Vrste kabina.

Jer ne vjerujemo u kompromis: kabine usmjerene na zadatak

Zahvaljujući širini od 2500 mm i 2300 mm te visini od 2300 mm, što je više u odnosu na prethodnika, novi Actros s GigaSpace, BigSpace, StreamSpace i ClassicSpace kabinama ispunjava doslovno sve zahtjeve u vezi prostora, opreme i udobnosti.

Veća usmjerenost na zadatak i dodatna udobnost

S ukupno pet oblika krova, dvije širine i različitim visinama kabine, jedanaest varijanti kabine nude odlične uvjete za uživanje u poslu u transportnom prometu, kao i za kvalitetno obavljanje istoga. Brojni elementi dodatne opreme dostupni su za sve kabine te radni i životni prostor čine još individualnijim i udobnijim.

CompactSpace

CompactSpace kabina širine 2300 mm, s ravnim krovom i tunelom za motor visine 170 mm ili 320 mm savršena je za prijevoz vozila.

ClassicSpace

ClassicSpace kabina širine 2300, s tunelom za motor visine 170 mm ili 320 mm namijenjena je za regionalni transportni promet. Uz doplatu je dostupna i s ravnom podnicom.

StreamSpace

StreamSpace kabina širine 2300 mm namijenjena je za korištenje s jednim vozačem u unutarnjem transportnom prometu. Osim varijanti s tunelom za motor visine 170 mm ili 320 mm, uz doplatu je dostupna s kontinuirano ravnom podnicom. Zahvaljujući tome ima visinu za stajanje* od 1,97 m, 100 l više volumena i 70 l više prostora za odlaganje od prethodnika. StreamSpace kabina još je dostupna u izvedbi širokoj 2500 mm i ravnom podnicom, čime se dobiva veća sloboda kretanja te više mjesta za odlaganje za poslove u međunarodnom transportnom prometu. StreamSpace kabina omogućuje iznimno nisku potrošnju goriva zahvaljujući niskom koeficijentu otpora zraka, a u odnosu na ostale kabine novog Actrosa nudi najpovoljniji omjer aerodinamike i udobnosti boravka.

BigSpace i GigaSpace.

BigSpace kabina s ravnom podnicom, visinom za stajanje od 1,99 m* i širinom od 2500 mm savršena je za međunarodne linije. Karakteriziraju je velika sloboda kretanja i puno prostora za odlaganje, odnosno obujam interijera od 5700 litara te prostora za odlaganje od 890 litara.

GigaSpace kabina nudi više prostora i udobnosti. Namijenjena je za međunarodni transportni promet te nudi optimalnu količinu prostora za odlaganje koji zadovoljava potrebe dvojice vozača. S dodatnih 920 litara prostora, dodatnih 50 litara mjesta za odlaganje i visinom za stajanje* od 2,13 m, ne samo da daje impresivan osjećaj prostranosti nego kod Actros Megaspace kabine, već nudi i puno dodatnog prostora za sve stvari koje se trebaju ukrcati u vozilo.

* Između sjedala