Oprema.

Učinite EQB svojim.

EQB 250: električna potrošnja u kWh/100 km (kombinirano): 17,8-16,3; CO2 emisije u g/km (kombinirano): 0.
EQB 300 4MATIC: električna potrošnja u kWh/100 km (kombinirano): 19,4-18,1; CO2 emisije u g/km (kombinirano): 0<p>Potrošnja električne energije određena je na temelju Uredbe (EU) 2017/1151. Potrošnja električne energije ovisi o konfiguraciji vozila.</p>
EQB 350 4MATIC: električna potrošnja u kWh/100 km (kombinirano): 19,4-18,1; CO2 emisije u g/km (kombinirano): 0<p>Potrošnja električne energije određena je na temelju Uredbe (EU) 2017/1151. Potrošnja električne energije ovisi o konfiguraciji vozila.</p>

Konfiguriranje


Individualizirajte svoj EQB.

Vanjske i unutarnje linije, pametno skrojeni paketi i brojne dodatne mogućnosti  individualizacije za vaš EQB.

Konfiguriranje


Individualizirajte svoj EQB.

Vanjske i unutarnje linije, pametno skrojeni paketi i brojne dodatne mogućnosti  individualizacije za vaš EQB.

Serijska oprema


Istaknute značajke kao dio serijske opreme.

Mnoge atraktivne značajke dizajna, udobnosti i sigurnosti već su dio serijske opreme modela EQB.

Serijska oprema


Istaknute značajke kao dio serijske opreme.

Mnoge atraktivne značajke dizajna, udobnosti i sigurnosti već su dio serijske opreme modela EQB.

Povucite horizontalno
 • LED svjetlosna traka.

  Svjetlosna traka sprijeda na vrhu Black Panel maske i straga između stražnjih LED svjetala vizualna je i karakterna prepoznatljiva značajka modela EQB.

 • Das Bild zeigt den Adaptiven Fernlicht-Assistent des EQB von Mercedes-EQ.

  LED High Performance prednja svjetla.

  LED prednja svjetla visokih performansi pružaju veću sigurnost noću i nepogrešiv, prepoznatljiv izgled. LED tehnologija osvjetljava cestu ispred vas bolje od konvencionalnih prednjih svjetala – i troši manje energije. Aktivirajte Adaptive High Beam Assist jednim potezom, iskoristite prednosti dometa dugih svjetala. Kada god sustav ne otkrije vozila ispred ili promet iz suprotnog smjera, uključuje duga svjetla. To znači da možete jasnije vidjeti površinu ceste ili bilo koje opasnosti. Nadalje, nema potrebe da se sami prebacujete između dugih i kratkih svjetala.

 • Progressive

  Progressive linija opreme značajno poboljšava vaš automobil. Dodatna vrijednost koju možete vidjeti i osjetiti: na primjer s udobnim sjedalima od ARTICO umjetne kože i Fléron tkanine uključujući Seat Comfort paket ili kožni upravljač. Aerodinamični 18-inčni naplatci od lake legure i krovni nosači od poliranog aluminija pomažu u poboljšanju profinjenosti vanjštine.

 • Das Bild zeigt das Laderaum-Paket des EQB von Mercedes-EQ.

  Paket za prtljažnik

  Još praktičnije i sigurnije prevozite svakodnevne predmete i predmete za slobodno vrijeme. Paket za prtljažnik kombinira dodatne mogućnosti odlaganja i spajanja kao što je 12 V utičnica. Vaše vozilo dobiva svestranost i postaje mini punjač. Na primjer, napaja vašu rashladnu torbu za kupovinu ili izlet na plažu.

 • Das Bild zeigt den Knopf der EASY-PACK Heckklappe des EQB von Mercedes-EQ.

  EASY-PACK stražnja podizna vrata.

  Stvarno praktično: EASY-PACK stražnja podizna vrata mogu se otvarati i zatvarati električnim putem i čini utovar i istovar prtljažnika još praktičnijim. Možete vrlo povoljno pokrenuti proces otvaranja i zatvaranja pritiskom na tipku i prekinuti ga u bilo kojem trenutku ponovnim pritiskom na tipku.

