GLC.

U svom elementu na svakom terenu.

Moguće je da je nakon dovršetka sadržaja došlo do izmjena na proizvodu.

Vozne karakteristike


Vozne karakteristike.

GLC s tehničkim paketom za terensku vožnju suvereno svladava izazove izvan ceste. Najbolju trakciju pritom omogućava trajni pogon na sve kotače 4MATIC kojim ćete prijeći svaki metar u visinu. Otkrijte talente modela GLC u terenskoj vožnji.

Vozne karakteristike


Vozne karakteristike.

GLC s tehničkim paketom za terensku vožnju suvereno svladava izazove izvan ceste. Najbolju trakciju pritom omogućava trajni pogon na sve kotače 4MATIC kojim ćete prijeći svaki metar u visinu. Otkrijte talente modela GLC u terenskoj vožnji.

Na prikazu je linija OFFROAD za eksterijer Mercedes-Benzovog modela GLC.
Odlična prikladnost za terensku vožnju vodi Mercedes-Benzov GLC do odredišta i izvan ceste po osjetno mokrom terenu.

Najbolji rezultati i izvan ceste.

Pogon na sve kotače 4MATIC čini GLC savršenim partnerom za teren.

Mercedes-Benzov GLC udobno će Vas dovesti do odredišta i na neasfaltiranoj i stjenovitoj podlozi.
Mercedes-Benzov GLC: programi vožnje za svaki teren

Komfor


Komfor.

Mnogo mjesta za Vaše snove.

Unutrašnjost GLC-a nudi Vam veliku slobodu u svakom pogledu: raskošan ambijent sprijeda, mnogo mjesta za putnike u stražnjem dijelu vozila, slobodan pogled u nebo – i poziv da krenete u bilo koje doba. Na daleka putovanja, u velike pustolovine ili pokoji kraći izlet.

Komfor


Komfor.

Mnogo mjesta za Vaše snove.

Unutrašnjost GLC-a nudi Vam veliku slobodu u svakom pogledu: raskošan ambijent sprijeda, mnogo mjesta za putnike u stražnjem dijelu vozila, slobodan pogled u nebo – i poziv da krenete u bilo koje doba. Na daleka putovanja, u velike pustolovine ili pokoji kraći izlet.

Dvodijelni panoramski pomični krov Mercedes-Benzovog modela GLC oslobađa pogled prema nebu i pruža osjećaj velike prostranosti.

Tako blizu nebu – s dvodijelnim panoramskim pomičnim krovom.

Raskošan kokpit Mercedes-Benzovog modela GLC oduševljava visokom kvalitetom.

Iznimno visoka kvaliteta i oprema u visini očiju.

U stražnjem dijelu Mercedes-Benzovog modela GLC putnici imaju mnogo mjesta za noge.

Mnogo mjesta za koljena i noge na svim mjestima.

Sprijeda moderan luksuz. Straga velika sloboda.

Velik i varijabilan prtljažni prostor Mercedes-Benzovog modela GLC sa sklopljenom stražnjom klupom može primiti do 1600 litara prtljage.

Veliki prtljažni prostor može se proširiti s 550 na 1600 litara.

Prtljažnik u Mercedes-Benzovom modelu GLC nudi raznoliku varijabilnost: pregradna mreža povećava zaštitu putnika od neučvršćenih predmeta u prtljažniku.

Zaštita putnika od neučvršćenih predmeta u prtljažniku.

Prtljažnik Mercedes-Benzovog modela GLC nudi mnogo mjesto za do pet putnika i njihovu prtljagu.

Mnogo mjesta za sve: sprijeda pet putnika, straga njihova prtljaga.

Pokrov prtljažnika EASY-PACK štiti prtljagu u Mercedes-Benzovom modelu GLC od sunca i znatiželjnih pogleda.

Pokrov utovarnog prostora štiti Vašu prtljagu od sunca i znatiželjnih pogleda.

Sprijeda moderan luksuz. Straga velika sloboda.

U otmjenoj i prostranoj unutrašnjosti modela GLC svaku ćete vožnju doživjeti na potpuno novoj razini. To ovisi ne samo o visokom položaju sjedenja tipičnom za SUV, nego i o promišljenim komfornim funkcijama zahvaljujući kojima na svakom terenu putujete opušteno. Prtljažni prostor modela GLC ubraja se među najprostranije u segmentu, a zahvaljujući fleksibilno sklopivom naslonu stražnjeg sjedala, osim velike količine prtljage prevozi i glomaznu opremu.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Komfor koji povećava učinkovitost i besprijekorna sigurnost.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Komfor koji povećava učinkovitost i besprijekorna sigurnost.

