Pretraži

BlueEFFICIENCY. Ubrzano ka trajnoj učinkovitosti.

Sprinter s paketom BlueEFFICIENCY [1] [2] [3] [4].

Legendarno niska potrošnja goriva.

Sprinter kao jedno od najodrživijih vozila u klasi odlikuje se iznimno niskim vrijednostima emisije i potrošnje goriva zahvaljujući sustavno poboljšavanim motorima [6] i inovativnoj tehnologiji BlueEFFICIENCY.

S novom normom o ispušnim plinovima Euro 5b+, gr. III i s paketom BlueEFFICIENCY plus možete postići potrošnju od samo 6,7 litara [7] na 100 km.

Sprinter u serijskoj opremi nudi: električno reguliranu pumpu za gorivo, upravljanje generatorom, stražnju osovinu Fuel Economy i gume optimiranog otpora kotrljanja. Sprinter je prvo lako gospodarsko vozilo koje je udovoljilo zahtjevnim standardima norme Euro VI [8] zahvaljujući svojim štedljivim motorima.

Paket BlueEFFICIENCY [1] [2] [3] [4] dostupan je za sve tipove koje pokreće CDI dizelski motor. Uključuje sljedeće elemente:

  • • OM 651 dizelski motor (Euro VI ili Euro 5b+, gr. III) ili OM 642 dizelski motor (Euro VI)
  • funkciju ECO Start Stop [5]
  • ECO pumpu servoupravljača
  • novu generaciju električno regulirane pumpe za gorivo
  • gume smanjenog otpora kotrljanja [9]
  • generator Fuel Economy

[1] Ne u kombinaciji s benzinskim motorom.

[2] Molimo da se o dostupnosti paketa BlueEFFICIENCY s automatskim mjenjačem 7G-TRONIC PLUS za posebne varijante Sprintera raspitate kod svog Mercedes-Benzovog prodavatelja.

[3] U serijskoj su opremi prikaz optimalne točke za prebacivanje stupnja prijenosa, upravljanje akumulatorom i mjere provedene na unutrašnjoj konstrukciji motora. Sve ostale komponente su u sklopu dodatne opreme.

[4] Ne u kombinaciji s pogonom na sve kotače.

[5] Ne u kombinaciji s automatskim mjenjačem.

[6] Za dostupnost motora s normom Euro VI v. Tehničke podatke.

[7] Ovo predstavlja prosječnu vrijednost. Za Sprinter 216/316 CDI Podvozje, Euro 5b+, gr. III s paketom BlueEFFICIENCY i mjenjačem 7G-TRONIC PLUS.

[8] Norma o ispušnim plinovima Euro VI dostupna je u sklopu dodatne opreme pri referentnoj masi od 2380 kg, a od 2840 kg dodjeljuje se automatski.

[9] Ako je dostupno za određenu varijantu modela, inače gume iz serijske opreme.

Sprinter

Šasija