Pretraži

Dinamika vožnje i ekonomičnost. Put prema uspjehu.

Vrhunska tehnologija – za najbolji Sprinter ikad.

Visokoj sveukupnoj ekonomičnosti u jednakoj mjeri pridonose visoki standardi kvalitete i solidna vrijednost prilikom daljnje prodaje, kao i motori koji se temelje na najnovijoj tehnologiji:

S naprednim 4-cilindarskim dizelskim motorom OM 651 dostupnim u 3 stupnja snage i sa suverenim V6 dizelskim motorom OM 642, Sprinter postavlja nova mjerila kad je riječ o ekonomskoj učinkovitosti i održivosti. S motorom OM 642 koji ispunjava norme o ispušnim plinovima Euro 5b+, gr. III i Euro VI te s paketom BlueEFFICIENCY plus možete postići potrošnju od samo 6,1 litara [1] na 100 km.

Zahvaljujući BlueTEC motorima s novom SCR tehnologijom, osim potrošnje možete smanjiti i dušične okside.

Pregled Sprinterovih motora:

  • štedljivi 4-cilindarski CDI dizelski motor snage 70 kW, 95 kW i 120 kW
  • V6 dizelski motor snage 140 kW
  • Štedljivi 4-cilindarski benzinski motor snage 115 kW
  • Natural Gas Technology po izboru s monovalentnim pogonom na zemni plin ili s bivalentnim pogonom na zemni plin i benzin

Čista stvar. Pogon na zemni plin.

[1] Ovo predstavlja prosječnu vrijednost. Za Sprinter Furgon 213/313 CDI kompaktne dužine karoserije s normalnim krovom, 3,0 t ukupne dopuštene mase, dizelskim motorom snage 95 kW (129 KS), automatskim mjenjačem, paketom BlueEFFICIENCY plus, klasifikacijom ispušnih plinova Euro 5b+, registriran kao gospodarsko vozilo (vožnja s prikolicom nije moguća).

Sprinter

Furgon

Prednosti vozila

(KN)
Cijena s PDVom od 232.904,-