Pretraži

Više mogućnosti.

Vito Tourer: obitelj sa svestranim talentima.

Samo oni koji se mogu potpuno razviti osjećaju se dobro. Upravo se zato Vito Tourer sa svoje tri duljine vozila – kompaktnom, dugačkom i izrazito dugačkom – može nevjerojatno dobro prilagoditi vašim individualnim potrebama za prostorom. Vaši će putnici uživati u vrhunskoj prostornosti putničkog prostora, koji je dizajniran na način da bude prostran. U prostran teretni prostor može se smjestiti svaka količina tereta. Unatoč prostranoj unutrašnjosti, Vito Tourer visok je samo 1893 mm (+48 mm u kombinaciji s krovnim vodilicama) i stoga bez problema može ući u većinu garaža, višekatnih garaža, podzemnih garaža i autopraonica. Vito sa svim svojim kvalitetama stoga vašem poslovanju omogućuje iznimne mogućnosti razvoja.

Vito Tourer zadivljuje i svojom velikom svestranošću kad se radi o dostupnom asortimanu vozila: Vito Tourer BASE, Vito Tourer PRO i Vito Tourer SELECT imaju posebne talente koje možete prilagoditi svojim individualnim potrebama. Svima je zajednička velika količina raspoloživog prostora, kao i iznimna pouzdanosti i isplativost.

Zahvaljujući visokoj korisnoj nosivosti – do 120 kg više nego u seriji prethodnog modela – raspoloživi se prostor može iskoristiti u potpunosti.

Kao neumorno taksi vozilo ili za putovanje na velike udaljenosti, kao klupsko vozilo i hotelsko vozilo za shuttle prijevoz ili za prijevoz osoblja – zbog svojih raznih opcija za sjedenje za dvije do devet osoba i brojnih opcija opreme Vito Tourer jednako je individualan kao i vaši putnici. No i više od toga: izvan radnog mjesta također pokazuje svoju nevjerojatnu svestranost. Diži sidro!

  • Dva osovinska razmaka
  • Tri duljine vozila od 4895 mm (kompaktna) do 5140 mm (dugačka) i 5370 mm (izrazito dugačka)
  • Ovisno o konfiguraciji sjedala za dvije do devet osoba
  • Brojne opcije za sjedenje
  • Duljina utovara do 2908 mm i volumen tereta do 2,65 m3
  • Najveća dopuštena bruto masa vozila 3,2 t
  • Brojne izvedbe motora
  • Mnoštvo opcija opreme