom upravljanja koji Vam se svakim danom bolje prilagođava. Uz još dojmljiviji dizajn SUV-a. Uz komforne sustave i sustave sigurnosti koji se bolje nego ikad brinu za Vas i Vašu ugodu.

Mercedes-Benz GLE ujedinjuje dinamiku, probitačnost i učinkovitost.

GLE.

Sve vrste snage.

Uz hidraulično vrhunsko podvozje, dostupno u dodatnoj opremi, te uz revolucionarni MBUX (Mercedes-Benz User Experience) novi GLE oblikuje novu sliku SUV-a. Inteligentnije, pozornije i obzirnije no ikad.

Na prikazu je novi GLS SUV iz bočne perspektive.

GLS.

Sve vrste snage.

Novi GLS s ponosom nosi S u svom imenu. Ujedinjuje suverenost SUV-a i unutarnje vrijednosti S-klase kao nijedan drugi na svijetu. Uđite i doživite veličanstven luksuz, osjetan komfor i besprijekornu sigurnost na dosad neviđenoj razini.

Klasik među terenskim vozilima: G-klasa obavlja pionirski posao više od 40 godina.

G-klasa.

Jača od vremena.

Nekoliko inženjera u Grazu prije mnogo godina razvilo je potpuno novu vrstu DNK. DNK terenskog vozila – kultnu, robusnu i gotovo neuništivu. Razvili su dijelove čije funkcije i danas ispunjavaju svoj cilj baš kao i nekad. Komponente koje su generacijama stvarale vlastiti karakter. Ali onaj tko vjeruje da je G-klasa samo na terenu u svom elementu, jako se vara. Na cesti brzo postaje jasno da luksuzno terensko vozilo ne zna za kompromis. Dinamika i komfor na putovanju dostižu sasvim novu razinu za terensko vozilo, uzdižući užitak u vožnji na razinu na koju je vozač G-klase na terenu već odavno navikao.