 • Kamera za vožnju unazad.

  Kamera za vožnju unazad prikazuje okolno područje iza vozila na medijskom zaslonu. Skrivene prepreke i rubnjaci koji nisu vidljivi postaju jasno vidljivi zahvaljujući različitim pogledima. Uz to, čak možete bez brige manevrirati i na nezgodna parkirna mjesta. Osim toga, prikaz kamere olakšava operacije pri približavanju i spajanju prikolica.

The image shows the exterior of the EQB by Mercedes-EQ with standard equipment.
 • LED svjetlosna traka

 • LED High Performance prednja svjetla

 • Progressive

 • Paket za prtljažnik

 • EASY-PACK stražnja podizna vrata

 • Kamera za vožnju unazad

Povucite horizontalno
 • Das Bild zeigt die 4-Wege-Lordosenstütze des EQB von Mercedes-EQ.

  4-smjerna lumbalna potpora.

  Za ergonomski položaj sjedenja i opuštene mišiće leđa. 4-smjerna lumbalna potpora je mali detalj koji ima veliki utjecaj. Prilagođava konturu sjedala vašem donjem dijelu leđa i pruža potporu. Postoje četiri moguće postavke: viša, niža, mekša i tvrđa.

 • Remote and Charging Services Plus.

  Paket Remote and Charging Services Plus* povezuje vas s vozilom. Ako je potrebno, možete ga locirati i daljinski upravljati određenim funkcijama. Uz Mercedes me Charge, možete vozilo puniti na mnogim javnim punionicama uz maksimalnu transparentnost troškova. Morate se registrirati samo jednom i imat ćete koristi od centralizirane naplate. Korištenje navedenih usluga je besplatno godinu dana od aktivacije.

  * Kako biste koristili usluge, morate se registrirati na Mercedes me portalu te također prihvatiti Uvjete korištenja usluga Mercedes me connect. Osim toga, odgovarajuće vozilo mora biti upareno s korisničkim računom. Po isteku početnog roka usluge se mogu obnoviti uz naknadu. Prva aktivacija usluga moguća je unutar jedne godine od prve registracije ili puštanja u rad od strane korisnika, ovisno o tome što prije nastupi.

 • Das Bild zeigt das Ablagefach in der Mittelkonsole mit Rollo des EQB von Mercedes-EQ.

  Pretinac u središnjoj konzoli s povlačnim pokrovom.

  Povlačni pokrov za pretinac u središnjoj konzoli nudi vam elegantnu zaštitu od znatiželjnih pogleda od visokokvalitetnog materijala. Izgleda dobro, unutrašnjost djeluje još urednije, a sve je važno pri ruci. Praktični pretinac za odlaganje može smjestiti tipične svakodnevne predmete poput pametnog telefona, novčanika ili raznih ključeva.

 • Speed Limit Assist.

  Speed Limit Assist olakšava vam poštivanje propisa i izbjegavanje nepotrebnih kazni za prekoračenje brzine. Sustav pokazuje što je dopušteno: koristi kameru za detekciju trenutačnog ograničenja brzine i prikazuje ga na ploči s instrumentima. Također se otkrivaju dodatni znakovi ograničenja u određenim vremenskim situacijama kao što su mokri uvjeti.

 • Das Bild zeigt die Dachbedieneinheit des EQB von Mercedes-EQ mit transparenten Lichtscheiben.

  Light and Sight paket.

  Više izvora svjetlosti za bolju orijentaciju – evo još pojedinosti: na primjer, prozirni svjetlosni diskovi u stropnoj konzoli stvaraju trodimenzionalni kristalni efekt. Kozmetičko ogledalo u sjenilu za sunce ima rasvjetu za brzi pogled ili prilikom šminkanja.

 • Digital radio.

  Digitalni radio pruža vam još više informacija i zabave zahvaljujući znatno većem broju programa. Odaberite svoju omiljenu stanicu. U isto vrijeme, jasan prijem bez šuma povećava užitak slušanja.

 • Das Bild zeigt das Multimediasystem MBUX im EQB von Mercedes-EQ mit 26 cm (10,25“)-Display.

  MBUX multimedijski sustav.

