Nova dimenzija fleksibilnosti.

Svaki transport teškog tereta je različit. Zbog toga novi Actros za do 250 tona nije samo kamion s posebno visokim performansama nego kamion koji doista impresionira svojom fleksibilnošću i prilagodljivošću individualnim zahtjevima prijevoza teških tereta.

Bez obzira transportirate li mobilne ili gusjeničarske dizalice, ili teške terete kao što su sklopovi za podizanje, strukture ili specijalni vagoni – s novim Actrosom za do 250 tona na raspolaganju vam stoji čvrsto i otporno vozilo koje se može fleksibilno iskoristiti i suočiti sa svakim izazovom tijekom transporta teških tereta.

Dodatno uz pogonske sklopove visokih performansi, novi Actros za do 250 tona opremili smo sa širokim rasponom specijalnih značajki. To uključuje čvrstu i vrlo otpornu konstrukciju – od ekstremno stabilnog, ojačanog okvira do komponenata šasije i ovjesa koji su optimizirani za prijevoz teških tereta do osovina koje su posebno projektirane da izdrže teška opterećenja.

Nadalje, prema poslu usklađene prednje i stražnje spojke za velika opterećenja i različite spojke petog kotača, koje su prilagođene kako bi odgovarale – kao što je klizni element spojke petog kotača – pružaju visoku razinu fleksibilnosti u svakodnevnim operacijama. Optimalno pozicioniran AdBlue® spremnik, akumulator i sklop nosača te Euro VI ispušni sustav između osovina, opcijski aluminijski štitnici kotača po kojima se može hodati i lako dostupna platforma iza kabine, dodatni su primjeri kako je novi Actros za do 250 tona pripremljen za krajnje primjene. A kako bi se izuzetna snaga novog Actrosa za do 250 tona mogla pretvoriti u maksimalno prianjanje kad se koristi za vuču prikolica, kao opcija dostupna je balastna platforma.

Kao što možete vidjeti, s novim Actrosom za do 250 tona izuzetno dobro ste pripremljeni za mnoge i razne zahtjeve transporta teških tereta.