Novi Actros.

Dobrodošli u novu dimenziju.

Savršeno prilagođen zahtjevima budućnosti – pa tako i vašima.

Od prednje maske i rešetke hladnjaka pa sve do krova: upečatljiv dizajn eksterijera sa specifičnim izgledom dugoprugaša također daje novom Actrosu novu dimenziju po pitanju vizualnog dojma, dok istovremeno na impresivan način ističe unutarnje snage. Uzmimo, primjerice, svijetao i simpatičan ambijent i jasno razgraničenje između radnog i životnog prostora. S kabinama usmjerenima na radne zadatke, novi Actros otvara dosad neostvarene dimenzije rada, boravka i spavanja u transportnom prometu: serijska širina svih kabina je 2500 mm uz ravnu podnicu. Visina za stajanje između sjedala iznosi do 2,13 m. Tu je osim toga znatno više prostora u kabini te za odlaganje nego kod prethodnika. Kabine široke 2300 mm dostupne su uz doplatu s neprekinutom ravnom podnicom ili s tunelom za motor u dvije različite visine.

Novi Actros

Uđi u novu Actros dimenziju u transportnom prometu

Online publikacije

Novosti o Mercedes-Benz Kamionima.

Ukupni trošak.

Svaki kamion košta. Naši smanjuju troškove.

Ekonomičniji nego ikad.

Za veliku rentabilnost opremili smo novi Actros nizom inovacija za uštedu goriva i posebno ekonomičnim motorima: ostvaruje se ušteda na gorivu do 7% prema normi Euro V u odnosu na prethodnika. Osim što zadovoljava norme Euro V i EEV, novi je Actros jedan od prvih kamiona dostupan s motorima koji serijski zadovoljavaju normu Euro VI i to uz uštedu goriva do 5% u odnosu na prethodnika koji je zadovoljavao normu Euro V. A tu je i najnovija inovacija: prediktivno upravljanje pogonskom grupom (Predictive Powertrain Control) – inovativan sustav koji prilikom promjene stupnjeva prijenosa uzima u obzir rutu, kao i uzbrdice i nizbrdice pa se tako potrošnja goriva smanjuje za dodatnih 5%. Osim inovativnih tehničkih funkcija, servisne usluge prilagođene vašim potrebama doprinose niskim ukupnim troškovima novog Actrosa: od telematičkog FleetBoard sustava, usluge CharterWay Service Complete te atraktivnih proizvoda leasinga, financiranja i osiguranja do tečajeva vožnje na kojima se uči kako ekonomično voziti. A sve to uz niže troškove i veću zaradu.

Dinamičniji nego ikad.

Za odličan doživljaj vožnje bez premca, novi smo Actros opremili novom i inovativnom vodilicom stražnje osovine na 4 x 2 vozilima, preciznim sustavom upravljanja te širim i krućim okvirom. U kombinaciji sa serijskim Mercedes PowerShift 3 automatskim mjenjačem i dodatnim režimima promjene stupnjeva prijenosa, motori s odličnim odazivom na pritisak papučice akceleratora dostupni su u četiri klase obujma i ukupno 16 razina snage od 175 kW do 460 kW te osiguravaju ekonomično zadovoljstvo u vožnji. Novi Actros usto nudi mnoge druge pogodnosti na cesti. Primjerice, izbor prevjesa za lakšu montažu karoserije i proširenu ponudu međuosovinskih razmaka. Obujam spremnika goriva do 1420 litre za 4 x 2 tegljače s poluprikolicom i fleksibilne mogućnosti kombiniranja u vezi pojedinačnih spremnika dodatno povećavaju usmjerenost na radni učinak.