  S MBUX multimedijskim sustavom možete inteligentno i intuitivno kontrolirati različite značajke svog modela EQB putem velikih zaslona visoke razlučivosti – bilo da se radi o pokretu ruke, dodiru ili govoru. Uz riječi "Hej Mercedes" možete aktivirati MBUX i izraziti svoje želje. Sučelja za pametni telefon i digitalne medije također osiguravaju optimalne informacije i zabavu.

 • Ambijentalna rasvjeta

  Prikažite unutrašnjost prema svojim osobnim preferencijama ili trenutnom raspoloženju. 64 boje ambijentalne rasvjete stvaraju uzbudljive sheme boja koje se mogu dinamički izmjenjivati ili osvjetljavati nekoliko područja u različitim bojama.

 • Das Bild zeigt den Kneebag des EQB von Mercedes-EQ.

  Zračni jastuk za koljena.

  Zračni jastuk za koljena može zaštititi vaše noge od kontakta sa stupom upravljača ili armaturnom pločom u slučaju jakog frontalnog sudara. To može spriječiti ili smanjiti ozbiljnost ozljeda. Zračni jastuk se napuhuje u milisekundama i stabilizira cijelo tijelo. To osigurava da cijeli sigurnosni sustav, uključujući sigurnosni pojas, optimalno radi zajedno.

The image shows the interior of the EQB by Mercedes-EQ with standard equipment.
 • 4-smjerna lumbalna potpora

 • Remote and Charging Services Plus

 • Pretinac u središnjoj konzoli s povlačnim pokrovom

 • Speed Limit Assist

 • Light and Sight paket

 • Digitalni radio

 • MBUX multimedijski sustav

 • Ambijentalna rasvjeta

 • Zračni jastuk za koljena

Paketi opreme


Pravi paket za svaki zahtjev.

Tri opcijska paketa opreme koji se nadovezuju jedan na drugi dodaju brojne istaknute značajke za sve aspekte udobnosti, sigurnosti i tehnologije. Međutim, cijene pojedinačnih paketa opreme se ne akumuliraju – na kraju plaćate samo cijenu paketa koji odaberete.

Paketi opreme


Pravi paket za svaki zahtjev.

Tri opcijska paketa opreme koji se nadovezuju jedan na drugi dodaju brojne istaknute značajke za sve aspekte udobnosti, sigurnosti i tehnologije. Međutim, cijene pojedinačnih paketa opreme se ne akumuliraju – na kraju plaćate samo cijenu paketa koji odaberete.

 • Advanced paket

  Advanced paket.

  EQB - Kokpit sa širokim zaslonom

  Kokpit sa širokim zaslonom

  Advanced paket.

  Napredni paket vašem vozilu osigurava estetske i korisne dodatke. Dva briljantna zaslona od 26 cm (10,25") spajaju se u široki kokpit u unutrašnjosti i postaju digitalni kontrolni centar. Osim toga, razni sustavi pomoći pomažu vam da imate pregled čak i u stresnim situacijama.

  • Widescreen Cockpit, koji se sastoji od medijskog zaslona i potpuno digitalnog zaslona instrumenata, svaki s dijagonalom zaslona od 26 cm (10,25 inča)
  • Parking paket s kamerom za vožnju unatrag
  • Paket zrcala
  • Blind Spot Assist – nadzor mrtvog kuta
  • Kokpit sa širokim zaslonom
 • Advanced Plus paket

  Advanced Plus paket.

  EQB - Sustav bežičnog punjenja za mobilne uređaje

  Sustav bežičnog punjenja za mobilne uređaje

  Advanced Plus paket.

  S ovim paketom dobivate opipljivu udobnost. Dodatno na Advanced paket, na primjer, dobivate i KEYLESS-GO Convenience paket. Osim toga, THERMOTRONIC dvozonski automatski klima uređaj i moćni napredni audio sustav doprinose vašoj dobrobiti tijekom vožnje, dok svoj pametni telefon možete bežično puniti.

