Nova dimenzija korisne nosivosti

Jednostavno standardno ponesite više stvari sa sobom: novi Actros Loader i novi Actros Volumer

S novim Actrosom možete ostvariti još veću ekonomičnost u transportnom prometu nego ikad prije. Kako bismo zadovoljili te potrebe čak i za transport gdje se traži velika nosivost, a posebno transport voluminoznih tereta, razvili smo Actros Loader i Actros Volumer. Jer specijalni poslovi zahtijevaju specijalne alate, točnije specijalna vozila.

Manja masa praznog vozila za veću nosivost

Kod novog Actrosa Loader ispitane su sve mogućnosti smanjivanja mase praznog vozila te su, ako se utvrdilo da su tehnički izvedive, sustavno primijenjene. Rezultat su tegljači i sandučari s optimiziranom nosivošću koji su među najlakšima u svijetu transportnog prometa. Tvornički. Sa snažnim i ekonomičnim Euro VI motorima te kabinama prilagođenima pojedinim poslovima, a sve to bez umanjivanja Actrosovih visokih sigurnosnih standarda.

Specijalist za transport voluminoznih tereta

Novi Actros Volumer daje vam priliku da na cesti budete još ekonomičniji. Specijaliziran za transport voluminoznih tereta, visina spojne točke mu je ispod 900 mm te je u stanju, primjerice, ispuniti visoke zahtjeve za 4 x 2 tegljače s poluprikolicom. U praktičnoj primjeni to znači da je na raspolaganju čista utovarna visina od 3 m. Osim velikog teretnog volumena, konfiguracije pogonskog sustava koje štede gorivo te velika zapremnina spremnika goriva novog Actrosa Volumer također doprinose većoj ekonomičnosti. Varijante kabina prilagođene pojedinim poslovima, kao što je CompactSpace kabina idealna za prijevoz vozila, predstavljaju dodatnu prednost.

VIŠE INFORMACIJA