Komfor koji se ravna prema vozaču. I namjeni.

Istinska veličina do najsitnijih detalja.

Actros pojmovima kao što su sloboda kretanja, osjećaj za prostor i atmosfera daje sasvim vlastito značenje, a pritom ne gubi iz vida svakodnevicu vozača. Ukratko: komfor rada, stanovanja i spavanja koji udovoljava zadacima i visokim zahtjevima vozača u transportnom prometu.

Suvremeno radno mjesto, atraktivan stan, a istodobno i prostor za okrepljujuć san – kabine za vozača Actrosa u svakom pogledu udovoljavaju tim zahtjevima. Ponajprije GigaSpace. Ona omogućava fascinantan doživljaj iznimno visokog komfora Actrosa u transportnom prometu. Na primjer svojom dojmljivom visinom stajanja* od 2,13 m i izvrsnim odnosom obujma prostora za spremanje i slobode kretanja.

Savršena ergonomija i praktična rješenja odlike su radnog mjesta u Actrosu – a to što sad zvuči tako jednostavno te pruža tako dobar osjećaj za vrijeme vožnje, rezultat je čitavog niza ergonomičnih i funkcionalno međusobno fino usklađenih komponenti. Među njih se ubrajaju, primjerice, kokpit idealno prilagođen vozaču, komforna sjedala i multifunkcijski upravljač. Svime se upravlja intuitivno te je precizno prilagođeno radnim procesima u transportnom prometu. Osim ugodnog dizajna interijera, ljupkog koncepta boja, čistog govora forme i kvalitetnih, savršeno obrađenih materijala koji se lako čiste, za ugodnu atmosferu u Actrosu presudna je i jasna odvojenost radnog mjesta i stambenog prostora.

Promišljeni koncept stanovanja, a osobito SoloStar Concept, omogućava okrepljujuć odmor u stankama. Dubok san jamče komforni kreveti. Osim toga, brojni praktični detalji te koncepti interijera** pojačavaju dobar osjećaj i pridaju Actrosu potpuno osobnu notu po pitanju komfora kabina za vozača.


* Visina stajanja između sjedala.
** Dodatna oprema.