Specifikacije.

Bacite pogled na najvažnije podatke i činjenice modela GLE Coupé.

Na prikazu je interijer modela Mercedes-Benz GLE Coupé.

Oduševite se istaknutim obilježjima modela GLE.

Uđite.

Uđite.

Na prikazu je Mercedes-Benz GLE Coupé s bočne strane.

Još uvijek želite osobno upoznati GLE?

Rezervirajte svoju probnu vožnju.

Rezervirajte svoju probnu vožnju.

Alternativni pogon


Oduševite se modelom GLE Coupé s benzinskim ili dizelskim motorom i tehnologijom plug-in hibrid.

Alternativni pogon


Oduševite se modelom GLE Coupé s benzinskim ili dizelskim motorom i tehnologijom plug-in hibrid.
 • GLE 350 e

  Na prikazu je pogonski sklop modela Mercedes-Benz GLE s tehnologijom plug-in hibrid.

  GLE Coupé s benzinskim motorom i tehnologijom plug-in hibrid profitira od tehnologije treće generacije Mercedes-Benzovih plug-in hibrida i očarava osjetnim napretkom po pitanju električnog dosega te dodatnih mjera za opušteni komfor u vožnji. Novi GLE 350 e Coupé kombinira dinamiku elektromotora snage 100 kW i kapacitet osjetno veće baterije s učinkovitim četverocilindarskim benzinskim motorom za sistemsku snagu i do 245 kW (333 KS)<p>Vrijednosti nazivne snage i okretnog momenta u skladu su s Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutačno primjenjivoj inačici.</p> i sistemski okretni moment i do 700 Nm<p>Vrijednosti nazivne snage i okretnog momenta u skladu su s Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutačno primjenjivoj inačici.</p> .

  Tako se s modelom GLE Coupé po prvi puta može postići električni doseg i do 106 kilometara (NEDC) zbog čega bi se mogao osjetno povećati udio električnih vožnji bez lokalnih emisija u gradu i na kratkim dionicama. Upečatljiv doprinos pogodnosti za svakodnevnu primjenu – baš kao i potpuno varijabilni pogon na sve kotače sa sposobnošću rekuperacije putem sva četiri kotača i mogućnost brzog punjenja na putu s integriranom COMBO utičnicom za punjenje. Ne treba zaboraviti ni poznate praktične prednosti modela GLE poput dugog međuosovinskog razmaka, raskošnog prostora i prtljažnika koji se unatoč bateriji može savršeno iskoristiti.

 • GLE 350 de

  Na prikazu je pogonski sklop modela Mercedes-Benz GLE s tehnologijom plug-in hibrid.

  GLE Coupé s tehnologijom plug-in hibrid kao najveći član Mercedes-Benzove obitelji EQ Power postavlja nova mjerila u pogledu dosega u električnoj vožnji i opuštenog komfora u vožnji. Kombinira dinamiku elektromotora snage 100 kW i kapacitet veće baterije s vučnom snagom i učinkovitošću 4-cilindarskog dizelskog motora najnovije konstrukcije za sistemsku snagu i do 235 kW (320 KS)<p>Vrijednosti nazivne snage i okretnog momenta u skladu su s Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutačno primjenjivoj inačici.</p> i sistemski okretni moment i do 700 Nm<p>Vrijednosti nazivne snage i okretnog momenta u skladu su s Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutačno primjenjivoj inačici.</p> .

  Pri odgovarajućem načinu vožnje tako se po prvi puta može postići električni doseg i do 100-106 kilometara zbog čega bi se mogao osjetno povećati udio električnih vožnji bez lokalnih emisija, naročito u gradu i na kratkim dionicama. Upečatljiv doprinos pogodnosti za svakodnevnu primjenu – baš kao i potpuno varijabilni pogon na sve kotače, mogućnost brzog punjenja na putu s integriranom COMBO utičnicom za punjenje i sposobnost učinkovite rekuperacije putem sva četiri kotača. Tu se ubrajaju i poznate praktične prednosti modela GLE Coupé poput dugog međuosovinskog razmaka, raskošnog prostora i prtljažnika koji se unatoč bateriji može savršeno iskoristiti.

GLE 350 e 4MATIC Coupé: potrošnja goriva, prosjek: 1,5 l/100 km; emisije CO₂, prosjek: 35 g/km; potrošnja struje u kombiniranom ispitnom ciklusu: 27,0 kWh/100 km.<p>Navedene brojke dobivene su u skladu s propisanim mjernim procesom. Predstavljaju "NEDC CO<sub>2</sub> brojke" u skladu sa člankom 2., točka 1. Provedbene uredbe (EU) 2017/1153. Vrijednosti potrošnje goriva izračunate su na osnovi tih brojki. Potrošnja električne energije određena je na osnovi Uredbe 692/2008/EC.</p>
GLE 350 de 4MATIC Coupé: potrošnja goriva, prosjek: 1,3-11 l/100 km; emisije CO₂, prosjek: 34-29 g/km; potrošnja struje u kombiniranom ispitnom ciklusu: 28,7-24,9 kWh/100 km.<p>Navedene brojke dobivene su u skladu s propisanim mjernim procesom. Predstavljaju "NEDC CO<sub>2</sub> brojke" u skladu sa člankom 2., točka 1. Provedbene uredbe (EU) 2017/1153. Vrijednosti potrošnje goriva izračunate su na osnovi tih brojki. Potrošnja električne energije određena je na osnovi Uredbe 692/2008/EC.</p>

Dimenzije


Slobodno provjerite sami: novi GLE Coupé savršeno Vam odgovara.

Dimenzije


Slobodno provjerite sami: novi GLE Coupé savršeno Vam odgovara.

Na prikazu su dimenzije modela Mercedes-Benz GLE Coupé iz prednje perspektive.
Na prikazu su dimenzije modela Mercedes-Benz GLE Coupé iz prednje perspektive.
Na prikazu su dimenzije modela Mercedes-Benz GLE Coupé iz stražnje perspektive.
Na prikazu su dimenzije modela Mercedes-Benz GLE Coupé iz bočne perspektive.
Na slici su dimenzije modela Mercedes-Benz GLE Coupé u prikazu odozgo.