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatim cestama – Vaš GLC osjetno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza toga stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provodite iza upravljača Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali svakako i opušteni.

Mercedes-Benzov GLC nudi maksimalan komfor u vožnji zahvaljujući višekomornom zračnom ovjesu AIR BODY CONTROL s neprekidnom regulacijom amortizacije.
Mercedes-Benzov GLC nudi maksimalan komfor u vožnji zahvaljujući višekomornom zračnom ovjesu AIR BODY CONTROL s adaptivnim sustavom amortizacije.

Vožnja kao na oblacima.

Uživajte u svakom metru visine – uz novi AIR BODY CONTROL. Zračni ovjes u dodatnoj opremi s kontinuirano namjestivom amortizacijom razmazit će putnike prema svim pravilima inženjerskog umijeća.

Da bi doživljaj u vožnji bio dinamičan, podupravljanje je osjetno smanjeno, a neravnine na kolniku znatno se apsorbiraju. Automatsko reguliranje visine povećava stabilnost i smanjuje potrošnju. Visina vozila se na kamenitim putovima ili pri velikoj opterećenosti može prilagoditi ručno.

U Mercedes-Benzovom modelu GLC uživate u visokom komforu u vožnji zahvaljujući automatskom mjenjaču 9G-TRONIC koji prebacuje stupnjeve prijenosa gotovo bez prekida.

Spoj dinamike i komfora.

9G-TRONIC predstavlja prekretnicu u području tehnologije mjenjača. S devet stupnjeva prijenosa za vožnju unaprijed ovaj automatski mjenjač pruža učinkovitost, komfor i dinamiku na potpuno novoj razini.

Oduševljava još bržim prebacivanjem stupnjeva prijenosa i mekšim postupkom prebacivanja. Povećava agilnost i smanjuje potrošnju. Moguća su i višestruka prebacivanja u niže stupnjeve prijenosa za snažna međuubrzanja. Osim toga, iznimno tiho kližete cestom.

Uz DYNAMIC SELECT u Mercedes-Benzovom modelu GLC dostupno je pet programa vožnje, od sportskog, preko individualnog, sve do učinkovitog.
Pogledajte ponovno

Emocije pritiskom na dugme.

Pet komfornih, sportskih i individualnih programa vožnje može se pozvati putem upravljačkog gumba sustava DYNAMIC SELECT u središnjoj konzoli. Tako jednim dodirom regulirate ponašanje u vožnji.

Ovisno o odabranom programu vožnje, prilagođavaju se parametri kao što su karakteristika motora, mjenjača i upravljanja. Pritom je standardna postavka odmjereni modus „Comfort“ optimirane potrošnje. Postavka „ECO“ namješta sve parametre za još manju potrošnju goriva. U serijskoj opremi.

Na prikazu je prednji dio Mercedes-Benzovog modela GLC s LED tehnologijom Intelligent Light System neizravno osvijetljen u tamnom prostoru.

Isijava čistu inteligenciju.

LED Intelligent Light System osvaja prepoznatljivim dizajnom, vrlo malom potrošnjom energije i dugim vijekom trajanja. A prije svega nudi još bolju vidljivost i veću sigurnost.

Pri skretanju i u zavojima kratka se svjetla automatski prilagođavaju uvjetima osvijetljenosti i uvjetima vožnje. Na magistralnim cestama se lijevi rub kolnika, osobito uz uključena svjetla za maglu, znatno bolje osvjetljava. A na autocestama se vidljivost povećava do 60 %.

Na prikazu je zaslon multimedijskog sustava u Mercedes-Benzovom modelu GLC s prikazom okoline koja se prenosi zahvaljujući kameri od 360°.

Prikazuje Vam više strana svijeta.

Pilot za parkiranje s kamerom od 360° pomoću četiriju umreženih kamera omogućava parkiranje i manevriranje s realističnim sveobuhvatnim pogledom.

Vozilo i njegovu okolinu moguće je na zaslonu multimedijskog sustava prikazati iz ptičje perspektive, a za vozača su vidljive i prepreke ispod razine prozora.

Na slici je prikaz pilota za održavanje razmaka DISTRONIC u Mercedes-Benzovom modelu GLC.

Paket pomoći u vožnji Plus. Opasnosti – minus.

Intervenira kad je potrebno. Suzdržava se kad je moguće. Suverenost je dio paketa pomoći u vožnji Plus. Sustav kombinira sustave sigurnosti i sustave pomoći

koji rasterećuju vozača, smanjuju opasnost od nesreća te poboljšavaju zaštitu putnika i ostalih sudionika u prometu. Pilot za održavanje razmaka DISTRONIC s pilotom za upravljanje usto pruža veliko rasterećenje vozača, prije svega na dugim dionicama i pri vožnji u koloni zbog zastoja.

