Originalni servisni paketi.

Za vozila starija od 4 godine


Uvijek u top formi!

Za vozila starija od 4 godine


Uvijek u top formi!

Top servisni paketi za vozila starija od 4 godine.

Originalni servisni paketi

Top servisni paketi za vozila starija od 4 godine.

Kako bi ostao pouzdan i siguran, brigu o vašem Mercedes-Benzu najrazboritije je prepustiti ovlaštenom servisu. Zato iskoristite nove Top servisne pakete za vozila starija od 4 godine. Spoj educiranih mehaničara i originalnih dijelova rezultira brzom ugradnjom po prihvatljivim cijenama i vašim dugotrajnim zadovoljstvom. 

Mnogi vlasnici vozila nakon isteka jamstvenog roka prestaju s redovitim održavanjem u ovlaštenoj servisnoj mreži ili ga potpuno zanemare pa automobil nastave održavati s neoriginalnim, odnosno zamjenskim rezervnim dijelovima. Pritom misle da će uštedjeti, ali nažalost, događa se suprotno. Samo jedan neodgovarajući dio može poremetiti funkcioniranje cijelog sklopa i oštetiti druge dijelove, a troškovi popravka i posljedice, odnosno izravna i neizravna šteta višestruko nadmašuje ono što se uštedjelo kroz ugradnju zamjenskih dijelova. Istodobno se pogoršava sigurnost, posebice kad su u pitanju dijelovi kočnica.  

A-klasa W169

B-klasa W245

C-klasa W204

E-klasa W212

S-klasa W221

M-klasa W164

Za vozila starija od 8 godina


Darujte svome automobilu budućnost.

Za vozila starija od 8 godina


Darujte svome automobilu budućnost.

Originalni servisni paketi za vozila starija od 8 godina

Ako je vaše vozilo starije od 8 godine, razumno je provjeriti neke vitalne detalje kako biste mirno nastavili uživati u vožnji svog omiljenog Mercedes-Benz automobila. Sada povoljno možete zamijeniti motorno ulje i filter, filtere goriva, kabine i zraka. Jer baš kao ni vi, ni mi od Mercedes-Benz vozila ne očekujemo ništa manje od pouzdanosti i dugovječnosti.