Specifikacije.

Svi podaci i činjenice o modelu CLA Shooting Brake.

Alternativni pogon


Iskusite prvi CLA Shooting Brake s tehnologijom plug-in hibrid.

Alternativni pogon


Iskusite prvi CLA Shooting Brake s tehnologijom plug-in hibrid.
Na prikazu je pogonski sklop modela Mercedes-Benz CLA Shooting Brake s tehnologijom plug-in hibrid.
Na prikazu je sustav punjenja izmjeničnom strujom modela Mercedes-Benz CLA Shooting Brake s tehnologijom plug-in hibrid.

CLA Shooting Brake s tehnologijom plug-in hibrid spaja dinamiku i učinkovitost elektromotora s dosegom motora s unutarnjim izgaranjem u sistemsku snagu i do 160 kW (218 KS)<p>Vrijednosti nazivne snage i okretnog momenta u skladu su s Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutačno primjenjivoj inačici.</p> i najveći okretni moment od 450 Nm<p>Vrijednosti nazivne snage i okretnog momenta u skladu su s Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutačno primjenjivoj inačici.</p> . Dinamičan užitak u vožnji i pogodnost za svakodnevnu primjenu u središtu su pozornosti nadopunjujući se na uzbudljiv novi način. Elektromotor osigurava dodatnu snagu prilikom ubrzavanja ili samostalno pokreće vozilo u gradu do udaljenosti od 68-76 kilometara tako da svojim svakodnevnim rutama velikim dijelom možeš opušteno voziti bez lokalnih emisija.

Potrošnja struje modela CLA Shooting Brake 250 e u kombiniranom ispitnom ciklusu: 15,5-14,8 kWh/100 km; potrošnja goriva, prosjek: 1,6-1,4 l/100 km; emisije CO₂, prosjek: 37-33 g/km.<p>Naznačene su vrijednosti „izmjerene vrijednosti CO2 prema WLTP-u&quot; sukladno čl. 2. st. 3. Provedbene uredbe (EU) 2017/1153, a koje su utvrđene u skladu s postupkom ispitivanja iz Priloga XXI. Uredbi (EU) 2017/1151. Podaci o potrošnji goriva izračunati su na temelju tih vrijednosti. Potrošnja struje izračunata je na temelju Uredbe (EU) 2017/1151.</p>

Dimenzije


Slobodno provjerite: CLA Shooting Brake Vam savršeno odgovara.

Dimenzije


Slobodno provjerite: CLA Shooting Brake Vam savršeno odgovara.

Na prikazu su dimenzije modela Mercedes-Benz CLA Shooting Brake s prednje strane.
Na prikazu su dimenzije modela Mercedes-Benz CLA Shooting Brake s prednje strane.
Na prikazu su dimenzije modela Mercedes-Benz CLA Shooting Brake sa stražnje strane.
Na prikazu su dimenzije modela Mercedes-Benz CLA Shooting Brake s bočne strane.
Na slici su dimenzije modela Mercedes-Benz CLA Shooting Brake u prikazu odozgo.