  •    Sustav bežičnog punjenja za mobilne uređaje
  •    THERMOTRONIC automatski klima uređaj
  •    KEYLESS-GO Convenience paket
  •    Napredni audio sustav
  •    Widescreen Cockpit koji se sastoji od medijskog zaslona i potpuno digitalnog zaslona instrumenata, svaki s dijagonalom zaslona od 26 cm (10,25 inča)
  •    Parking paket s kamerom za vožnju unatrag
  •    Paket zrcala
  •    Blind Spot Assist – nadzor mrtvog kuta
  •    Bežično punjenje za mobilne uređaje

 • Premium paket

  Premium paket.

  EQB - Burmester® surround audio sustav

  Burmester® surround audio sustav

  Premium paket.

  Ovaj paket nadograđuje vaš Mercedes na najvišu razinu opreme – uz značajke u paketima Advanced i Advanced Plus. Na primjer, panoramski klizni krov propušta više svjetla ili svjež povjetarac u unutrašnjost vozila. Izvrstan zvuk Burmester® surround audio sustava i Parking paket s kamerom od 360° upotpunjuju ponudu.

  •    Parking paket s 360° kamerom
  •    Burmester® surround audio sustav
  •    Sustav bežičnog punjenja za mobilne uređaje
  •    THERMOTRONIC automatski klima uređaj
  •    KEYLESS-GO Convenience paket
  •    Widescreen Cockpit koji se sastoji od medijskog zaslona i potpuno digitalnog zaslona instrumenata, svaki s dijagonalom zaslona od 26 cm (10,25 inča)
  •    Paket zrcala
  •    Blind Spot Assist – nadzor mrtvog kuta

  Zbog nestašice u opskrbi, dostupnost komunikacijskog modula (LTE) za određena vozila može biti privremeno ograničena. Ova situacija posebno utječe na usluge Mercedes me connect, uključujući sustav hitnog poziva (eCall). Redovito ažurirane informacije o ovom problemu dostupne su kod Mercedes-Benz prodajnih partnera.

Dodatna oprema


Više istaknutih značajki za vaš EQB.  

Za još više udobnosti, sigurnosti ili funkcionalnosti: otkrijte svu dostupnu dodatnu opremu koju možete dodati bilo kojem od tri paketa opreme.

Dodatna oprema


Više istaknutih značajki za vaš EQB.  

Za još više udobnosti, sigurnosti ili funkcionalnosti: otkrijte svu dostupnu dodatnu opremu koju možete dodati bilo kojem od tri paketa opreme.

The image shows the optionally available panoramic sliding sunroof of the EQB from Mercedes-EQ.

Panoramski klizni krov

The image shows the graphical representation of the ENERGIZING Package Plus for the EQB from Mercedes-EQ.

ENERGIZING paket Plus.

Više dodatne opreme.

Otkrijte više dodatne opreme u dijelu o udobnosti.

The image shows a graphical representation of the PRE-SAFE® system in the EQB from Mercedes-EQ.

PRE-SAFE® sustav

The image shows a graphical representation of the EQB from Mercedes-EQ with the optional Driving Assistance Package.

Driving Assistance paket

Više dodatne opreme.

Otkrijte više dodatne opreme u dijelu o udobnosti.

The image shows the EQB from Mercedes-EQ with head-up display.

MBUX Innovation paket

The image shows the multimedia display in the EQB from Mercedes-EQ with Apple CarPlay®.

Integracija pametnog telefona 

Više dodatne opreme.

Otkrijte više dodatne opreme u dijelu o funkcionalnosti.

EQB 250: električna potrošnja u kWh/100 km (kombinirano): 17,8-16,3; CO2 emisije u g/km (kombinirano): 0.
EQB 300 4MATIC: električna potrošnja u kWh/100 km (kombinirano): 19,4-18,1; CO2 emisije u g/km (kombinirano): 0<p>Potrošnja električne energije određena je na temelju Uredbe (EU) 2017/1151. Potrošnja električne energije ovisi o konfiguraciji vozila.</p>
EQB 350 4MATIC: električna potrošnja u kWh/100 km (kombinirano): 19,4-18,1; CO2 emisije u g/km (kombinirano): 0<p>Potrošnja električne energije određena je na temelju Uredbe (EU) 2017/1151. Potrošnja električne energije ovisi o konfiguraciji vozila.</p>