Prijevoz teških tereta na lakši način.

Actros do 250 tona.

Actros do 250 tona tegljač je dosljedno razvijen i proizveden za pomicanje osobito teških i velikih tereta. No, to nije sve: Actros do 250 tona postavlja mjerila u pogledu komfora, snage vozila i fleksibilnosti. Na prvi pogled, u svakoj vožnji i za vrijeme stanki – s kabinama za vozača GigaSpace i BigSpace pruža upravo onakvu udobnost rada i stanovanja kakvu iziskuje prijevoz teških tereta.

Zahvaljujući snažnim, pouzdanim Euro VI motorima, automatskom mjenjaču Mercedes PowerShift 3 i spojki turbo retarder, raspolaže snažnim, iznimno opteretivim pogonom koji omogućava točno onoliko snage koliko zahtijeva praksa u prijevozu teških tereta. A da biste tu snagu mogli pouzdano primjenjivati, Actros do 250 tona opremili smo osobito robusnom konstrukcijom podvozja, amortizacije i okvira koja dostupnu snagu precizno prenosi na cestu i u slučaju maksimalne opterećenosti.

Maksimalnu fleksibilnost i optimalnu funkcionalnost namjene omogućava raznolika ponuda opreme i konstrukcija koja pruža vozilo savršeno konfigurirano za praktički sve namjene. Prijevoz teških tereta na lakši način. Actros do 250 tona.