Inteligentne tehnologije


Mercedes-Benz Intelligent Drive – detalji o tehnologijama.

Inteligentne tehnologije


Mercedes-Benz Intelligent Drive – detalji o tehnologijama.

Slika ilustrira način funkcioniranja pilota za održavanje razmaka DISTRONIC s pilotom za upravljanje Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Pilot za održavanje razmaka DISTRONIC s pilotom za upravljanje

Na prikazu je način funkcioniranja sustava aktivne pomoći pri kočenju Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Sustav aktivne pomoći pri kočenju

Mercedes-Benz Intelligent Drive u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV: sustav pomoći za prometne znakove

Sustav pomoći za prometne znakove

Slika prikazuje način funkcioniranja sustava PRE-SAFE® u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Sustav PRE-SAFE®

Na prikazu je signal za stanku sustava pomoći za rano prepoznavanje umora vozača ATTENTION ASSIST u kombiniranom instrumentu Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Sustav pomoći za rano prepoznavanje umora vozača ATTENTION ASSIST

Prikaz ilustrira način funkcioniranja sustava aktivne pomoći za mrtvi kut Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Sustav aktivne pomoći za mrtvi kut

Na slici se nalazi prikaz sustava aktivne pomoći za zadržavanje vozne trake u kombiniranom instrumentu Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Sustav aktivne pomoći za zadržavanje vozne trake

Slika ilustrira način funkcioniranja sustava PRE-SAFE® PLUS u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

PRE-SAFE® PLUS

Na prikazu je head-up zaslon Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Head-up zaslon

Na prikazu je prekidač sustava DYNAMIC SELECT Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

DYNAMIC SELECT

Na prikazu je podvozje sa zračnim ovjesom AIR BODY CONTROL Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

AIR BODY CONTROL

Na prikazu su postavke za tehnički paket za terensku vožnju na zaslonu multimedijskog sustava u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Tehnički paket za terensku vožnju

Prikazano je kako pilot za parkiranje s kamerom od 360° Mercedes-Benzovog modela GLC SUV traži parkirno mjesto u okolini.

Pilot za parkiranje s kamerom od 360°

Na prikazu je COMAND Online u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

COMAND Online

Na prikazu je podloga osjetljiva na dodir s kontrolerom u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Podloga osjetljiva na dodir s kontrolerom

Na prikazu je zaslon mobitela s Remote Online funkcijom daljinsko zaključavanje i otključavanje vrata Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Remote Online

Na prikazu je način funkcioniranja sustava prilagodljivih dugih svjetala Plus u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Sustav prilagodljivih dugih svjetala Plus

Na prikazu je svjetlo za skretanje sustava LED Intelligent Light System u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

LED Intelligent Light System

Izbliza su prikazana prednja LED svjetla visoke učinkovitosti Mercedes-Benzovog modela GLC SUV s aktivnim pokazivačem smjera.

Prednja LED svjetla visoke učinkovitosti

Na prikazu je zvučnik sustava Burmester® Surround Sound u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Sustav Burmester® Surround Sound

Slika ilustrira način funkcioniranja komfornog paketa KEYLESS-GO Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Komforni paket KEYLESS-GO

Na prikazu su otvori za zrak i upravljački elementi automatske klimatizacije THERMOTRONIC Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Automatska klimatizacija THERMOTRONIC

Slika ilustrira način funkcioniranja neovisnog grijanja Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Neovisno grijanje

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

Markantan izgled terenskog vozila susreće beskompromisne performanse za vožnju cestom: s Mercedes-AMG-om dajemo Vam obećanje da ćemo uvijek ići korak dalje, da ćemo tehnički moguće na nedostižan način učiniti stvarnim. Za iznimno emotivne i duboko dojmljive doživljaje u vožnji.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

Markantan izgled terenskog vozila susreće beskompromisne performanse za vožnju cestom: s Mercedes-AMG-om dajemo Vam obećanje da ćemo uvijek ići korak dalje, da ćemo tehnički moguće na nedostižan način učiniti stvarnim. Za iznimno emotivne i duboko dojmljive doživljaje u vožnji.

 • Mercedes-AMG GLC 43

  Doživite Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC u akciji.

  Snažan: čist užitak u vožnji s 3,0-litrenim V6 biturbo motorom.

  3,0-litreni V6 biturbo motor s

  270 kW<p>Podaci o nazivnoj snazi i nazivnom okretnom momentu sukladno Uredbi (EZ) br. 715/2007 u trenutačno vrijedećoj verziji.</p>

  odgovara snazi i užitku u vožnji od 367 KS.

  Snažno ubrzanje za

  4,9 s

  od 0 do 100 km/h.

  Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC: potrošnja goriva, prosjek: 8,7-8,3 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 199-189 g/km<p>Navedene vrijednosti su „vrijednosti CO2 koje su dobivene ispitivanjem vozila u skladu s NEDC-om“ u smislu čl. 2. br. 2 Provedbene uredbe Komisije (EU) 2017/1153 izračunate u skladu s Prilogom XII Uredbe (EZ) br. 692/2008. Podaci o potrošnji goriva izračunati su na temelju tih vrijednosti. Zbog zakonskih izmjena mjerodavnih postupaka ispitivanja, u potvrdu o sukladnosti nužnu za registraciju vozila i za eventualni porez na motorna vozila mogu biti unesene više vrijednosti. Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za uspoređivanje različitih tipova vozila. Vrijednosti se razlikuju ovisno o odabranoj dodatnoj opremi.</p>

 • Mercedes-AMG GLC 63/ 63 S 4MATIC+

  Na prikazu je Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ iz bočne perspektive.

  Dinamična silueta.

  Na prikazu je Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ iz stražnje bočne perspektive.

  Markantan stražnji dio.

  Na prikazu je Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ iz prednje bočne perspektive.

  Snažan još dok stoji.

  Na prikazu je Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ sprijeda tijekom vožnje.

  Sportska AMG rešetka Panamericana.

  4,0-litreni V8 biturbo motor snage

  350 kW<p>Podaci o nazivnoj snazi i nazivnom okretnom momentu sukladno Uredbi (EZ) br. 715/2007 u trenutačno vrijedećoj verziji.</p>

  (476 KS) i 375 kW (510 KS) u modelu GLC 63 S

  Snažno ubrzanje za

  4,0 s,

  a u S-varijanti za samo 3,8 s od 0 do 100 km/h.

  Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+: potrošnja goriva, prosjek: 10,7-10,3 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 244-234 g/km<p>Navedene vrijednosti su „vrijednosti CO2 koje su dobivene ispitivanjem vozila u skladu s NEDC-om“ u smislu čl. 2. br. 2 Provedbene uredbe Komisije (EU) 2017/1153 izračunate u skladu s Prilogom XII Uredbe (EZ) br. 692/2008. Podaci o potrošnji goriva izračunati su na temelju tih vrijednosti. Zbog zakonskih izmjena mjerodavnih postupaka ispitivanja, u potvrdu o sukladnosti nužnu za registraciju vozila i za eventualni porez na motorna vozila mogu biti unesene više vrijednosti. Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za uspoređivanje različitih tipova vozila. Vrijednosti se razlikuju ovisno o odabranoj dodatnoj opremi.</p>

  Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+: potrošnja goriva, prosjek: 10,7 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 244 g/km<p>Navedene vrijednosti su „vrijednosti CO2 koje su dobivene ispitivanjem vozila u skladu s NEDC-om“ u smislu čl. 2. br. 2 Provedbene uredbe Komisije (EU) 2017/1153 izračunate u skladu s Prilogom XII Uredbe (EZ) br. 692/2008. Podaci o potrošnji goriva izračunati su na temelju tih vrijednosti. Zbog zakonskih izmjena mjerodavnih postupaka ispitivanja, u potvrdu o sukladnosti nužnu za registraciju vozila i za eventualni porez na motorna vozila mogu biti unesene više vrijednosti. Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za uspoređivanje različitih tipova vozila. Vrijednosti se razlikuju ovisno o odabranoj dodatnoj opremi.</p>

Slike i filmovi


Slike i filmovi modela GLC.

Slike i filmovi


Slike i filmovi modela GLC.

Na slici je bočni prikaz Mercedes-Benzovog modela GLC tijekom noćne vožnje gradom.
Na prikazu je pogled kroz vozačev prozor na interijer Mercedes-Benzovog modela GLC.
Na prikazu je Mercedes-Benzov GLC SUV zajedno s modelom GLC Coupé.
Na prikazu je dizajn eksterijera modela Mercedes-AMG GLC iz prednje perspektive u urbanom ambijentu noću.
Na prikazu je dizajn eksterijera modela Mercedes-AMG GLC iz stražnje bočne perspektive u urbanom ambijentu noću.
Na slici je Mercedes-AMG GLC iz prednje bočne perspektive na mostu iznad vode koja teče.
Na prikazu je brza snimka modela Mercedes-AMG GLC sprijeda u vožnji otvorenom magistralnom cestom.
Na prikazu je stražnji dio vozila Mercedes-AMG GLC u urbanoj okolini noću.
Na prikazu je interijer u prostoru za vozača Mercedes-Benzovog modela GLC iz bočne perspektive.
Na prikazu je Mercedes-Benzov GLC bočno straga na strmoj cesti u gradu.