Nova dimenzija efikasnosti

Smanjena potrošnja goriva i veća rentabilnost. Od prvoga dana

Prilikom razvoja novog Actrosa, mislili smo na baš sve. Rezultat je značajno smanjenje potrošnje goriva. Druga se posljedica očituje u iznimno niskim ukupnim troškovima putem blisko umreženih servisnih usluga, posebno prilagođenih novom Actrosu, kao što je Mercedes-Benz telematički sustav FleetBoard u sklopu serijske opreme. A sve to s jednim jedinim ciljem: povećanje vaše profitabilnosti.

Uz uštedu goriva do 7% u odnosu na prethodnika, novi je Actros izuzetno ekonomičan s Euro V rednim motorima. Serijski Euro VI motori također postavljaju nova mjerila, uz uštedu goriva do 5% u odnosu na prethodnike s Euro V motorom. Euro VI motori dostupni su u četiri klase obujma i s ukupno 16 razine snage od 175 kW do 460 kW. Interakcija tih novorazvijenih štedljivih motora s brojnim dodatnim inovativnim rješenjima omogućava novom Actrosu postavljanje novih standarda u pogledu rentabilnosti. Značajnoj uštedi goriva doprinose, primjerice, i pomoćne funkcije za štednju goriva, optimizirani serijski Mercedes PowerShift 3 automatski mjenjač, sofisticirana aerodinamika i inovativni pomoćni sustav za prediktivnu kontrolu pogonske grupe.

Idi na web specijal

Svaki kamion troši fin. sredstva, naši su štedljiviji.

Iznimno rentabilno ukupno rješenje.

Kako biste mogli još bolje iskoristiti tehnički potencijal novog Actrosa, veliku važnost pridajemo većoj umreženosti kamiona i servisnih usluga: pritom se oslanjamo na razne usluge posebno prilagođene novorazvijenom Actrosu, pomoću čega se ostvaruju iznimno niski ukupni troškovi pa je stoga ukupno rješenje vrlo isplativo. To obuhvaća i korištenje najmodernijih telematičkih rješenja u sklopu serijske opreme, sveobuhvatan servisni ugovor, povoljne uvjete leasinga i financiranja sa zajamčenim visokim vrijednostima rabljenog vozila te obuku za smanjenje potrošnje. Time se, dakle, doprinosi smanjenju ukupnih troškova i većoj rentabilnosti za vas. Od prvoga dana.